Posted August 20, 200619 yr Ćao! Pocetkom septembra Danijeli i meni u goste dolazi jedna devojka iz Istanbula, koja je verovatno pisala i nekima od vas. Njeno ime na HC-u je shineistanbul, pogledajte profil, meni je delovao veoma zanimljivo. Devojka je potpuno odu?evljena ?to su joj praktično svi Novosađani kojima je pisala ponudili sme?taj i predlo?ila je da sazovemo HC sastanak u Novom Sadu da bi mogla da upozna sve te divne ljude i zahvali im se lično. Objavila je poziv na forumu HC-a, a ja smatram da treba da ga pro?irimo i na KPS, CS i gde god nam padne na pamet, po staroj dobroj tradiciji. :-D Evo je vest na forumu Hospitalityclub-a: http://secure.hospitalityclub.org/hc/forum.php?action=DisplayMessage&StartMessageId=96406 Ako pročitate njenu poruku na forumu, primetićete da devojka, iz meni nepoznatih razloga, misli da se ja zovem Baz, iako smo razmenili već par mejlova. No, ta sitnica nas neće sprečiti da se okupimo i dobro provedemo! Dakle, subota, 2. septembar u 22h ispred "Katedrale", a posle, kud nas vetar odnese.... Razglasite svim ljudima dobre volje! Vidimo se!
August 20, 200619 yr mozda nije mesto za ovu primedbu, ali meni se ne svidja shto se okupljanja prave subotom, radije bih za to iskoristio neki "dosadniji" dan.... u svakom sluchaju ako tad budem u ns, vi`imo se...
August 21, 200619 yr Da, napisala je nesto jako pohvalno o Novom Sadu :-D pa cu kao pravi lokal patriota da dodjem tamo, a i bilo bi zanimljivo videti 14 ljudi koji su spremni da hostuju... ...druze Baz, upravo si sam sebe osudio na novi nadimak
August 21, 200619 yr znaci, ovaj meeting stvarno treba da se obelezhi kao poseban, CS-HC-ST mrezha funkcionishe jache nego ikada. vidimo se tada ako ne i pre
August 22, 200619 yr Koliko ja vidim ovo ce da bude shirenje ST-a... kao i svaki meeting! neka rastemo i treba da rastemo! .gif' alt='::'>
August 22, 200619 yr Nadam se da ce se i ovo kao i sva okupljanja pretvoeriti u pijjj posle obilaska Turske bilo bi mi zadovoljstvo da bar popricaqm sa nekim odande Vidimo se
August 25, 200619 yr Author ? Evo da se prijavim da i ja dolazim sa 99% verovatnoće? a ako padne kisa?? :-D Ja mislim da ce on doci cak i ako padne kisa.? Salu na stranu, i u slucaju kise, sastanak ce se odrzati, dakle to nije nikakav izgovor da se ne dodje! Umesto da odemo na Tvrdjavu ili park, otici cemo u neku bolju kafanu....?
August 25, 200619 yr Franci, ako je ovo bio neki tvoj plan onda pretpostavljam da si tek oko 7 popodne otishao pred kafanu, ostalo si naravno propustio?
August 28, 200619 yr Upravo su mi se javila 2 momka iz Bg-a koja ce da nam se pridruze... Ajd da vrbujemo clanove! I opet fali onaj hihihihi smajli!!!
August 28, 200619 yr ako su ta 2 momka sa hc-a a jedan se zove vlada, dolaze sa mnom! a vlada je kuvar, profi... pa vi vidite sta nam je ciniti
August 28, 200619 yr e pa drugari ja odustah od vasarista u Guci nece mi se nesto.... tako da se po svoj prilici vidimo u Novome Sadetu no elem pred nama je cela nedelja pa cemo se otom potom blagovremeno dogovoriti oko detalja....
August 31, 200619 yr Volela bih da prisustvujem meetingu Vec Jednom... Nikako to da uspem - uvek je vikend,..a ja sam tada KO ZNA GDE .. . .pa cu sada,.posto ucim,.pa moram biti prikovana (ne znam samo i to kako?) za mesto,.. USPETI da vas sve upoznam...!!!
September 2, 200619 yr Vidimo se veceras ljudi, puno ljudi .gif' alt='::'> Bojim se da nas policija ne privede zbog neprijavljenog okupljanja Veceras je svirkica u Dunavskoj ulici. Umbria jazz Ovo je samo predlog, naravno.
September 2, 200619 yr dolaze i dixy i nera, i vlada i ja i jasmina mozda... nju treba vrbovati, nesto je plasljiva!
September 2, 200619 yr ja imadoh danas ispit jedan.. a imam drugi sutra.. u 10 u svakom sluchaju, lep provod ljudi i nadam se da cemo se videti neki drugi put
September 2, 200619 yr Vidimo se vecheras, jedva chekam... Za mene vecheras nema alkohola samo da se zna
September 2, 200619 yr lep provod vam i ja zelim, ne mogu bas svaki vikend u ns, sta cu a i mene ceka veceras neka sangrijica domaca (bas se hladi od juce), u nekom travnatom dvoristu, tako da cu preziveti