September 20, 20159 yr Сад су јавили да је отворен и Хоргош 1. Иде ли путнички воз? Јавите Pise ti gore da ide
September 20, 20159 yr Sad sam zvao call centar željeznica srbije i kažu da sva tri voza za Budimpeštu "u suštini saobraćaju na vrijeme".
September 20, 20159 yr Ne mešajte babe i žabe, jedno su putni, a drugo železnički prelazi. Vozovi BG-Budipešta idu preko Kelebije i normalno idu. Vozovi Subotica - Segedin sa presedanjem u Horgoš/Reske su "privremeno" ukinuti još u julu.
September 22, 20159 yr Author Jutros sam dosao nocnim vozom u Budimpestu,bio je na vrijeme.U vozu je bilo pedesetak izbjeglica koje su strpali u poseban vagon, neko im je naredio da izadju u Subotici, nisu se vracali u voz.Keleti i Nyugati prazni.Vidio sam da stoji voz za Cirih.
September 29, 20159 yr Klikneš na Horgoš, pa vidiš... http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210
January 11, 20169 yr Malo sam guglao.. I nalazim nešto malo i to samo jutarnjih polazaka za Segedin. Jel zna neko jel postoje neki kasniji polasci autobusa za Segedin? S obzirom da treba ujutru krenuti iz Beograda.
June 8, 20169 yr Ljudi ožučio sam se danas pokušavajući da saznam idu li vozovi iz Horgoša za Roeszke i Segedin, znam da je Subotica - Segedin voz stopirao još prošlog leta. Na sajtu Železnica Srbije i MAV-a stoji da ide. Naravno u stanici Horgoš se niko ne javlja, zovem ceo dan, Novosađani i Beograđani ne znaju. Da li iko zna kakva je situacija i koliko bi koštala vozna karta ?? Edited June 8, 20169 yr by Urkens
June 8, 20169 yr E ali sam zato večeras u 23.33 dobio stanicu Subotica, gde su mi rekli da iz Subotice do Segedina nema saobraćaja