Posted May 3, 201510 yr Imamo dobre vesti!Naša knjiga Bantustan poslata je u štampariju. Očekujemo da će biti gotova za najviše desetak dana. Odmah posle toga počinjemo sa slanjem svima koji su uplatili.Hvala vam što ste imali strpljenja i bili uz nas! :)Vaš Klub putnika Pročitajte Bantustan u štampi!
May 4, 201510 yr BRAVO!jos samo da neko dodje u Albaniju da mi je donese. Interesantno, pitala sam na forumu da li neko planira da dolazi za Tiranu, post ima 300 i nesto pregleda, ali ni jednog odgovora Jedna devojka mi je poslala poruku da je valjda isla ove sedmice, ali sam joj tad odgovorila da knjga jos nije u stampi. JEDVA CEKAM!!!!
May 5, 201510 yr Dogovor oko slanja knjige u Tiranu možemo nastaviti ovde, da ne idemo u offtopic: https://www.klubputnika.org/forum/topic/8244-bantustan-u-tirani/
May 5, 201510 yr ok, hvala ti puno. nista onda, cekamo da nam lazar ili vec neko kaze jel ce biti knjiga na vreme.
May 7, 201510 yr А да објавите термине промоција књиге, да не ловим евенте по фејсу? +1Da li će se na eventima moći kupiti/preuzeti knjiga? Edited May 7, 201510 yr by yokislav