Posted July 29, 2011 Dakle, ide li neko uskoro? Potrebno mi je da nabavim nešto, čega u Srbiji nema, a ovo su dva jedina mesta na svetu za koja znam da postoji. Nije ništa ilegalno, i malih je dimenzija. Značilo bi mi puno... hvala unapred! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2011 E, što se ne seti ranije..? Ja se pre nedelju dana vratih iz Albanije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2011 Sad me kopka šta to ima na Kubi i u Albaniji i nigde više... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2011 A da prebacimo pitanje u zanimljivu geografiju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2011 eto brate imas srece... ja odo u Albaniju za koji dan... reci sta ti treba. Nadam se samo da ne kosta previse posto ne planiram da nosim neki veliki budzet za tamo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2011 I sta bi na kraju? Kakav je to predmet koji samo tamo postoji? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2011 Da nije neki lijek od škorpion otrova? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2011 Hvala Vilenjaku koji se javio. Ako još ko ide u tom smeru, volela bih da se javi... Ostalima sam dužna odgovor... koji bih svakako napisala u prvom postu da sam želela da objavim celom svetu šta mi to treba mnogo radoznalaca ima ovde. Lekovi su u pitanju, ali ne želim da detaljišem. Ko ide na tu stranu, saznaće Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2011 Problem je transport leka!Na Kubi je besplatan ali je transport najveći problem,ne sme da ide na skener,mora da bude na određenoj temperaturi... kao organ da prenosiš a kad dođe kod naših carinika pa još ako uhvatiš nekog čobana da mu objašnjavaš !? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 29, 2011 U jeee, to neka krila od šišmiša, rog od jednoroga, čarobna vodica iz bonga? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 29, 2011 Skoro da je to! U pitanju su škorpije tačnije otrov iz crvene škorpije! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites