Posted February 17, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow_Gathering Čuo sam da su ova okupljanja pozitivnih ljudi koji ?ire ljubav, mir, slobodu i sl. prilično krupna stvar, kao i to da će ove godine okupljanje biti u Bosni. Izgleda da je ranije stvar bila uglavnom? mada sada je ?ire orijentisana. Zna li neko ne?to vi?e o ovome? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2007 ja znam o njima samo ono sto se moze naci na netu, ali odakle ti podatak da su ranije bili ? ove godine u bosni, u avgustu - european gathering. marina (hvala mpetrovicu) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2007 Na?ao sam na netu da je ranije to bio prete?no skup hipika ali sada nema veze s tim u svakom slučaju. Zapravo, moja domaćica iz Salcburga mi je pričala o tome sa velikim entuzijazmom. Oprobati, ?to da ne? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2007 e pa ja nisam shvatila tog smajlija a oprobati... ja vec mesecima pokusavam da otkrijem vreme i mesto sledeceg velikog okupljanja. za sad znam to da ce biti Bosna, avgust. ako ti znas neke detalje MOLIM te obavesti. a i ako budem isla nemam drustvo pa ako si zainteresovan... opet javi. marina Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2007 Kakva se to marina javlja iz mpetrovicevog trbuha? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2007 nisam ja majke mi! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2007 ja sam, ja sam. ahm... dobar dan i dobro vece, izvinjavam se zbog zbrke. sto se tice rainbow stvari - ako neko nesto zna MOLIM VAS javite! hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2007 Upoznao sam par ljudi (stranaca) koji su išli na ova okupljanja širom sveta. Svi su imali veoma pozitivna iskustva... sad, pretpostavljam da su i išli tamo zato što su verovali da će im to odgovarati Tekst u Vikipediji prilično detaljno objašnjava o čemu se radi... verujem da bi bilo veoma zanimljivo otići i videti kakav duh vlada na okupljanjima... a posebno ako je već tu, u komšiluku... Ovde http://eurogathering.rainbowinfo.net/ postoji mejling-lista na koju možete da se prijavite ako želite da pomognete u organizaciji okupljanja u Bosni. Tu su i neka objašnjenja, forum, itd. Na sajtu http://rainbowinfo.net/info.htm nalazi se njihovo "mini-uputstvo" za učesnike, koje pruža dosta korisnih informacija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2007 mislim da sam sve moguce internet strane vezane za okupljanja, "plemena" i ostalo presla. najpriblizniju informaciju do sada sam nasla na yahoo grupi "hrvatski krug". tamo sam se prijavila racunajuci oni su nam najblizi itd...tamo sam i videla da je ovogodisnje okupljanje pomereno za avgust, ali ne znam lokaciju.... ako neko stvarnooo hoce da ide, mozemo zajedno... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2007 nemoguce da niko vise ne veruje u ljubav, mir i slobodu?? :grin: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 Dakle, sa malim zakasnjenjem, sa HC foruma, trenutno se odrzava Rainbow gathering u Turskoj http://secure.hospitalityclub.org/hc/forum.php?action=DisplayMessage&StartMessageId=183780 a u Bosni ce se odrzati od sredine Jula do sredine Avgusta, ako se ne varam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 Da Vas ne chuje Cartman... :) :weed: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2007 ooooooooooo ljudi, hvala vam neizmerno!!!!!!!!!!!!!! jos jednom: ako neko planira tamo pocetkom avgusta javite se.......... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 17, 2007 ne stigoh letos da posetim ovaj kamp ali lepe vesti (izgleda samo za mene na ovom forumu ) sam saznala: european gathering sledece godine u srbiji!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 da, ljudi ja sam bila u bosni ....imam samo 2 reci : prelepo je! izglasno je da sledece evropsko okupljanje bude u srbiji, ceo mesec avugust...jos nije odredjena lokacija. inace svetski rainbow gathering je u kini takodje u avgustu 2008. s tim sto krece nekakav karavan od moskve pa nastavljaju dalje rusijom do mongolije, pa je ideja da deo ljudi produzi posle kine u indiju i nepal..... meni sve to zvuci predobro! i razmisljam da najzad vise krenem na istok... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2008 http://eurogathering.rainbowinfo.net/ jel dobra vest, a? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2008 Mozda bi i bila kad bi stranica mogla da se otvori! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2008 Kod mene mozhe.. Kul je vest... znachi ove godine se u avgustu kod nas organizuje.. definitivno bih voleo da posetim to! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2008 Sad oce i kod mene! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2008 Ja idem jeeej.. meni je i rodjendan tada, tako da bice supeer Ako je josh neko raspolozhen, neka javi, mozhemo da se i organizujemo, ili bar da se nadjemo tamo i upoznamo, izblebetjemo i uzhivamo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2008 naravno. ja ovo cekam vec dve godine. ima jos vremena do avgusta, cujemo se i dogovaramo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2008 Kul, mozhe Ja cu se upravo tada vratiti sa nekog kampovanja bla bla, pa pravo na to, pa onda opet na puuuttt Tje bidne fino Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2008 idem na par dana pre 18og avgusta. ako jos neko ide nek se javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2008 Hm, meni dolazi neki Izraelski par koji ide tamo, iako ja nemadoh pojma šta je to. Hm, neke stvari su sad jasnije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2008 Na kojoj lokaciji u Srbiji ce biti odrzano okupljanje? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites