January 7, 201411 yr Ne komentarisem mnogo, ali cesto pratim forum i nisam video do sada da neko hoce u isto vreme da ide u Etiopiju, na Sri Lanku, u Brazil, biciklom na Zakintos i kamperom po Evropi. Pozdrav
January 7, 201411 yr Shane, ispravka: Na Zakintosu sam bio vec, to nisam naveo da hocu. A za sve ostalo sam zainteresovan, volim da imam dosta otvorenih opcija sa sto manje planiranja. Tako najbolje ispadne na kraju. Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da idem svuda, nego sam rekao da hocu da idem.
January 7, 201411 yr i onda ti se jave ljudi ozbiljno zagrejani za neku od solucija i onda na kraju ispalis neke od njih, to bi na kraju bilo neminovno ))
January 7, 201411 yr Pa nisam nikome potvrdio bre ljudi, raspitujem se samo za informacije jer sam zainteresovan za te opcije. Nije sve tako kao sto zgleda. Shane, b'ate, pravis zaveru neku protiv mene.
January 8, 201411 yr Ne, nego zamisli da svako ko bi mozda nekad isao tamo ostavi bar jedan post? To i ne bi bilo korisno za tog nekog ko je otvorio temu. Izvinjavam se Stefanu na offtopic-u.
January 11, 201411 yr Author Tresla se gora , rodio se mis... Pa mislio sam ozbiljno ko je zainteresovan. Karta je oko 560e , 40ak dana , flydubai...Plan je da posetim plemena koja zive oko reke Omo (malo googlajte i videcete sta ima tamo i ostale bezbedne delove...budzet postoji, nema luksuza
January 11, 201411 yr Nesto ovako http://www.bizlife.rs/vesti/59256-putopis-etiopija-neki-sasvim-drugi-svet pretpostavljam.
April 23, 201411 yr Author Vratih se ja sa ovog puta Preporucujem Etiopiju !!! Zemlja koja je ostavila najjaci utisak na mene do sada... Plemena , Danakil Depresija , Vulkan , Crkve pod zemljom..... )))
April 24, 201411 yr Svaka čast, iako te ispalismo. Jesi li raspoložen da napišeš jedan putopis?(@redakcija: više ne mogu lako da nađem uputstvo/adresu za slanje putopisa na naslovnici)