Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

mucanj-thumb.jpgKrenula tako jedna Crvenkapa u posetu rodnim mestima svojih roditelja, a sve sama, na dva točka, kroz šume i preko planina. Na vuka nije naišla, samo na dobre ljude koji su joj pomogli da se posle šest dana živa i zdrava dokotrlja svojoj kući...

Autor: Snežana Radojičić

Pročitajte ceo tekst

Vrlo, vrlo mi se dopada kakao je napisano!  flowers::

Nikako mi taj kraj nije dospevao do nogu, zvuči zanimljivo.

Svaka čast na entuzijazmu... nadam se da će i ta višegodišnja tura ubrzo  ;D Vidim prepreme ti dobro idu...

Баш фино написано. Чекамо наставак.  ;D

slažem se da je priča dobra. najjači utisak mi je doček u selu kada se kuća napuni svijetom...čini mi se da je toga sve manje jer su nam sela sve više pusta

Zavidim vam na mladim godinama i kondiciji.Rado bih vam se odmah pridruzila.Deo teksta, kojim rođaku opisujete razloge putovanja biciklom, upravo odslikava moju večnu ljubav prema prirodi i slobodi koju ona pruza.Nazalost, nemam bicikl, a imam mnogo lepih godina.Putujte sve dalje i dalje i uzivajte iz sve snage!

Hvala svima na čitanju i komentarima. Nisam bila sigurna koliko će ovakav ciklopis biti zanimljiv i ljudima koji nisu zaljubljeni u putovanja biciklom, ali vidim da je suština razumevanja u ljubavi prema samom putovanju, dok je sredstvo najmanje važno. Završen je drugi nastavak i verujem da će biti brzo postavljen na blog.

@Gogo, mislim da strašno grešite jer i u Srbiji ima aktivnih cikloturista preko 65 i više godina, a lično sam upoznala nekoliko stranaca od 80 na proputovanju biciklima kroz Beograd, ka Aziji, Africi... Bicikl je najmanji problem, ne mora da bude nikakav fensi model, naprotiv, sasvim će poslužiti i capriolo od 80 evra.

Kao i u svemu, presudna je jaka želja. Ako je imate, volela bih da mi se javite ([email protected]), pozajmićemo neki bicikl za vas za početak, krenućete na neki jednodnevni izlet sa nama i daćete sebi šansu da uživate u slobodi i prirodi koje toliko volite :)

• 2 months later...

Kad prelistavam putopis, onda pročitam komentare usput i već sam naslutila da je dobar, ali nikako da sednem i isčitam, sve mi se nešto dugačak učinio  :D, a vredelo je, divna priča, prelepa priroda i sjajan podvig...

• 3 weeks later...

Putopis je divan,sve čestitke na očuvanju kuće; tradicije, samo nastavite! Bravo!

• 1 month later...

Kako me samo odusevi kad vidim da postoji jos kolega! Pa jos devocica! :) Idem svake godine biciklom na more. Pre par godina napravio sam lepu turu Pozarevac, Bar, Skadar, Tirana, Elbasan, Ohrid, Bitolj, Florina, Edesa, Solun, Katarina. I vratili se bicikla i ja busom nazad. Ove godine... ako Bog da malo duze. Divan ti je putopis! Zelim Ti punoooooo kilometara i lepog vremena! PS. Ukoliko ti treba neki savet ili pomoc - pisi na [email protected]

Pozdrav i svaka cast! :)

• 2 years later...

Свака част,одличан путопис...Посебно ми се свиђа део када сте рођаку говорили о предностима путовања бициклом.Свака част на храбрости :)

И ја планирам слична путовања,али ћу их касније остварити,пошто сам малолетан. :)

Молим вас само да ми одговорите на ово питање:Да ли је потребна нека посебна дозвола запутовање бициклом кроз нашу земљу?Хвала унапред и са узбуђењем очекујем нов путопис .

@ bee beep

Хвала на линку,учинио ми је неколико последњих неколико дана занимљивијим,а тек сам почео да читам Снежанине путописе. :)

Хвала још једном :)