Posted November 5, 2024 Pozdrav svima, uskoro putuem Wizzom, pa mi je stigao mail za dodatne usluge. Vidim da sada nude prevoz do i od grada, ali nigde ne mogu da nadjem odakle i dokle ide taj bus. Pise samo da je deljen prevoz i to je to. Obzirom da mi je povratak u Beograd u 1 nocu, isplativije bi mi bilo da dam 800 din njima nego da placam taksi 30e. E sad, da li oni dovoze do kuce ili negde u gradu to nigde ne mogu da nadjem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2024 Plati, pa nam javi kako je bilo🙃 Tesko da bas voze svakog do kuce, pre ce biti do neke cetralne lokacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2024 (edited) Nece ni traziti, Rumunija je usla u Sengen zonu komentar je bio za ovo ''Putujemo iz Temisvara za Rim, tokom cekiranja nisam unosila dokumenta, nisu trazili… zanima me da li ce to biti problem? Nigde nisu trazili broj pasosa?'' Edited November 6, 2024 by Roy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2024 1 hour ago, Roy said: Nece ni traziti, Rumunija je usla u Sengen zonu komentar je bio za ovo ''Putujemo iz Temisvara za Rim, tokom cekiranja nisam unosila dokumenta, nisu trazili… zanima me da li ce to biti problem? Nigde nisu trazili broj pasosa?'' Naravno da hoce, kako ce inace da identifikuju putnika.......Uvek se trazi br. licnog dokumenta...bice to kad se bude online chekirala, pre izdavanja boarding passa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2024 Cekirala sam se online, broj pasosa nije trazen. Na karti za ukrcavanje ne pise nista, a kad sam pogledala app ispod imena stoji EU, jer idem iz Budimpeste. Uskoro krecem Geom. Sad ne znam sta mi je ciniti. Mozda je najpametnije da odem prvo do deska, a ne da idem do gejta i pokazem pasos pri ukrcavanju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2024 19 hours ago, petrovna said: Cekirala sam se online, broj pasosa nije trazen. Na karti za ukrcavanje ne pise nista, a kad sam pogledala app ispod imena stoji EU, jer idem iz Budimpeste. Uskoro krecem Geom. Sad ne znam sta mi je ciniti. Mozda je najpametnije da odem prvo do deska, a ne da idem do gejta i pokazem pasos pri ukrcavanju. ne moras da ides do deska...cim si usla u eu, znaci da su ti na granici pregledali pasos.. cudi me da ne traze broj pasosa za stampanje boarding karte, ali ok...samo ides na gejt i to je to... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2024 (edited) Хвала на одговору. Мој лет је био раније, па сам отишла до деска, јер је отворен за све њихове дестинације, а није ни било путника да чекају у реду. Све је било ок, још су ми и штампали карту за укрцавање. Могуће да не траже, јер је лет у оквиру ЕУ. Ако летиш из Бгд-а, сигурно се попуњава. Опет не знам, јер после паузе од 5 година путовах поново. Edited November 13, 2024 by petrovna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites