Jump to content

Featured Replies

Zanimljiv lik. Tvrdi da je sa 37 godina najmladji covek koji je posetio sve zemlje sveta "kao hobi", znaci putovao je samo tokom vikenda i odmora, dok je u medjuvremenu studirao ili radio (bilo je mladjih koji su obisli sve zemlje kao deo svog posla). Inace, meni je ovo zanimljivija lista: The World's 15 Hardest Countries to Visit.

Sve je super osim što ne verujem da Dominiku posećuje tako mali broj ljudi godišnje, ali nema veze, koga brige.

A, mislim da bi trebalo da pusti bradicu, kao pravi Norveški Viking.

Mada mu zavidim što je igrao fudbal u amaterskom klubu Falmut u Engleskoj.

Eh, da znate kakve su samo falmustke pite. Poznate su širom Engleske.

A tek cure? Sve lepotica do lepotice. Pegava lica. Široki osmesi.

Sjajno je mesto taj Falmut.

al pogledajte samo top countries

malaysia 9. na svetu  teg

i niko me ne moze ubediti da to nije zahvaljujuci air asiji....verovatno se racuna br. ljudi koji udju kroz carinu u zemlju...a posto air asia nema bescarinski prostor, nego uvek mora da se "udje" eto rezultata za maleziju  :dance:

eto sta radi najbolja svetska aviokompanija...

a mi tako nesto ispalili prosle godine, e pa  :bang: :bang: :cry22::evil:

Malo mi je bezveze posetiti zemlju samo da bi je stiklirao na listi ili da bi se hvalio da si tamo bio. Nekako mi deluje da to ubija svrhu putovanja, povrsno je i nije dobar razlog da se putuje.

Mislim da je veliki problem sa dosta ljudi sto odu negde i vrate se, a ne iskuse nista, vide samo ono sto su ocekivali da ce videti - svoje predrasude koje su poneli sa sobom pre puta.

Nisam ni sumnjao.

Afrika + udaljena ostrva (vecinom pacificka) = 3/4 spiska.

Nisam znao da se Mikronezija vodi kao drzava (savez,sta li je vec?).