Jump to content

Featured Replies

Posted
Ovde sam pročitao da svi hvale kako je Ferihegy 1 dobar i udoban za spavanje, pa bih samo još želeo kad bi neko odavde to i potvrdio.  :angel:

Potvrđujem, najbolje ti je na onih 4 klupe kod shaltera za chekiranje. Ako te još nešto interesuje, pitaj :)

Toliko je udoban da se Irena jednom uspavala i propustila let a i meni zamalo da se desi ista stvar! ;-)

• Author

Odlično  klanj::

Inače izgleda da su prošle nedelje preimenovali aerodrom u Liszt Ferenc, a sledeće nedelje će otvoriti terminal 3. Nadam se samo da neće zbog toga isterati nas beskućnike  :(

Јел се дешава да се пробудите без ствари и новца?

Мислим чему онда хостели и каучсурфинг ако може да се спава по аеродромима и жел. станицама. Схватам ја да може да ме ороби и собарица са 5 звездица и да је данас свако путовање ризично у некој мери. Али бих вас замолио да не претерујете са оваквим стварима.

• Author

Obicno imate cuvare koji prate ko sta radi po aerodromu, a to nije tesko jer se obicno nista ne pomera kad svi spavaju. U Sevilji je obezbedjenje isteralo jednog coveka koji je pretpostavljam krenuo da krade, a od nas ostalih su trazili da pokazemo karte.

Još jedna potvrda za jedan od udobnijih aerodroma...izjutra smo odmorni odleteli za Bergamo...

Мислим чему онда хостели и каучсурфинг ако може да се спава по аеродромима и жел. станицама.

uh, pa ja nikad ne spavam na aerodromu jer hocu, vec zato sto moram, tj nista se drugo ne isplati - npr ako mi je let rano ujutru pa nema prevoza do aerodroma, ili kad presedam pa stignem uvece a letim dalje ujutru...