Followers 0

Aerodrom Nikola Tesla - parking

21 posts in this topic

Pozdrav,

Malo sam trazio po forumu ali nisam uspio naći informaciju, ukratko, zanima me cijena dnevne parking karte na samom aerodromu, ili ako ima neko preporuku za neku garažu u blizini.

Ovo si mogao i sam na istom sajtu da nadjjes al evo ti na gotovo

http://parking-servis.co.rs/lat/garaze-i-parkiralista/garaza-aerodrom/

Spratnost: Su+Pr+2
Radno vreme: 00-24 časa (365 dana godišnje)
Dodatne informacije: Postoji objedinjeni svetleći znak za parkiralište „Aerodrom” i garažu „Aerodrom” koji daje informaciju o popunjenosti parkirališta i garaže.
Cenovnik

Usluga Cena
Za svaki započeti čas 65.00
Jednokratno sedmodnevno parkiranje (plaća se unapred) 3960.00
Mesečna pretplata za putnička vozila 00-24 časa (ograničen kapacitet, samo zaposlene u zgradi "Aerodroma") 6885.00

http://parking-servis.co.rs/lat/garaze-i-parkiralista/posebno-parkiraliste-aerodrom/

Radno vreme: 00-24 časa (365 dana godišnje)
Dodatne informacije: Postoji objedinjeni svetleći znak za parkiralište „Aerodrom” i garažu „Aerodrom” koji daje informaciju o popunjenosti parkirališta i garaže.
Postoje 2 stanice za plaćanje.
Cenovnik

Usluga Cena
Za svaki započeti čas 100.00

Čitah za neki parking kod zgrade carine.

Da li neko zna nešto o tom parkingu?

Ali ne onaj JKP.

Ili da li ima neki privatni parking u blizini aerodroma?

Edited by pedjalon

Pa nek stoji, ne bih da brišem korisnu informaciju odakle god da je stigla.

Aerodrom je letos proširio Parking P7, koji se nalazi u krugu aerodroma. Cena je 600 din dnevno. Dosta je veliki (200 mesta), mada pretpostavljam da dosta ljudi još ne zna za njega. Koristio sam ga nedavno za produženi vikend oko praznika (11. 11.) i bio je otprilike dopola popunjen. Na ulazu je rampa sa portirskom kućicom gde se i plaća. Jedina mana je što baš nema zglavan trotoar do aerodromske zgrade ako vučete velike kofere (ali svakako je udobnije da vozač istovari/utovari saputnike na ulazu u terminal a (is)parkira prazan auto).

Zapala mi za oko ova rec "zglavan" :biggrin: Iz licnog iskustva, nisam bas siguran da je svi razumeju :smile:

Samo još jedan dokaz da forum jeste mesto gde može da se nauči nešto novo. :biggrin:

Jeste reklamiram , moze neko od adima da me banuje ili naplati. Ali slozices se Vama se isplati da imate jeftiniji parking, ukoliko putujete sa Aerodroma  iz Beograda.

Pozdrav.

Je l' ide neko sutra oko 11-12 s aerodroma za Novi Sad?
Čudi me da ne postoji takva tema.

Zar nema i dalje organizovan mini-bus gradskog prevoza iz NS-a (do aerodroma i nazad)?

Znam da je ranije (pre par godina) bilo tako neceg.Zaboravio sam tacno koji je to broj linije bio.

Da li možda neko ima svežija iskustva o višednevnom parkiranju na NT? Treba da ostavim auto na 14 dana i sve što do sada nalazim je oko 400 dinara/dan što je oko 50€, što mi deluje dosta skupo. Drugo što mi smeta je imenovanje privatnih parkinga oko aerodroma gde su svi varijacije par reči aerodromparking, parkingaerodrom, aerodrom-parking, aerodrom-parkiranje, usluznoparkiranjeaerodrom, aerodromparkiranjeuslužno, aeroparking, aero-parking . rs i tome slično. Kako u moru uslužnih parkinga izabrati onaj pravi :biggrin: I treće što mi smeta je sajt NT gde je najbitnije da u delu sa informacijama za parkiranje imaju okačen skeniran dokument sa pečatom i potpisom nekog lika, aman.