Posted May 17, 2013 Verovatno imam jedno slobodno mesto u kolima, pa ako neko hoće sutra ujutru da dođe do Obrenovca, dobrodošao je. Ako taj neko zna i tačno skretanje ka Bobiji, bilo sa puta ka Bajinoj Bašti, ili onog ka Ljuboviji, još bolje . Krećemo oko 9. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 Dobro,napokon smo se organizovali imamo vrecje za spavanje i prostirke,al nemamo shator...ako ne budemo mogli da se iskombinujemo tamo ponecju ja neka shatorska krila pa cjemo vecj neshto nabudziti Ima mesta za josh jednog u yugu,stim poshto je to malo vozilo,nazalost,moracjemo da drzimo stvari u krilu... Krecjemo iz Banovaca,pa preko Batajnice kroz Beograd za Valjevo u subotu oko 13h. Ako je neko zainteresovan nek mi se javi na mob 064/9757-885 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 U stvari je C5 tako da cje biti mesta vishe. Al chorba cje biti skuplja za 100-200dindzi. Stim shto u nedelju se vracjamo u zavisnosti od raspolozenja grupe i akcije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 Prolazi li neko kroz Šabac sutra (subota) ujutru? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 Prolazimo mi,al ne znam dal cjemo imati mesta Iscimaj me sutra ujutro do 10,tad cju sigurno znati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 Ima li mozda neko podlogu viska? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 deco, jel ste stigli? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 Ne znam za vas, al' meni bilo super. Highlights su mi bleja pored vatre (respect za nas koji smo izdrzali do samog polaska ), deda Zivota i fenomenalan pogled s vrha. Kako je bilo u kanjonu Tresnjice? Vidimo se na tradicionalnom devetom planinarenju, dok kad ce Bjuti valjda vec pripremiti slike i video. Odo' da spavam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2013 Čuo sam barem tri različita imena dede, od kojih sam upamtio samo ime Vukašin, a sad i Života. Sjajno! Aleks, Kika, behemot i ja smo se spustili do kanjona, ali šta znam, ništa specijalno. Ruku nu srce, nismo se ni zadržavali. Bilo je moćno zezanje. Ja bih izdvojio ispijanje pivceta na Dražinom vidikovcu. A ni jutros nije bilo loše na onom mestu iznad kampa. Svi su mi nekako bili lepi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2013 Било је предобро. Још сам искривљен. Одох на посо. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2013 E, ovo je bio vikend vredan pamćenja Nego, pričah nekima gore, a sada ajde da podelim sa svima... Evo ga članak o Boboji na koji sam naišao spremajući se za put tamo, koji objašnjava zašto brojnih sela i puteva nema na mapi i kako to mnogi pronađosmo prvo pogrešnu crkvu, a ja još i pešaka http://www.pressonline.rs/zabava/life-style/52306/bobija-planina-koju-su-streljali-partizani.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2013 Ja iskreno nisam očekivala da će biti ovako dobro! Druženje, priroda, pozitivna atmosfera..zaista ne znam šta da izdvojim Još jednom se zahvaljujem Kiki na navođenju na putu to Bobije - da njega nije bilo, stigli bi u subotu I evo odmah linka sa mojim slikama: https://www.dropbox.com/sh/adre11ld7s5ebft/_dbi99ljQ- Nema ih nešto puno, ima par i sa trešnjice Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2013 Prelep vikend i fenomenalno moje prvo planinarenje, koje se završilo sinoć u kasne sate Hvala svim dobrim i veselim ljudima što su ga upotpunili i učinili još zanimljivijim. Nadam se da se vidimo i sledeće godine Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 Bilo je odlicno, opusten uspon nadoknadili smo onim u kanjonu (izgleda da je za neke od nas kombinacija vrh-kanjon postala obavezna na svakom planinarenju ), pasulj je bio odlican, vidikovci, bleja pored vatra, sve... Samo mislim da ona reka do koje smo se spustili nije bila Tresnjica. Nisam siguran, ali ona zena kod koje smo pili kafu kaze da se ta reka dola uliva u Tresnjicu i da do tog kanjona ima jos da se ide. Do sledeceg okupljanja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 Evo i mojih fotografija. Nesređeno i necenzurisano, pa se služite po potrebi... https://www.dropbox.com/sh/3jnz9bnix50r49j/zo3mn-ha4b Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 Dobre fotke! Beše dobar provod. Super. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 Evo i mojih fotki https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200583633126108.1073741827.1017558366&type=1&l=f7d20400b0 Sugestije i kritike sam već prenela organizatoru, ovde ostaje da pohvalim druženje, akciju i inicijativu . Vidimo se i sledeće godine . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 Ako je tacno ovo na 17:30, da li je Kika jedini koji je bio na svih 8 planinarenja? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 Bilo je super kao i svake godine...ljudi stari, ljudi novi, deca, pasulj i fanstastični vidikovci! Fala svima i svemu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 Cao ljudi, bilo je divno za vikend. Pogotovo nama sto smo ostali dan duze Inace pored svih pohvala javljam se da kazem da smo pronasli vetrovku sive boje sa tirkiznom postavom na klupi kod crkve. Jakna je u Beogradu na Dorcolu pa cija je neka se javi ovde ili na 0646356128 Katarina. Pozdrav svima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 E setih se Ivana (devojka što vozi crnog punta i voli da pali vatru ) je od nekog uzela kartu i nije je vratila. Pa bi želela da nas vlasnik (mislim da je neko iz pazove hm?) kontaktira da mu je pošaljemo nazad Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 Ja još uvek ne mogu da se opasuljim... samo vrtim slike ukrug! Dragi ljudi hvala vam na fantastičnom vikendu!! Prvo da kažem da mi je jako drago što je došlo dosta novih ljudi! Bili ste sjajni, i nadam se da ćemo nastaviti da se družimo Vi ostali ste bili standardno vanserijski genijalni Predivna Bobija, lagana šetnja, lepa atmosfera, zabava u kanjonu, sve kako i treba da bude... Ne zamerite ako je nešto škripalo, biće bolje sledeći put! Ko će dočekati sledeću godinu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 Ko će dočekati sledeću godinu... Tu je cetvrto tradiconalno livadarenje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 Pozdrav svim genijalnim ucesnicima ovog predivnog druzenjima i od nas. Prelepa Bobija Dobri mestani Lepo vreme Super ekipa Ukusna klopa Pravo druzenje i mnogo dobre energije Da odgovorim i sofersajbni : Mislim da si u pravu za reku Tresnjicu Mi smo se spustili jos par kilometara nize i presli reku Tresnjicu koja je bila mnogo veca i snaznija od one koje sam video na vasim slikama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites