November 7, 20222 yr Pri apliciranju za green card da li aplicira samo jedan iz porodice (pa navodi partnera i decu) ili oboje posebno pa oboje navode partnera i decu
November 8, 20222 yr Pri apliciranju za green card da li aplicira samo jedan iz porodice (pa navodi partnera i decu) ili oboje posebno pa oboje navode partnera i decu Ako pitas za ovu godinu, kasno - prosao je rok za prijavu danas popodne. Inace, mogu oba partnera ako ispunjavaju uslove. Sent from my iPhone using Tapatalk
June 4, 20232 yr Da li ima neko na forumu da je izvucen za DV2024? Zanimaju me case numbers koji su jako visoki. Prvi put predala ove godine i odmah izvucena ali sa ogromnim brojem EU54XXX. Ima li neko iskustva i kakve su sanse?
October 2, 20231 yr Uskoro nova tura: Quote The DV 2025 eligibility period is from October 04, 2023 to November 07, 2023.
October 23, 20231 yr 12 hours ago, jms_uk said: Ja se prijavih, po jubilarni 20. put I meni je otprilike 13. ili 14. Zadnjih 5 dupla prijava (supruga)
November 7, 20231 yr Zdravo, i ja sam izvucen, case number EU40XXX. I mene zanima kakve su sanse i da li smem opet da se prijavim za sledecu godinu (2025) u slucaju da me sad ne pozovu?
November 7, 20231 yr Smes da se prijavis, ali rok za DV-2025 je istekao pre pola sata. Sent from my iPhone using Tapatalk
October 7, 2024Oct 7 Postovanje gospodo. Imam jedno pitanje pa bih molio ukoliko neko zna da mi odgovori... Naime, ozenio sam se u julu ovde godine(pre 3 meseca) zena je uzela moje prezime ali naravno nije jos uvek promenila svoja dokumenta, dakle na svim njenim dokumentima trenutno stoji njeno devojacko prezime. Mene zanima da li prilikom prijave, svoje i njene, upisujem devojacko ili moje prezime? Da napomenem da ce zena verovatno promeniti dokumenta u medjuvremenu. Tacnije do izvlacenja, sto je u maju sl godine. Hvala !
May 3May 3 On 10/23/2023 at 10:52 AM, Seaman said:I meni je otprilike 13. ili 14. Zadnjih 5 dupla prijava (supruga)Vise srece sa DV-2026?