Posted August 23, 2016 Pozdrav, ako moze pomoc od iskusnijih? Interesuje me najbolji let od Cebu do Bg... Tacnije, putuje se iz grada Pamplona (Negros) , pa najjeftinije do Srbije.. Imam vec neke preporuke sa - edrems.net - otprilike ovako: Cebu - Hong Kong, pa Hong Kong - Bg (sa presedanjem naravno). Zajedno je oko 400Eura u jednom pravcu, nije bitno posebno koji je datum, gledao sam napred 2-3 meseca...Bolje sto pre rezervisati... Gde najbolje traziti? Hvala... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2016 On 23.8.2016. at 10:52 PM, ljuba79 said: Pozdrav, ako moze pomoc od iskusnijih? Interesuje me najbolji let od Cebu do Bg... Tacnije, putuje se iz grada Pamplona (Negros) , pa najjeftinije do Srbije.. Imam vec neke preporuke sa - edrems.net - otprilike ovako: Cebu - Hong Kong, pa Hong Kong - Bg (sa presedanjem naravno). Zajedno je oko 400Eura u jednom pravcu, nije bitno posebno koji je datum, gledao sam napred 2-3 meseca...Bolje sto pre rezervisati... Gde najbolje traziti? Hvala... ja bih probao na skyscanner.net....oni nisu losi za manje azijske gradove i te konekcije.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2016 Ljuba79 probaj preko naseg portala jeftine avio karte (oni daju i na 3 rate u dinarima) ako ti placas, ako ti ne placas onda probaj momondo on je najbolji po meni. U svakom slucaju bice nekoliko presedanja. Cene su oko 400 eura u jednom pravcu al bitno je koji je datum rondaj malo mozda se i jeftinije nadje ja sam gledao 2-3 random datuma Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2017 Ljudi, da li je neko išao skoro na Filipine? Kada kažem skoro - mislim u poslednjih par meseci? U Kini ću biti sl mesec pa sam mislio da banem na Filipine i upoznam tamošnje leprikone. Ali me malo brine ova situacija sa ratom protiv tamošnjih narko bandi, pa ako je neko bio da mi kaže čisto kakva me žurka očekuje i da li ići sada uopšte? tatatatira Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2017 Ja sam bio sa zenom u decembru na Palavanu, Boholu, Cebu i Panaju/Borakaju, nema nikakve frke. Duterte se ne skida sa televizije, drzi neke govore na engleskom po 4 sata, prepodne je u Manili, popodne u Iloilu itd. Oko Bozica je obecao primirje svima (ukljucujuci i teroriste) osim dilerima (ponavljajuci im "you disgust me"). Mi nismo osetili nikakav problem nigde, ni u epicentrima nocnih izlazaka. Ubili su nekog dilera na Borakaju tih dana, o tome se dosta pricalo, ali se niko ko se tada zatekao na ostrvu nije osetio ugrozenim. Nama je veci problem bilo vreme, pred kraj boravka je protutnjao tajfun Nina, pa je bila muka doci do Manile i napustiti zemlju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2017 Da li neko mozda zna, da li postoji neki pouzdani vodic za izlaske u Manili koji je poreklom iz ovih krajeva? U pitanju su tri dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2017 Pozdrav, da li je neko skoro isao na filipine? Imala bih par pitanja! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2017 Ja sam bio sa drugom u martu u Manili i na Boracay-u. Spremi pitanja i mozes da me pozoves na 061 3330777, od ponedeljka kada se vracam sa puta. Pozdrav, Tića Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2017 podelite ih (informacije) bolje ovde na forumu, da mogu I drugi da vide.Sent from my Lenovo S60-w using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 10, 2017 Hvala, samo sam htela da proverim koliko je sigurno otici posto sam cula da kidnapuju turiste? