Posted May 5, 2014 Sobzirom, da na netu, ne mogu da pronađem, privatni smeštaj, kod fizičkih lica.Potrebna informacija, telefon o privatnom smeštaju, u navedenom mestu ili okolini, na 10-tak dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2014 probaj na www.airbnb.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2014 Gledao sam na tim sajtovima. Ima mali broj ponuda povoljnih apartmana, i imaju uglavnom loše ocjene. Najbolje bi bilo, ako ima neko lično iskustvo, da mi javi info. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2014 Bolje probaj na www.putovanja.info, kod njih se više skuplja "turistička" ekipa. Već imaju temu o Aja Napi, ali ne baš posećenu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2014 Jesi probao na booking.com? Ja sam, recimo, nasao neki apartman/hotel u Larnaki, maja 2011, za relativno povoljne pare. I bio je bas na dobroj lokaciji i prilicno prostran, prakticno, dvosoban stan. Ne znam da li ima iceg slicnog i u Aja Napi, tamo sam bio samo na dan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2014 Airbnb je dobar ali poskup... I ja bih preporučio booking. Mi smo za početak juna našli vilu sa 3 spavaće sobe, bazenom, itd. na 4 noći za 500 EUR. U svakom slučaju preporučujem ti da bookiraš nešto što možeš free of charge otkazati, a da u međuvremenu pregovaraš da ti u te pare uključe airport pick-up i drop-off, doručak, i/ili sl. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2014 Hvala svima, rezervisano preko hotel4u, nadam se da su OK. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2014 Јел зна неко какво је стање са смештајем на Кипру у јулу (Агија Напа + северни Кипар)? Мислим пре свега, дал може да се нађе смештај на лицу места јер ми ово све на нету делује прескупо. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2014 Aja napa je poprilicno skupa. Meni je do sada za kipar najjeftiniji hotels4u i travelrepublic.ie, probaj i lowcostholidays.ie . Dajem linkove za irske sajtove posto su tamo cene u Eur. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2014 (edited) Evo svezih fotografija oglasa za izdavanje u Ayia Napi. Fotografisano u prolazu. Ako nekome pomogne, neka ostavi preporuku ili kritiku. Edited June 2, 2014 by berzas Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2014 ide li neko na kipar ja sam nasla ovaj smestaj : http://www.ownersdirect.co.uk/cyprus/CY1996_2.htm?utm_source=db&utm_medium=email&utm_term=20140602&utm_content=propertyid&utm_campaign=odhr-owner-enquirya karte uzela preko wizzair. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2014 Не нађох ништа јефтино у Аја Напи, тако да сам букирао смештај у Ларнаки (на путу за Аја Напу, веома близу градским бусом...) испадне 30ак евра ноћ за 2 особе. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2014 uh, Larnaka ti baš nije neki grad za duže od pola dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2014 Зато и планирам да се шмуцам...а и неколико дана на северном делу. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2014 Busevi idu dosta cesto iz Larnake i koliko se secam, nisu bili nesto mnogo skupi, tako da mozes gro stvari da odradis u jednodnevnim turama. Nama je baza bila u Larnaki, a skoknuli smo na dan i do Nikozije i do Aja Nape, tako da, nije to bas tako losa opcija, ako ti je smestaj znatno jeftiniji u Larnaki. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2014 Ciao,idemo za par dana u Ayia Napu,pa ako ima ko informacija i savjeta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2014 Ako nisi otišao, šta te konkretno interesuje? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2014 Trenutno u Ayia Napi.Savjet za sve koji planiraju odmor na ovom dijelu Kipra da se prije odluce za smjestaj u Protarasu-plaze I more su daleko bolji za kupanje od bilo koje plaze u Ayia Napi,manja je guzva u samom gradu, ljepsi I cistiji,cini mi se I malo jeftiniji.Ima manje rusa, puno vise engleza, spanaca, grka...A sto je najvaznije za sve koji hoce u nocni izlazak postoji bus do 4h ujutro,pola sata voznje,karta 1.5€/voznja ili 15€ za 7. dana.Konkretno Ayia Napa poprilicno ziva, navecer postoji veliki izbor zabave-od solidnog luna parka, preko brojnih restorana I kafica, do jezgre grada sa preko 30 klubova I diskoteka.Cijene standardne za EU.Kad gledate smjestaj nemojte da vas zavara blizina mora, jer to ne znaci apsolutno nista, jer veliki dio obale nije za kupanje (neuredzeno, stijene, valovi).Ili trazite smjestaj u blizini 3-4 gradske plaze (Nissi, Sandy, Limanaki beach...), ili gledajte da je autobuska stanica blizu, jer je prevoz odlican, a prevruce je za bilo koje vece hodanje.Plaze u Ayia Napi nisu lose,ulaz na sve je besplatan, uredzenu su, pokrivene lezaljkama I suncobranima(2,5€ komad), ali ima dovoljno prostora I za staviti svoj suncobran I peskir, niko ne pravi problem.Meni se more nimalo ne svidja, plićak 50 metara sa pokojom dubljom uvalom, valovi cijeli dan,mjestimicno morska trava,pijesak se pod nogama muti tako da se dobije dojam prljavog priobalnog dijela(u Protarasu, konkretno na plazi Fig tree beach nema trave, normalan prelaz iz plićaka u dubinu, a I pijesak je čvršći, tako da je voda kristalno cista). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2014 (edited) Nissi beach je po oceni svjetskih putnika npr. Mičića, jedna od 10 naljepših plaža na svijetu.Ja sam oduševljen, bio u maju, uglavnom sa desne strane, od prelaza prema ostrvcu. Čisto, bistro more, tirkizna boja, cjeli dan.Jedan moj video: Edited August 11, 2014 by berzas Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites