Posted August 29, 2013 zna neko nekog prevoznika koji vozi do juznog dela italije?? :? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2013 A jel prevoznik znači auto ili avio prevoznik ili šta već? I jug Italije - gde? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2013 Subotica_Novi Sad-Beograd-Bar vozom ili busom...zavisli odakle ides...i Bar/Bari trajekt i eto tebe na jugu Italije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2013 Recimo, može nedeljom Wizzair Temišvar-Bolonja, ima po dosta sitne pare, pa Ryan Bolonja-Bari. Ryan leti i do Brindizija. Zavisno kad joj treba, mogla bi i da prođe i ispod 100€. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2013 Ja bih letela Easyjetom Beograd-Milano,a od Milana gde hoces Ryanairom ili Easyjetom ili vozom... Imas opcija koliko hoces. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2013 meni treba do bari ili potenza...bas jug italije...autobus...aviono sam isla do bari preko luftanze i iznese me oko 200-300e.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2013 Kakav autobus, ko će da vozi tamo okolo naokolo oko Jadrana. Dakle imaš dve opcije, Easyjet do Milana i onda nečim do Barija. Ili voz do Bara (van sezone imaju one promotivne karte za 9,90 EUR) i trajekt Bar - Bari (50-ak EUR palubna karta). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2013 To sam i ja rekao..ili busom do Bara ili vozom..pa trajekt..najjednostavnije..Ja u ovom slucaju nikad ne bih isao do Temisvara pada letim za Bolonju,pa onda dalje do Barija.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2013 isla sam ja rutorm bar bari pa do kalabrije pa se spustila do djoje tauro pa trajekt do mesine.....ako nemas auto i nije bas neka kombinacija (ne mislim sad da treba ici do kalabrije, nego uopste trajekt bar bari), karte za feribor bar bari nisu bas najjeftinije ako se ide pre 15. septembra, ali kad se sve isabira, najlogicnije mi dodje ici sa easyjet do milana i odatle avionom, jer kad saberes kartu do bara i feribot do barija, ti si vec u milanu,a odatle vec ima jeftinih letova, sto iz bergama sto sa linate sto sa malpense,. inace, isla sam ja i turom od venecije do barija vozom, verujte da nije bas mnogo slatko....pogotovo ako je treno regionale... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2013 :LOLLL:hvala u svakom slucaju..ipak mi ostje moja stara varijanta...do rima pa busom dole... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites