January 22, 201312 yr Da li je autobus za Atinu zaista toliko skuplji od aviona? Vidim da postoje avionske karte Beograd-Atina za 138 evra. Gledao sam za sad, kraj januara i početak februara. To je cena povratne karte.
January 22, 201312 yr Da, JAT trenutno ima promociju, ali ne vazi za Jun. A vidim ovde, neki prevoznik, kaze - 65e povratna busom.
January 23, 201312 yr www.fptravelpatrikalos.rs Bg-Atina 95e povratna ...proslog leta Ovu liniju drži Grk. Ima i polazak iz Budimpešte.....i NS
January 24, 201312 yr Imas iz Sofije za Atinu dva puta dnevno. Ako se dobro secam povratna ti je za jedan 70 lv a za drugi 90 lv. Proveri. Do tamo mozes vozom, tesko da ces naci jeftinije od ovoga Kad je ovo bilo? Jel' si siguran, sada gledam web site autobuske stanice u Sofiji, povratne karte Sofija-Atina 196lv!?
January 24, 201312 yr Te cene od 70lv su do Soluna ne do Atine. Najjeftiniji način da se dođe do Atine trenutno je Balkan flexipass do Bitolja pa nekako se dovući Florine, onda voz do Soluna pa do Atine Alternativno vozom do Đevđelije, bus do Starog Dojrana, pa se pređe granica peške i hvata od Doirani voz do Soluna i Atine.
January 25, 201312 yr Vratio sam se juce iz Atine. Iz Skoplja nema voza do Gevgelije (radovi mislim), stopirao sam do Soluna. A moze se i do Bitolja.
April 21, 201312 yr jel izvodljivo Balkanflexi 7 dana / 1 mesec Beograd - Nis - Sofia - Solun - Atina
May 6, 201312 yr jel izvodljivo Balkanflexi 7 dana / 1 mesec Beograd - Nis - Sofia - Solun - Atina Organizovali smo se za prevoz, nadam se da ova online rezervacija preko sajta grcke zeleznice funkcionise, jer se ostvaruje popust od 20%. Ostajem 4 dana u Atini, sta je ono ne smem da propustim, takodje sam planirao odlazak na Glifadu i Vuljagmeni, vidim da postoje redovne linije mini busa. Par korisnih saveta nije na odmet. Hvala ekipo
May 24, 201312 yr Treba mi sveza informacija, koji trenutno prevoznik ima najbolje buseve Beograd-Atina? Hvala. ps. ne bih da putujem 20-tak sati u nekom krsu.
May 24, 201312 yr 65e povratna karta fudeksom...kapiram i da imaju cenu za prtljag,kao i uvek,sto te u zbiru izadje 70e. Kontam da su ok sto se tice kvaliteta.poz
May 25, 201312 yr E, hvala, nisam znala da oni voze. Najpovoljnije sto sam nasla 75e i to je promo cena za povratnu kartu. Sad cu ih zvati.
May 25, 201312 yr Ne radi Fudeks, to je prevoz Siamos Tours-a, sad sam ih zvala. I cena je 75eur. To je to sto i ja imam.
May 27, 201312 yr 22.06.2013 treba da budem u Atini. Dakle mislila da krenem u petak, 21.06.2013, a da se vratim 06.07.2013.
December 31, 201311 yr Treba ubrzo da krenem za Atinu, neda mi se samom stopati pa sam kontao busom. Iz svega priloženog vidim da je Almanis sajt jedini aktivan i da nude povratnu kartu BG Atina za 8000 dinara. Jel išao neko skoro sa njima, jel to ukupna cijena ili se nabere "nepredviđenih dodatnih nameta"?