Posted April 15, 2013 http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=04&dd=15&nav_id=705184 Kako stoje stvari Etihad od 15 juna leti iz Beograda. proverio sam par destinacija za Sri Lanku u julu povratna karta je 554 evra Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2013 Cudno, odem da proverim Beograd-Jakarta u avgustu, i dok se ucitava stranica se jasno vidi u pozadini kako se vec pojavio datum povratnog leta i pise valjda 550 evra, i onda kad se ucita do kraja odjednom kaze "no flights available". Posto nemaju opciju +/- 3 dana, probao sam rucno za svaki dan u nedelji i ista situacija.. Da li se jos nekom desilo? EDIT: da ne ispadnem dzangrizalo.. naravno: lepa vest, i sigurno da ce mnogima biti korisno.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2013 Nije direktno povezano sa temom, ali na sajtu JATa se pojavilo mnogo egzoticnih gradova, verovatno kao posledica code share ugovora sa Alitalijom, Austrianom i kim vec, pa je tako moguce kupiti karte iz BGa do Kisinjeva, Kluza, Bakua, Kazablanke, Jerevana, Vilnjusa, Rejkjavika i slicno. Naravno, sa presedanjima i naravno, cene, koliko vidim, nisu nimalo privlacne. Verovatno da ce se kao posledica ugovora sa Etihadom pojaviti i mnoge druge destinacije(ma da, rekao bih da su i neke od pridodatih destinacija, zapravo destinacije kompanija ciji je Etihad delimicno vlasnik). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2013 BEG-PVG-BEG - 580 Eur. BEG-PEK-BEG - 580 Eur. BEG-JNB-BEG - 640 Eur. BEG-DEL-BEG - 670 Eur. BEG-LHE-BEG - 680 Eur. BEG-MAH-BEG - 780 Eur. BEG-KUL-BEG - 780 Eur. BEG-SYD-BEG - 1300 Eur. okvirno sa etihadom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2013 Nije direktno povezano sa temom, ali na sajtu JATa se pojavilo mnogo egzoticnih gradova, verovatno kao posledica code share ugovora sa Alitalijom, Austrianom i kim vec, pa je tako moguce kupiti karte iz BGa do Kisinjeva, Kluza, Bakua, Kazablanke, Jerevana, Vilnjusa, Rejkjavika i slicno. Naravno, sa presedanjima i naravno, cene, koliko vidim, nisu nimalo privlacne. Verovatno da ce se kao posledica ugovora sa Etihadom pojaviti i mnoge druge destinacije(ma da, rekao bih da su i neke od pridodatih destinacija, zapravo destinacije kompanija ciji je Etihad delimicno vlasnik). Beograd - Jerevan Jat 625€ Aeroflot 410€ Sta reci? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2013 Može i jeftinije: sa S7 iz Beča preko Domodedova (oko 290 e) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2013 bogami, za bankok je povratna karta 629 eu, tokom celog leta... to je jeftinije nego kod qatar-a... ipak je konkurencija uvek dobra stvar, oborice cene... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2013 http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=04&dd=16&nav_id=705723 Ugovor o zajedničkom saobraćaju će, uz odgovarajuće zvanične dozvole, uključivati stavljanje JU koda na letove "Etihada" ka Abu Dabiju i dalje ka Bangkoku, Pekingu, Brizbejnu, Čengduu, Čikagu, Kolombu, gradu Ho Ši Min, Islamabadu, Johanesburgu, Karačiju, Kuala Lumpuru, Kuvajtu, Lahoreu, Njujorku, Melburnu, Sejšelima, Šangaju, Singapuru, Sidneju, Torontu i Vašingtonu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 Ima li neko iskustva sa dugackim presedanjem u Abu Dabiju? Hteli bi da putujemo Beograd-Abu Dabi-Singapur , ali je presedanje u Abu Dabiju dugacko 14 sati! Da li Etihad snosi troskove smestaja na aerodromu? I da li neko zna kako izgleda tranzit na ovom aerodromu ... ima li onih kapsuli za spavanje i slicno? Thx! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 Ima li neko iskustva sa dugackim presedanjem u Abu Dabiju? Hteli bi da putujemo Beograd-Abu Dabi-Singapur , ali je presedanje u Abu Dabiju dugacko 14 sati! Da li Etihad snosi troskove smestaja na aerodromu? I da li neko zna kako izgleda tranzit na ovom aerodromu ... ima li onih kapsuli za spavanje i slicno? Thx! bio sam ja zimus..i evo ovde sam bas detaljno objasnio sve o aerodromu u abu dabiju, udavili su me sa pitanjima oko tog aerodroma ...https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=6103.msg105153#msg105153 tranzit je do 24h, ali ne prave problem ni ako je par sati vise...kad sam bio u februaru, nije bilo tih kapsula, al negde sam procitao da su skoro postavljene... i naravno, kakav crni hotel, ako nemas tranzitnu vizu hahah...a cene ti sve pisu na linku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2013 naravno, kakav crni hotel, ako nemas tranzitnu vizu hahah... Sad kad smo postali njihova kolonija, bio bi red da nam to ukinu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2013 хвала за дељење такве корисне информације о саобраћају, да нас уптодате Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites