Britanske vize

2,302 posts in this topic

I ja sam aplicirala 16og juna i i dalje je 'arrived at the visa section'... a danas je 12ti radni dan od tad... a mislim da sam  potpisala tamo u VAC-u da moraju da me obaveste u roku od 15 dana...

Moja drugarica je aplicirala 13. juna ja mislim i rekli su joj da ce joj javiti kroz 3 nedelje.

Ako neko dobije vizu,neka nas obavesti :) Bas me zanima koliko cemo jos cekati  :?

13ti radni dan i nista... stvarno ako neko dobije vizu u skorije vreme neka se javi...

(ovima od 14og su vec trebali da jave)

Eto danas je prosao 14. radni dan od kako smo aplicirali , inace smo trebali da letimo nocas, ali posto jos ne znamo nista o vizi , moramo da promenimo datum , sto ce nas kostati oboje po 150 evra minimum ... I jos ako na kraju ne dobijemo vizu , pa nam propadnu karte bice fantasticno... :(

stvarno nisu korektni, sto rece jedna devojka koja je aplicirala kad i ja 'mrze nas bre, teze dobiti britansku nego americku vizu'  :death:

E danas je 15. radni dan od kako smo aplicirali, bas me zivo interesuje da li ce se udostojiti da promene status Arrived at Visa Section...  ;) Ako se danas nesto promeni , obavesticu vas.

Evo jedna korisna informacija koju sam dobila u Worl Brigde-u u vezi isporuke pasosa iz ambasade: ponedeljkom nemaju isporuku , a utorkom, sredom , cetvrtkom imaju isporuku u pola 12, dok petkom imaju dve isporuke. Tako da u sustini status na sajtu ne morate da proveravate ponedeljkom.

ja sam i dalje arrived at visa section  :psuje: a da nisam promenila planove zbog ovog njihovog odugovlacenja trebalo je sutra da letim, ovako ce me naterati da ostanem jos duze nego sto sam planirala, da im vratim za ovo nerviranje  nono

inace, meni je danas 14ti dan...

Meni su javili tacno 15og dana da dodjem po pasos. Ali, ja sam predala oko 4 nedelje pre datuma polaska i to u prvoj polovini juna. Stvarno nema smisla da ne obracaju paznju na to za kada osoba ima kartu nono. Inace, tako imam grozan utisak sa tok odlaska u World Bridge, svi su kao polumasine, uzeli mi vodu na ulazu :? Jeste, bas sam dosla u World Bridge da vrsim neke napade lol:: Dok su nam jos bile potrebne vize za Evropu, dva puta sam vadila Italijanski Sengen, isla u ambasadu. Italijani su pojam ljubaznosti, prijatnosti i normalnosti za ove!!!

hahahhahahahah i meni je tamo bilo jezivo, svi mi se smeškaju, 'ladno sam utripovala da nesto nije u redu sa mnom, da mi se digla kosa ili isflekala majica  :o a ona gospodja sto naplacuje je ubedljivo najljubaznija  ;D

Ne mogu da verujem , danas je 16-ti radni dan , i dalje pise "Arrived at the Visa Section"...  :psuje: Zamenili smo karte za 22. jul valjda ce se do tada udostojiti da obrade pasose... Javljam ako bude blo promena ...

UZAS  :shockkk:

ja putujem 17og, nema teorije da odlazem vise, a tuzicu ih ne budu li do tad izdali vizu, ionako sam potpisala da imaju fore 15 dana  da mi jave... :o

Stvarno su preterali! Ja bih trebala da putujem 15-og,ali s obzirom da sam predala posle vas, nema teorije da dobijem vizu do tad.  :cryy:

kakav užas!!  :o

i ja sam planirala oko 15-og da putujem, ali s obzirom na to da sam aplicirala tek 29-og sad vidim da nema ništa od toga... i kakva je ono lažna statistika na njihovom sajtu? nemoguće da su svi ovde baš u 1% maleroznih koji čekaju vizu duže od 15 dana..

ja stvarno ne znam, izludecu vise... 16og sam predala, danas je 15ti radni dan od tad i nista, u aplikaciji sam napisala da hocu da putujem 7og jula (znaci danas) i oni su to iskulirali, vize jos nema  :psuje: KATASTROFA  :psuje:  :psuje: Ne znam da li ima negde neki telefon ambasade da se zove da se pita...

Ja sam sad zvala ambasadu i rekla kakva je situacija a oni mi rekli da zovem sutra. Da nije smesno bilo bi tuzno  ::crazy:

Stvarno su krajnje nekorektni ... Kada smo predavali rekli su najvise 15 radnih dana , u ponedeljak smo isli u Beograd , a iz Novog Sada smo , da bi nam rekli da nije to bas fiksno 15 dana , nekad bude manje, nekad bude vise, navodno sad je neka guzva. Trebali smo da putujemo juce, to bi bio taman 15-ti dan, medjutim danas je 16-ti radni dan i jos uvek im nisu dostavili pasose. I ovako smo pukli dosta para i za kartu i za vizu , i za doplatu zbog promene karte , samo nam fali da ne dobijemo vizu ili da opet pomeramo karte, onda cu stvarno nekog da  :death:

evo moja drugarica koja je predala za vizu 13.6. je juce dobila vizu, cisto da vam javim. nadam se da cete i vi skoro.

to verovatno znaci da ce tina sutra dobiti, a ja tek u utorak jer je neko rekao da ponedeljkom nemaju isporuku  :o e, kao da se ubijaju od posla pa ne rade ponedeljkom  :o tolikko su mi se ogadili ovi britanci, muka mi je vise, samo da se zavrsi  :psuje:

Hvala na obavestenju , po toj nekoj racunici mi treba da dobijemo sutra ...  :dance:

Konacno tracak nade ...

ja sam opet zvala ambasadu (kako mi je juce receno- posle 9) i ljubazno su mi rekli da 'odeljenje za vize danas ne radi, mozete zvati u ponedeljak), tako da jedanjedini zakljucak- britanci su govna i ovo rade namerno...

Konacno "Visa decision ready for pick up by Applicant or Courier company ". Danas idem u Beograd po pasose , valjda smo dobili vizu . Natali nemoj da se nerviras , predala si dan posle nas , a s obzirom da petkom imaju dve isporuke , mozda bude gotovo danas, ako ne onda ce sutra sigurno ...