Posted May 15, 2013 Свако по шаку пасуља и ето весеља Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2013 Svako po shaku pasulja i necjemo morati da skupljamo drva za ogrev Aj neko molim vas da okachi mapu puta do tamo kako treba da se ide? Ne mogu na mapi da nadjem Rainovce. A mozda cjemo mi imati 2 mesta u kolima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2013 kanda cu imati i ja mesto dva u satoru bujrum Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Svako po shaku pasulja i necjemo morati da skupljamo drva za ogrev Aj neko molim vas da okachi mapu puta do tamo kako treba da se ide? Ne mogu na mapi da nadjem Rainovce. A mozda cjemo mi imati 2 mesta u kolima. e mozemo ortakinja i ja da se prijavimo za ta dva mesta? (ako idete iz bg-a) radije cu da dam pare za benzin nego za autobus Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 kanda cu imati i ja mesto dva u satoru bujrum Vlado racunaj na mene u tvom satoru, ako dodjem ... doci cu stopom pa da ne secam u sator. OK? PS: I jel moze da mi neko ko ide kolima ponese podligu za vrecu? da ne secam i to? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Planiram i ja da idem u petak. Krecem iz Novog Sada. Da li neko ima jedno slobodno mesto? Platila bih za gorivo. (Moze i iz Vrbasa ukoliko je usput) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Nemam slobodno mesto, aliako hoces mozes samnom stopom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Ako jos neko nema prevoz i planira busom iz BGa u subotu ujutru, neka se javi na PM. BTW Sta jos osim kobaja da ponesemo mi sto dolazimo u subotu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Кобаје су битан елемент претходнице тј. за петак. У суботу су по слободном нахођењу и нису обавезне, али су увек пожељне. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Ako ima neko iz okoline Kule ili usput, ide nas kolima dvoje pa nam se moze prikljuciti da podelimo gas. Krenuli bi sutra oko podneva. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 kiko rezervisan si, samo se pojavi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Ако се Кика не појави - планинарење се отказује. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Ако се Кика не појави - планинарење се отказује. Logicno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Kika ne može da se ne pojavi, njegov telefon je napisan kao kontakt kome bude trebalo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 E ovako: mi smo osigurali kola i prihvatamo putnike, pa da delimo plin. Imamo mesta za dvoje, a krecemo izmedju 12 i 14 (dok se vozac probudi) mislim da nisam naznacila u prijavnici da dolazimo sutra (al ovim putem naznacavam) ako ima zainteresovanih, nek se jave na pm Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Ко има место или жели превоз нека нагласи одакле креће ОВАКО: Претходница креће ујутро сабајле, тако да сви који имате да се пријавите или одјавите то урадите до сутра у нпр. 8 ујутро. Даље можете то урадити СМС-ом на неки од телефона, јер нећемо проваравати мејл. Пријава није обвезна, али је пожељна Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 Ко има место или жели превоз нека нагласи одакле креће sam zaboravna! Iz bg-a! izmedju 12 i 14..vozac je juce diplomirao, pa ce trebati neko vreme da ustane Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 E ovako: mi smo osigurali kola i prihvatamo putnike, pa da delimo plin. Imamo mesta za dvoje, a krecemo izmedju 12 i 14 (dok se vozac probudi) mislim da nisam naznacila u prijavnici da dolazimo sutra (al ovim putem naznacavam) ako ima zainteresovanih, nek se jave na pm Posto je pisano oko ponoci, ne znam da li to "sutra" znaci u petak ili u subotu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 E ovako: mi smo osigurali kola i prihvatamo putnike, pa da delimo plin. Imamo mesta za dvoje, a krecemo izmedju 12 i 14 (dok se vozac probudi) mislim da nisam naznacila u prijavnici da dolazimo sutra (al ovim putem naznacavam) ako ima zainteresovanih, nek se jave na pm Posto je pisano oko ponoci, ne znam da li to "sutra" znaci u petak ili u subotu? petak tj danas izvinjavam se sto sam kasno javila, al mi smo tek sinoc saznali da su slobodna kola Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 Ako nekome koga znam ili ko zna nekoga koga znam treba vreca za spavanje, mogu da posudim. Ove godine se kanda necemo videti A vi se lepo provedite, znam da hocete, kao i uvek Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 lanius aj posalji br mobilnog u pm, mozda meni zatreba prevoz. ps: kolko otprilike kosta plin po coveku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 Sto se tice plina, prema nasoj racunici, ako idemo preko Valjeva, to je 168km, a ako idemo preko Loznice, onda je 198km, sto kad se preracuna, plin za izadje priblizno 1300 u jednom pravcu ako se ide preko Valjeva nas je dve, imamo jos dva mesta i delimo na ravne casti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 sto se tice plina ...? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 prepravila sam post i krecemo oko 14 ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites