Jump to content

Featured Replies

Posted

Nije mi jasno kako su nastale ove podzemne galerije ako je to povrsinski kop!?

Uuu, odlično izgleda na ovim fotkama! Moraću i ja da prošetam da pogledam to čudo. Nisam nikad video fotku sa ljudima tamo, pa sam mislio da je mnogo manje... Acketa, kad si mislio da ideš? Biciklom?

Pa već par puta sam hteo da odem tamo, nekoliko puta biciklom i bar jednom sam prolazio blizu peške. Sad bih pre bajkom, pošto mi je busom do tamo gubljenje vremena.

Nem' pojma, ako si raspoložen, možemo u subotu ili nedelju prepodne bajkovima do tamo.

:mrgreen:

Hahahaha!

Sram te bilo Slobo, živiš u najvećem biciklističkom gradu u zemlji a nemaš bicikl. C c c ...

Onda neka bude ovako: u nedelju prepodne se ide na biciklistički izlet do mesta sa slike. Kogod 'oće da se pridruži dobrodošao je :)

• Author

Nekako u najvecem biciklistickom gradu nikako nemogu da nadjem moj bicikli na mestu di sam ga parkirao taj dan, e sad ili sam ja senilan ili je bila fata morgana ili imamo neodgovorne sugradjane koji volu da pozajmljuju tudje bicikle na neodredjeno vreme  :roll:

Sudeći po prognozi, sutra je poslednji lep dan ovog meseca. Temperatura do 16 stepeni.

Sloba je nabavio bicikl, valjda će ga srediti večeras...

Predlažem okup u 10.30 ili 11.00 ispred zgrade NIS-a prema mostu.

Ko još ide?

Gledaću da nagovorim Francija da ide pa da ponese aparat, pošto sam ja trenutno bez istog... šteta što ne ideš Lazare.

Zvao sam i dve komšinice, Litvanku i Španjolku pa ako idu one, sigurno ide jedan odličan aparat s' njima  ;D

• Author

Idem i ja i jos jedan moj drugar. Inace danas sam se citav dan njakao oko bicikla, pozajmio sam neku parastaru azdaju od brata samo sto je u raspadu pa sam menjao obe gume (Hvala Acketi za spoljne gume :)). Obisao sam sve megamarkete i prodavnice koje rade u gradu i jedva sam u Intersportu nasao dve unutrasnje gume.

Vidimo se sutra  :mrgreen: