Posted April 9, 2019 Jeste pokusali mozda ovo: https://caravanistan.com/visa/iran/visa-authorisation-code-loi-invitation/ Kazu da mogu da dobiju authorization code za 2 dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2019 Poslala sam zahtev za dobijanje koda preko ovog sajta, javljam iskustva. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2019 Grupa na FB se zove See You In Iran, tamo mozete saznati sve sto vas zanima. U vezi vize tj. verifikacionog koda, tacno je - broj se dobije za dva/tri dana kome god da posaljete podatke. Ne mora ni da bude agencija i nezavisni turisticki vodici (moj slucaj) mogu to da urade. Tamo je vikend cetvrtak i petak. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2019 Trenutno u Iranu ne funkcioniše internet! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2019 7 hours ago, pedjalon said: Trenutno u Iranu ne funkcioniše internet! Jos od subote Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2019 Da, tamo je poprilicno njesra od prosle nedelje, trenutno je u Teheranu ok, ostali gradovi bas i ne, no to je posebna tema. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2019 15 hours ago, istok said: Da, tamo je poprilicno njesra od prosle nedelje, trenutno je u Teheranu ok, ostali gradovi bas i ne, no to je posebna tema. Znam juče mi se se vratila drugarica. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2020 Manite se Irana bar narednih mesec dana, savet od Cathay Pacific-a jer mi je cancel-ovan let danas za Teheran. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2020 Sad treba kupovati karte za Iran. Za leto. Ocekujem da ce cene pasti. Nece biti rata, ne treba se plasiti. Suvise je Iran velika sila, da bi neko krenuo na njega. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 26, 2020 da li si uspesno zavrsila zahtev za dobijanje koda?treba da pravimo dve vize pa me zanima proverena informacija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites