Posted July 8, 2011 Jaoooo koliko sam se sad obradovala! To znaci da ima nade i za nas,jeeee Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2011 P.S. sad sam bila na sajtu i pise mi "Visa decision ready for pick up by Applicant or Courier company". Ne znam na koju foru kad sam predala nedelju dana posle vas. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2011 pa to znaci da su malo ubrzali!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2011 Tina extra, bas mi je drago zbog tebe, ja sam i dalje na visa section, kad im je ta druga isporuka? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2011 tamm, sad vidim i za tebe, extra a ja kakve sam srece, ima da vizu gledam na slici na googlu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2011 Nataly,nemoj da si na kraj srca mora da bude ovih dana,srecno u svakom slucaju, pa se vidimo u UK Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2011 i dalje sam u jebenoj viza sekciji dijagnoza-popizditis totalis Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2011 Zdravo svima! Da li mogu ponovo da odem u Engl. u okviru ove vize od 6 meseci, bez da se javljam ponovo ambasadi? Dečko je pitao imigraciono u Engleskoj i rekli su da bih došla ponovo moram da se javim ambasadi ovde, inače postoji mogućnost da me vrate kad sletim tamo. Dakle, koliko ste put išli s jednom vizom? Hvala unapred! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2011 Već sam pitala jednom ali nije na odmet ponovo... Dečko mi je Britanac i drug koji mu radi u imigracionom tamo, rekao mu je da sa jednom multi viyom od 6 meseci imaš pravo jednom da uđeš, a za svaki sledeći put bi trebalo da kontaktiram britansku ambasadu ovde, da me ne bi vratili kad sletim tamo. Ima li neko ikakvog pojma o tome, tj. koliko ste puta putovali sa jednom vizom? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2011 Pogledaj sta ti pise na vizi za "entries". Ako pise M ili multiple ili neki broj veci od 1 onda mozes jos jednom da udjes, naravno u periodu u kome vazi viza. Ako pise 1, onda je taj jedan put vec iskoriscen. Ne znam zasto bi morali da se javljate bilo kome.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2011 Sad sam malo zbunjena... sta znaci MULTIPLY? Mozemo da ulazimo u UK vise puta ili samo dvaputa? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2011 јесте мулти значи два пута, ал јуче... Па више пута 50 ако хоћеш. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2011 Superrrrrr! ulepsa mi dan! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2011 17ti radni dan i oni jos uvek nisu u stanju da jave sta se desava... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 18ti radni dan i jos uveh nista........ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 nataly tebi se to baš odužilo!! meni je sutra tačno 2 nedelje od razgovora i baš sam se nadala da će do petka da mi jave, ali sad kad vidim šta tebi rade, bolje da ne računam na to.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 ja doslovce NE MOGU DA VERUJEM STA MI RADE!!!!!!!!! Jos uvek nista!!!! Svaki dan zovem ambasadu telefonom i uvek kazu 'zovi sutra'!!!! Ako se ovo ludilo ikad zavrsi okrenucu ih i onako, po srpski, jebati im sve po spisku... Da li neko ima telefon VAC-a? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 Imaš samo onaj pay-phone sistem, gde moraš da platiš 13 dolara. I ne mogu da ti daju nikakve informacije o tvojoj aplikaciji, samo o onome što piše na sajtu Granične agencije. (štagod) Meni je 11 radni dan, vizu vadim po ko zna koji put i nikad nisam čekao ovoliko u letnjim mesecima, a kamoli tih 18 dana koje spominjete! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 16og juna sam predala zahtev, danas je 12ti jul (18ti radni dan) i NISTA........ da poludi covek.... e kad vec nema VAC, ambasada ima, ima da ih zovem redom na sve telefone dok mi ne daju informaciju jer ovo vise nije normalno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 Da li ti je ovo prvi put da tražiš vizu? I da li je General/Family Visitor Visa? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 prvi put, special visitor-student visitor Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 Hm... Trebalo bi danas ili sutra da obrade, ne znam šta im se dešava. Znam da je gužva u ovo vreme, ali preteraše ga. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 Zna li neko koliko se ceka poslovna viza? Je l i za njih treba 15 radnih dana? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 http://www.ukvisas.gov.uk/en/howtoapply/processingtimes Možda i duže. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2011 ovome nemojte dzabe verovati, 100% zahteva za ovu moju vizu se obradi za 10 dana al' malo sutra, meni ce sutra biti 19ti dan kako je cekam...... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites