Jump to content

Featured Replies

Posted

mucanj-thumb.jpgKrenula tako jedna Crvenkapa u posetu rodnim mestima svojih roditelja, a sve sama, na dva točka, kroz šume i preko planina. Na vuka nije naišla, samo na dobre ljude koji su joj pomogli da se posle šest dana živa i zdrava dokotrlja svojoj kući...

Autor: Snežana Radojičić

Pročitajte ceo tekst

Vrlo, vrlo mi se dopada kakao je napisano!  flowers::

Nikako mi taj kraj nije dospevao do nogu, zvuči zanimljivo.

Svaka čast na entuzijazmu... nadam se da će i ta višegodišnja tura ubrzo  ;D Vidim prepreme ti dobro idu...

Баш фино написано. Чекамо наставак.  ;D

slažem se da je priča dobra. najjači utisak mi je doček u selu kada se kuća napuni svijetom...čini mi se da je toga sve manje jer su nam sela sve više pusta

Zavidim vam na mladim godinama i kondiciji.Rado bih vam se odmah pridruzila.Deo teksta, kojim rođaku opisujete razloge putovanja biciklom, upravo odslikava moju večnu ljubav prema prirodi i slobodi koju ona pruza.Nazalost, nemam bicikl, a imam mnogo lepih godina.Putujte sve dalje i dalje i uzivajte iz sve snage!

Hvala svima na čitanju i komentarima. Nisam bila sigurna koliko će ovakav ciklopis biti zanimljiv i ljudima koji nisu zaljubljeni u putovanja biciklom, ali vidim da je suština razumevanja u ljubavi prema samom putovanju, dok je sredstvo najmanje važno. Završen je drugi nastavak i verujem da će biti brzo postavljen na blog.

@Gogo, mislim da strašno grešite jer i u Srbiji ima aktivnih cikloturista preko 65 i više godina, a lično sam upoznala nekoliko stranaca od 80 na proputovanju biciklima kroz Beograd, ka Aziji, Africi... Bicikl je najmanji problem, ne mora da bude nikakav fensi model, naprotiv, sasvim će poslužiti i capriolo od 80 evra.

Kao i u svemu, presudna je jaka želja. Ako je imate, volela bih da mi se javite ([email protected]), pozajmićemo neki bicikl za vas za početak, krenućete na neki jednodnevni izlet sa nama i daćete sebi šansu da uživate u slobodi i prirodi koje toliko volite :)

• 2 months later...

Kad prelistavam putopis, onda pročitam komentare usput i već sam naslutila da je dobar, ali nikako da sednem i isčitam, sve mi se nešto dugačak učinio  :D, a vredelo je, divna priča, prelepa priroda i sjajan podvig...

• 3 weeks later...

Putopis je divan,sve čestitke na očuvanju kuće; tradicije, samo nastavite! Bravo!

• 1 month later...

Kako me samo odusevi kad vidim da postoji jos kolega! Pa jos devocica! :) Idem svake godine biciklom na more. Pre par godina napravio sam lepu turu Pozarevac, Bar, Skadar, Tirana, Elbasan, Ohrid, Bitolj, Florina, Edesa, Solun, Katarina. I vratili se bicikla i ja busom nazad. Ove godine... ako Bog da malo duze. Divan ti je putopis! Zelim Ti punoooooo kilometara i lepog vremena! PS. Ukoliko ti treba neki savet ili pomoc - pisi na [email protected]

Pozdrav i svaka cast! :)

• 2 years later...

Свака част,одличан путопис...Посебно ми се свиђа део када сте рођаку говорили о предностима путовања бициклом.Свака част на храбрости :)

И ја планирам слична путовања,али ћу их касније остварити,пошто сам малолетан. :)

Молим вас само да ми одговорите на ово питање:Да ли је потребна нека посебна дозвола запутовање бициклом кроз нашу земљу?Хвала унапред и са узбуђењем очекујем нов путопис .

@ bee beep

Хвала на линку,учинио ми је неколико последњих неколико дана занимљивијим,а тек сам почео да читам Снежанине путописе. :)

Хвала још једном :)