Posted February 1, 200718 yr Ovo se manje vishe deshava svakog petka ali ove nedelje je najavljeno veliko okupljanje clanova CS-a HC-a i naravno dodajemo odmah i ST. U kafe-u Tramvaj u petak 2.2.2007 negde oko 20:00 ce se skupiti grupica ljudi ... pa pridruzite se ako vam nije suvishe kasno od danas do sutra... jest da se o ovome odavno prica na CS-u na grupi Beograd nije mi jasno kako se niko nije setio da to objavi ovde na forumu. http://www.couchsurfing.com/group_read.html?gid=3731&post=120288 ili http://www.couchsurfing.com/group_read.html?gid=3731&post=122886 vidimo se tamo... ako stignem...
February 2, 200718 yr Po tome koliko ljudi je najavilo dolazak, nece biti grupica, vec izgleda grupetina! Cini mi se da ce ovo okupljanje stvarno biti grande Dodjite da se druzimo i zezamo
February 2, 200718 yr Po tome koliko ljudi je najavilo dolazak, nece biti grupica, vec izgleda grupetina! Cini mi se da ce ovo okupljanje stvarno biti grande? Dodjite da se druzimo i zezamo? O daaaa .gif' alt='::'> bice nas dosta vidimo se!!!!
February 2, 200718 yr a ja sam booooolesnaaaaaaaaa!? ? gde bas danas? moracemo da se provedemo i za tebe ajde ozdarvi do sledeceg petka pa da se opet organizujemo?
February 2, 200718 yr a ja sam booooolesnaaaaaaaaa! ti si se bas navadila u poslednje vreme da izdajes zbog kojekakvih nebitnih razloga
February 2, 200718 yr Bas se pitam kako vest ranije nije bila pustena u etar.? ? Srecom, saznah na vreme i organizovah dolazak?
February 2, 200718 yr a ja sam booooolesnaaaaaaaaa! ti si se bas navadila u poslednje vreme da izdajes zbog kojekakvih nebitnih razloga nebitnih???
February 2, 200718 yr Author a ja sam booooolesnaaaaaaaaa! ti si se bas navadila u poslednje vreme da izdajes zbog kojekakvih nebitnih razloga nebitnih??? da da nebitnih! samo kukash! a sigurno bi ti od jedno 2 piva bilo mlogo bolje! znash da pivo sve leci... ako ne to... onda neka domaca ispod stola!
February 2, 200718 yr Ej bre ... citajte izmedju redova! Jegulja nece da dodje jer ja ne dolazim ... boluje od ljubavi! .gif' alt='::'>
February 2, 200718 yr huhuh mrtva sam umorna od 6h sam na nogama al posto sam sutra sprecena da idem u NS... evo krecem jos malo tamo mada vec kasnim al vidimo se
February 3, 200718 yr Iako sam morao napustiti veselo drustvo u ponoc, srce mi je ispunjeno radoshcu? ? Bilo je neobicno videti i uzivo one koje sam poznavao samo preko foruma. Nego, da se bre organizuje neshto josh vece, da dodju i juznjaci, da bude giant? A? onaj konobar u Tramvaju zamalo da dobije cizmu ST-a u ljubu!
February 3, 200718 yr Ako smem da govorim u ime juznjaka, konkretno mpetrovica i kike, mi smo te, slumpy, poslali u bgd kao ambasadora i predstavnika Nisa. Buduci da je bilo predloga da te opozovemo, jer ne radis za "nasu stvar", ovom izjavom si se kvalifikovao za ostanak na tom mestu Pepeljugo nasa...!
February 3, 200718 yr ne ne ne, ovom izjavom se IPAK kvalifikovao.. bitno je naglasiti =] nadam se da zemljak Slumpy i dalje revnosno drzi do svog sharma i harizme, jer je to itekako bitno za takav polozaj. sve u svemu, dajte slike? uzgred, jeli bilo ljudi i iz sus(j)ednih drzavica ili sve sami srbijanci?
February 3, 200718 yr Marko, svaka cast za izraz koji pokusavam da objasnim ljudima iz okoline... Lepo receno - Srbijanci. To su ljudi koji zive u Srbiji, a po nacionalnosti mogu biti Srbi, Mađari, Rusini, Cincari... Pri cemu bih dopunio, Slumpy jeste nas zemljak, ali svojim sarmom i harizmom ne predstavlja tipicnog predstavnika podrucja koje zastupa, cisto da nas ne procenjujete na osnovu njegovih burnih noci... onih posle ponoci.
February 3, 200718 yr Bili Turcin, Argentinac, Poljakinja, Hrvatica, sta ja znam. Znaci svasta se prica iza zatvorenih vrata?!? Ja sam na usluzi ako zelite nesto konkretno, mislim da bi stvarno trebalo da povezemo sever i jug kao sto smo to ucini onomad kad smo isli na Suvu. Ovog proleca moze nesto slicno, recimo Midzor.
February 3, 200718 yr Midzor zvuci vise nego divno! jel krecemo odmah sa dogovorom ili je suvise rano?
February 3, 200718 yr Author Elem... s obzirom na obzir i bez obzira na konobara koji ce dobiti otkaz cim se ja pojavim opet u Bg-u i kad se raspitam ko je gazda doticnog Tramvaja... mi smo se super proveli i zvanicno promenuli mesto okupljanja ... od sad ce to biti Voodoo Rock Cafe u Bul. Despota Stefana 34 (poznatijem kao 29. novembra), odmah pored pizzerije Orao poshto se niko nije bunio za muziku i cene... etoo
February 4, 200718 yr Bila je i Poljakinja, bila je? Zove se Kamila i bas je fina? Mada prica tecno srpski pa je niko nije ni provalio? A sad i neka Finkinja?? Nego, Midzor je primamljiv mada dajte nesto da organizujemo tipa usual meeting ali da animiramo sto vise ljudi i privucemo sto vise stranaca. Nesto slicno onom sto smo organizovali ja i moj imenjak u Nisu na jesen?