Posted May 16, 200718 yr Michael Palin - ne znam da li ste culi za ovog coveka(?), obisao je skoro sve sto se na ovoj nasoj planeti posetiti moze. http://www.palinstravels.co.uk/index.php Postoje i tv emisije o njegovim putovanjima. Trenutno je na proputovanju i snimanju novih epizoda po Istocnij Evropi. Od Pola do Pola, put oko sveta za 80 dana su samo neki od njegovih putesestvija..
May 16, 200718 yr Michael Palin - ne znam da li ste culi za ovog coveka(?) Cuj culi, pa covek je Pajtonovac Inace, ta emisija koju si pomenuo bila je pustana cak i kod nas, mislim na RTS 2... nisam siguran gde, ali se secam dobro emisije...
May 16, 200718 yr Meni se posebno dopala epizoda o njegovom putovanju kroz Pakistan. Lepote severozapadnog dela ove zemlje su zaista fascinantne!
May 17, 200718 yr Čuli? Odrasli smo uz britanski humor (što se, jel, da primetiti) Nego, bilo bi dobro kada bismo nekako nabavili te emisije na CDu (mislim na njegova putovanja, Pajtone već imam)
May 17, 200718 yr Ima jos, ako ne stignem sad da postavim linkove, sutra cu BBC_Palins_Himalaya_2003_E2_Passage_To_India BBC_Palins_Himalaya_2003_E4_Roof_Of_The_World BBC_Palins_Himalaya_2003_E5_Leaping_Tiger_Naked_Nagas BBC_Palins_Himalaya_2003_E6_Bhutan_To_Bay_Of_Bengal BBC_Palins_Himalaya_2003_Extra_Interview
May 17, 200718 yr njegove emisije iz bivshe Jugoslavije bice premijerno pushtane na BBC Prime pochevshi od oktobra ove godine! ja jedva chekam. e da, procitao sam negde da je u Hercegovini isao da razminira neku livadu, a u Beogradu je imao ko da ga vodi kroz grad - Rambo Amadeus licno!
May 17, 200718 yr Author Chivitli majstore Trazio sam po netu, i.. nasao par emisija. Ali sve je bilo preko od 4 - 7GB, pa nisam bio bas zainteresovan za d/l. Doduse to su cei serijali o njegovim putovanjima. Ako je neko voljan da skida emisije, prosledicu linkove..
May 18, 200718 yr BBC Palins Pole To Pole 1991 Episode 1 (Cold Start) Episode 2 (Russian Steps) Episode 3 (Mediterranean Maze) Episode 4 (Shifting Sands) Episode 5 (Crossing The Line) Episode 6 (Plains and Boats and Trains) Episode 7 (Evil Shadow) Episode 8 (Bitter End) Extra Episode (Interview with Palin) Toliko od mene
May 18, 200718 yr imam ja pole to pole na dvd-ovima, mislim da je 2 diska, ali provericu kad dodjem kuci... enivej, ako ste zainteresovani, i ne smeta vam nedostatak titla, i u beogradu ste, i nemate moralnih dilema oko piratovanja moze da se iskopira btw, jutros sam video da se pojavio 80 days na torrentima, pa ce i to verovatno biti uskoro