Jump to content

Featured Replies

Steta je sto ne mozes da putujes, ali i lepo sto zelis da poklonis karte. Ali, promena imena na karti prilicno kosta, pa se nemoj iznenaditi ako se ljudi bas ne budu otimali o poklon :)

PS: I nema potrebe da otvaras 3 iste teme na 3 razlicite sekcije foruma.

• Author

Znam da je promena 40 e....ali opet to je onda karta za 40 e.......sorry za vise mesta gde sam  otvorila ....ali sam htela da sto vise ljudi vidi....valjda cu usreciti nekoga kada sam ja ovako u poslednjem momentu sprecena  :-[:)

• Author

Uh, pa ja to nisam znala....onda je moja pusta zelja da nekog usrecim, zapravo-nerealna......Bas mi je zao  :( Ali, hvala na informaciji- nesto sam naucila

Pa, nije bas, ako je samo 80 evra povratna po osobi, to i nije tako lose, obzirom da je let za koji dan. Samo ako nadjes nekog spremnog za akciju :)

• Author

Da , to u stvari i nije lose, jer je ipak tako blizu, bas bih volela nekoga da usrecim......ali, takvih nesto bas nema  :(

Ovo je divan gest i svaka pohvala sandyby. Neko bi jednostavno ignorisao i ostavio karte da propadnu ili pokušao da zaradi na njima.

Bila sam slobodna da podelim ovu temu na facebook-u i baš smo diskutovali o tome. Meni je tu zvučalo skroz povoljno i fino, ali smo onda našli da preko Ryanair-a, za taj sličan period karte iznose 65eur po osobi:

http://imageshack.us/photo/my-images/203/madridys.jpg/

Odlična je prilika za nekoga kome baš odgovaraju ti datumi navedeni, ali za ubuduće nije loše znati da postoje ove alternative (možda je i ovo Ryan, nisam u toku). Meni je, recimo, ovo saznanje otvorilo neke nove mogućnosti za kratke izlete do Madrida ;). Eto ipak neke koristi od ove teme. Hvala ;)

pa da, i ja htela da podelim na FB, meni bi vise legle karte od Madrida pa na istok :)

Al dobro, ako ima jeftinije sta da se radi.

Sad tek vidim datume, izvinjavam se.

pa da, i ja htela da podelim na FB, meni bi vise legle karte od Madrida pa na istok :)

Ako su karte uzete odvojeno, ti bi mogla uzeti samo deo ka istoku, a posle se snaci za nazad :) Ali, verovatno su uzete u okviru jedne rezervacije...

Ne znam sta se desava sa kartama kod lowcost kompanija, kad, npr, uzmes "povratnu", pa ne iskoristis prvi segment puta, da li onda mozes da se pojavis za letu za nazad? Mislim da da, jer, koliko znam, oni ne poznaju termin "povratna karta". E sad, da li bi u okviru jedne rezervacije, moglo da se menja ime samo samo na segmentu karte za povratak, to je vec pitanje za call centar, i to kosta :) Ili mozda moze sve da se odradi online, prilikom check-ina?

Hocu da verujem da ima nade za ove karte :)

Najveća je šteta što sandyby ne ide.

Što se tiče ne dolaska na let jedina je posledica što, ako je to moguće, avio mora da sačeka tačno vreme za poletanje.

Mi smo jednom poleteli sa Malte ranije, kada su se svi putici pojavili i ukrcali.

Ako su karte uzete odvojeno, ti bi mogla uzeti samo deo ka istoku, a posle se snaci za nazad :) Ali, verovatno su uzete u okviru jedne rezervacije...

Ne znam sta se desava sa kartama kod lowcost kompanija, kad, npr, uzmes "povratnu", pa ne iskoristis prvi segment puta, da li onda mozes da se pojavis za letu za nazad? Mislim da da, jer, koliko znam, oni ne poznaju termin "povratna karta". E sad, da li bi u okviru jedne rezervacije, moglo da se menja ime samo samo na segmentu karte za povratak, to je vec pitanje za call centar, i to kosta :) Ili mozda moze sve da se odradi online, prilikom check-ina?

Hocu da verujem da ima nade za ove karte :)

mozes da se ne pojavis na prvom letu :)

no, posto su datumi svakako neodgovarajuci (necu biti u portugalu), nikako da se uklopim...

da, i meni je zao da propadnu karte... :S

• Author

Bas mi je zao sto ovo izgleda nikome ne moze da bude od koristi...ali , mi je drago sto ste postavili na fb...rezervacija jeste uradjena zajedno, ali koliko kapiram svaki let u svakom pravcu je karta za sebe i nije obavezujuce  za povratak ...... Ja se jos uvek nadam da ce se neko naci , voz ima 3x dnevno za Pestu, od cega je jedan i nocni - i povratna je 26 eura, a ovaj let je negde kasnije popodne/predvece iz Peste, vecernji je i u povratku....... Kako bih zelela da s eneko takav pojavi  :P

• Author

Evo, po uzoru na vas koji ste s etoga odmah setili- ne da sam postavila kod sebe na fb, nego sam jos ljudima kacila pojedinacno svakome - na izvolte...... tesko ovo ide ...joooojjj  :-[