Jump to content

Featured Replies

Ova mu je dobra: `Na kraju oduzimam poene svim zemljama koje su priznale Kosovo.`  :D

Zivi ce se pojesti sto su pali na njegovoj rang listi.  ;D

ja za Harija znam vec 10 godina.

Delim mnoga osecanja i razmisljanja sa njim a zao mi je sto je i pored dobre volje upoznao onu losu Srbiju.

Imao je ogromnu zelju a nije uspeo da dobije posao od koga bi kako tako uspeo da prezivi. Morao je da ode, kao i mnogi drugi u ovoj zemlji.

Ipak je mozda i dobro sto mu se to desilo.

Sigurno je nasao bolju varijantu.

I upoznao je onu pravu Srbiju. Pomrecemo ali necemo ti dati ono sto najvise zelis. Bez tog iskustva i znanja, znanje o Srbiji je manjkavo.

A licno obozavam njegove turisticke procene, skoro u potpunosti se slazu sa i sa mojim procenama ili pretpostavkama( za razliku od njega nisma bio an toliko mesta na planeti pa shodno tome se moram osloniti na "procenu na daljinu")

Njegov komentar o Sloveniji je klasik.

Kao i o Lisabonu.

Hari puno srece u zivotu, ima ko i dalje prati tvoje price.

• Author

ja za Harija znam vec 10 godina.

Delim mnoga osecanja i razmisljanja sa njim a zao mi je sto je i pored dobre volje upoznao onu losu Srbiju.

Imao je ogromnu zelju a nije uspeo da dobije posao od koga bi kako tako uspeo da prezivi. Morao je da ode, kao i mnogi drugi u ovoj zemlji.

Ipak je mozda i dobro sto mu se to desilo.

Sigurno je nasao bolju varijantu.

I upoznao je onu pravu Srbiju. Pomrecemo ali necemo ti dati ono sto najvise zelis. Bez tog iskustva i znanja, znanje o Srbiji je manjkavo.

A licno obozavam njegove turisticke procene, skoro u potpunosti se slazu sa i sa mojim procenama ili pretpostavkama( za razliku od njega nisma bio an toliko mesta na planeti pa shodno tome se moram osloniti na "procenu na daljinu")

Njegov komentar o Sloveniji je klasik.

Kao i o Lisabonu.

Hari puno srece u zivotu, ima ko i dalje prati tvoje price.

Najzanimljivije od svega je sto mu je i pored svega sto ti kazes da je doziveo u Srbiji, ona i dalje ispred njegove rodne Grcke  ;D

• 1 year later...

Сад налетех на ово, врло занимљив интервју. Ко није прочитао раније, ево прилике да то учини...