Jump to content

Featured Replies

Posted

Ne znam gde da postavim pitanje pa cu ovde:

Zasto su sa naslovne strane sajta skinuti oni lepi sareni dugmici za putopise, forum, iskustvenik... Zasto? Meni je to bas bilo divno.

Ja glasam da se vrati stari izgled.

Toliko sam se navikao i toliko je bilo korisno po meni da imas veliko dugmence FORUM  :comp:

I meni se više dopadao onaj meni!  :D AKo nam ne trebaju dva, što onda ne uklonimo onaj ružniji na bočnoj strani  zvizhd

Mada... ako je cilj da se akcenat stavi na tekstove koji se objavljuju, onda je ovo odgovarajuće, jer su sve ostale stvari na sajtu ovako zaista neupadljive. Ali ako je cilj da se različite funkcije sajta potenciraju, i da se vidi šta sve zanimljivo ima da se nađe... onda mislim da je stari meni ipak bio bolje rešenje...

Taj meni sa sličicama je zaostatak sa prastare verzije sajta. U njemu je falilo dosta stvari (blogovi, putnički rečnik, vremeplov itd), a u meniju sa strane to sve već postoji. Sklonili smo ga da bismo izbegli redundantnost. Bočni meni ne može da se skloni jer on postoji na svim stranicama sajta i služi za navigaciju, dok je onaj sa sličicama stajao samo na prvoj. Osim toga, ovako sajt deluje malo ozbiljnije  gent

• Author

VRATITE nam dugmice! Sto ste takvi hejteri?  :P

Svima su bili lepi sem vama dvojici, ajd vratite ih da vas ne bije maler.  ;D  :death:

Ili ih makar vratite privremeno dok neko ne dizajnira dugmice sa svim opcijama.