Posted July 13, 201114 yr Nekoliko fotografija iz Egipta. Kairo, Asuan, pustinja i Nil. Egipatska svakodnevica uhvaćena objektivom fotoaparata. Autor: Vesna Stojković Pročitajte ceo tekst
July 13, 201114 yr Слике и коментари ми говоре да се иза ових слика крије јако занимљива прича, е сад, ако би је Весна испричала...
July 20, 201114 yr vožnja falukama, dok tišinu remeti samo šum talasa i škripa konopca.... daj mi, Bože, još jednom da to doživim...
July 28, 201114 yr neka mi se javi neko koje vec isao tamo i isprica mi iskustva.posto sam resio da sledece godine da idem tamo........i to cvrsto....sanjam Kairo svaki dan....pozdrav za sve moj mail je [email protected] pozdrav za sve
July 29, 201114 yr dugo nisam htela da idem u egipat jer sam mislila da je sve to previse turisticki onda sam na kraju prosle godine otisla i skontala da uopste ne mora da bude turisticki, vec bas bas putnicki. uzivanje.
August 17, 201114 yr Meni je to jedno od naj-neturistickijih putovanja u zivotu. U najboljem smislu te reci. Basta ispred Koptskog groblja i manastira Pijachica iza pijachice deo mosta Kasr al Nil