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2018 Utisci sa Filipina su i meni pola pola...tj vise su razocarenje i stres i trosak. Vise sam ocekivala...prednosti su, to ste vec i pisali a to je sto, svi pricaju engleski. Mane -Preskupo je. Organizacije izleta sa njihovim agencijama losa...na primer underground river- niko te ne upozori da ima zmija i da ko se boji zmija bolje i ne ide... izlet do Osloba sa Kitajkulama gde puste toliko brodova da nema mesta pa onda kazu ostanite nocite pa opet ujutru rano bice manje brodova...i tako mnogo primera ...i nijr bas bezbedno jer i ja kad sam bila kindapovali su bracni par surfere... Na Cebu ostrvu su mene i drugaricu svako vece pratila zatamljena kola( vece mislim 6 uvece jer je tad vec bio mrak, februar) pa smo svi grupno otisli iz tog smestaja u drugi pa na Bohol ostrvo...i desi se da nas i Belci koji rade i zive tamo a ne samo filipinci zaustve i pitaju da ako hocemo da radimo za njih u hotelu itd ..u prevodu kao pratnja jer im trebaju bele devojke... I mnogo su siromasni i samo zele da odu odatle da su i mene filipinke 'cimale' da ih vodim, ono 'take me' ja ih pitam sta ces mi ona kaze sta god mogu da ti budem cistacica sluzavka bebisiterka zena ... a da ne pricam kako su se muskom delu ekipe nabacivale...ono fazon lezimo na plazi kao morzevi i drug 'setao'"jednu filipinku i ode ona da nam kupi cips prolazi druga i pita ga dal bi da zameni ovu sa njom... Onda je bio zemljotres na jednom ostrvu pa smo bezali na drugo... Onda sa Palawan ostrva na aerodromu kad izlazite mora da se plati neka taksa aerodromska u njihovoj valuti, nama je to bilo poslednje ostrvo i nismo imali vise njihovih para. Kartice nisu mogle vec je bila opcija da neko od nas izadje do automata van aerodromske zgrade i podigne kesh, a karte smo vec cekirali i prosli smo security pa nas mrzelo plus dosli smo knamp na let za Manilu...i zurili smo jer iz Manile smo odmah imali let za Beg.....a potrosili smo sav kes jer smo skoknuli do malla u Puerto princesi jer su makar Filipini raj za shoping...I posto smo zurili niko se nije vratio do automata vec smo kao slepci prosili pare za taksu.( oko 2 e po coveku) A ni novcanicu u eur nismo imali manju od 50 e pa nismo mogli da damo u zamenu. A nisu mogli ni evri da prodju. I tako smo od siromasnih filipinaca isprosili pare mada i jedan par francuza nam je svoje poslednje filipino pare dao.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2018 Angeles city je deponija najgora.To je jedino sto sam posetio hehe al ne vredi nista. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2018 23 hours ago, Sana said: Onda sa Palawan ostrva na aerodromu kad izlazite mora da se plati neka taksa aerodromska u njihovoj valuti, Zar se ta taksa ne placa sa svih aerodroma osim onog u Manili. Trebalo je o tome da vas obavesti ko vam je prodao kartu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2018 Ne placa se...samo sa Palawana a prosli smo 8 vecih ostrva i dosta manjih ...mada neka ostrva smo i brodom obilazili...a vecinu avionima... Karta je kupljena dosli smo na aerodrom, prosli security, chekirali se, ostavili torbu za kargo i onda treba platiti tu taksu pa na avion... Nikada mi se to nije desilo a pitala sam i ljude koji lete kao posada i nisu znali sta je...ali eto valjda jedna od razlicitosti..jer svaka zemlja je specificna za sebe... Jer bi te aerodromske takse trebale da su ukljucene u cenu karte a ne posebno... - znaci prvo cekas u redu za security pa u redu za chekiranje pa u redu za tu taksu pa onda u redu za ulaz na avion 😀 pa smo mi stajali ispred reda i zickali pare😅 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2018 Ne verujem da je aerodromska taksa, pre ce biti da je neka ekoloska ili nesto tog tipa, koja vazi samo za posetu tom ostrvu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2018 za palawan se placa posebna taksa, nesto kao za ulaz u nacionalni park... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23, 2018 Hvala puno na informacijama! Zanima me jos u vezi avio karata, jel ste isli direktno iz Bg, i koliko je to zadovoljstvo kostalo? Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites