Followers 0

Kako od Beograda do Venecije ili Padove?

20 posts in this topic

Treba mi bilo kakva kombinacija i veza od Beograda do Venecije ili Padove, po mogucstvu da krenem u petak popodne. Direktnu liniju jos uvek nisam nasla iz Beograda. Kakva su vasa iskustva?

dosta i cesto putujem na sever Italije, i retko bas retko to radim autobusom. da sam na tvom mestu uzela bih let Temisvar Venecija Trevizo. Padova je oko 40 km od Treviza, a kad se sve sabere jeftinije je nego autobusom. Postoje linije za Firencu, Milano, Bolcano, i vecini slucajeva nasla bi se u sred Italije u pola noci, sem u Trstu (u 6 ujutru).

Imas iz Temisvara za Trevizo u subotu u 15.10. Trenutna cena karte sa svim taksama u jednom smeru je 38,76 eura sa rucnim prtljagom i Gea turs (Beograd Temisvar) u jednom smeru 25 eura  (povratna 40)

inace, u jednom smeru  karta npr. Beograd Mestre (Venecija) je 55 eura, a povratna 80 eura sa Fudexom. Po redu voznje Fudex ima liniju petkom za Italiju za Firencu iz Beograda u 15.30 i stigla bi u Venecija Mestre oko 2-3 sata ujutru. Ovaj autobus nema zaustavljanje u Vicenci, nego je sledeca stanica Bolonja. Toliko od mene

da ima autobus do ljubljane svaki dan sem subotom (bar je tako bilo) i karta je 50 eura. stize u ljubljanu oko 5 ujutru a u 6.10 ima autobus za trst, a odatle se moze i busom i vozom do venecije

Mozes i Lastinim autobusom,mislim da imaju neki polazak i petkom.Znam sigurno da idu sredom,cetvrtkom i subotom a za petak nisam sigurna.Bolje provedi na njihovom sajtu ili ih jos bolje pozovi.Ja stalno putujem sa njima i znam da u Padovi budu na zeleznickoj stanici oko 22-22:30h,da napomenem da ne idu do Venecije..pitaj ako te nesto interesuje..poz  ;)

sad vidim da svakodnevno ide autobus lastin za ljublanu, u 8 uvece i stize u 4.30 ujutru

reciteee onda da nema izravan vlak ljubljana trst.

Trenutno nema, možeš do Kopra ili Sežane, pa nekako odatle ili do Nove Gorice, pra pređeš u Goriziu pa odatle hvataš voz za Trst ili gde ti je već potrebno u Italiji...

neznam s tom sezanom,nikad nisam isla tamo.jesu zeljeznicki i autobusni blizu?i jel tako ispadne jeftinije? ja bi do rijeke,pa trst,pa na vlak za mestre,i tako me povratna izade 60-70eura.

Jesi razmišljala možda o busu od zg do trsta, povratna ti je oko 35 eura kolko vidim, a za 25 eura vald moš do mestrea tamo i nazad, mislim da ti je tako najbolje da se ne moraš gnjavit do rijeke i nemaš presjedanje u sežani. Nisam siguran da za 30 eura moš kupit povratnu za vlak sežana-zagreb, znam da je zg-ljubljana 23 eura povratna, a sumnjam da bi za manje od 30 onda bila do sežane i još moraš bar 5 eura dat za bus do trsta tamo i nazad.

Inače, kolko vidim na google mapsu, željeznički i autobusni kolodvor u Sežani su jedan kraj drugog praktički.

ma jok nista to meni ne pase. a taj bus iz zg ne ide nedjeljom kad ja idem.tako da cu ja do rijeke,pa do trsta,pa do venezie..:) ludnica.

ne pase mi ni ici bar do tamo iz beograda busom,uzimat jednosmjernu,ispadne skoro ko povratna ovako.. takko to ide,kad ti mozess nema veza koje ti pasu. :cryy:

Iz ZG ima autobus za Trst dosta jeftin i karte se mogu kupit preko interneta. Iz Trsta je dalje lako vlakom i ne bi trebalo puno koštat. Iz ZG ide autobus i direktno do Padove, al cijena rapidno raste za sve destinacije nakon Trsta, pa mislim da je bolje iz Trsta presist na vlak...