Followers 0

Island leto 2016

54 posts in this topic

Drugari, radi li vam ovo posao?

E hvala puno na linku, ja bih čak možda i putovala 14h za razliku od 90 evra, ali problem je što za ove termine koji meni odgovaraju nema tih najpovoljnijih karata, najjeftinije što sam našla za neki termin koji mi odgovara (kraj avgusta početak septembra) je 250 evra, a opet put traje 14h, mada i to je 60 evra što nije malo  :) U svakom slučaju, vredi pratiti ponude, možda budu imali u nekom trenutku neku akciju.

Pardon, sada videh da je to cena bez čekiranog prtljaga, znači još više je sa čekiranim :(

Edited by Jasminas

There's no such thing as cheap flights :) - ko ne plati na mostu plati na cupriji - :fact:

Hej društvo! 

Uvek mi je milo kada vidim da ima još ljudi koji se zanimaju za Island.

Slušajte, odmah da vam kažem što se tiče letova - fokusirajte se na Wow air.

Pratite njihove promocije.

Postaje blesavo kako se šire i ja istovremeno postajem veliki poštovalac lika i dela gospodina koji stoji iza ove kompanije.

Drugi savet - jun i prve dve nedelje jula su strašni meseci samo zbog jedne stvari - dan koji traje non stop!

To je jedinstveno iskustvo i voleo bih jednog dana da ga iskusim ponovo na Islandu.

Takođe su strašne i cene i budite spremni da imate kod sebe puno para!

Morate da razumete da svi koji na Islandu žive od turizma, žive upravo od tog perioda kraj maja - prva nedelja septembra. Zato je sve 2x skuplje, ako ne i više.

Ja sam svakako prijavila svoju mejl adresu na sva tri sajta da dobijam posebne ponude. Čini mi se da si ti leteo iz Kopenhagena, da li se možda sećaš da li je bilo povoljnih ponuda i iz nekih drugih gradova (po mogućnosti iz našeg okruženja)?

Ja sam svakako prijavila svoju mejl adresu na sva tri sajta da dobijam posebne ponude. Čini mi se da si ti leteo iz Kopenhagena, da li se možda sećaš da li je bilo povoljnih ponuda i iz nekih drugih gradova (po mogućnosti iz našeg okruženja)?

Hej, izvini na kasnom odgovoru...

Ne sećam se iskreno. Pratio sam dešavanja jedno mesec dana, da bih izveo zaključak da je ona varijanta koju sam koristio najpovoljnija.

Za jedan period juna je WOW imao akciju da po ceni jedne osobe putuju dvoje i to je bio stvarno dobar dil. Meni nije odgovarao datum, pa se nisam upuštao u to, nadajući se da će ga ponoviti. I jesu čini mi se početkom jula.

Nakon toga, imali su cene po pravcu za oko 50e i tada im je sajt bio nedostupan ceo dan, jer je naravno padao non stop.

WOWair trenutno ima huge giveaway!

Šta trebate da uradite - instalirajte Snapchat i dodajte ih za prijatelje (njihovo ime je wow-air)

Pogledajte njihov Snap gde je objašnjeno šta vam je činiti, ali ukratko - trebate da napravite Print Skrin na telefonu iz Snapchat-a, i da taj printskrin okačite ili na Twitter ili na Instagram, sa hashtagom #wowincali.

Nije teško, zar ne :)

Pre svega srecna svima Nova Godina :-)  Elefteros taj let iz Frankfurta opet izadje skuplje od one opcije iz Budimpeste :-( al dobro jos malo pa ja uzimam te karte dok im je cena jos tako niska

Dragance imas pivo od mene za ovu informaciju :-) Ok ja bih putovao u terminu 22.06.2016-29.06.2016 ( cena karte oko 230 eura) pa ako ima ozbiljno zainteresovanih za ovaj termin neka mi se jave u inbox...imam dobro resenje i za nocenje al prvo da rezervisemo karte

Prijavljujem se i ja .Sta god da iskombinujete javite se pristajem .Ne ovisim o vremenskom periodu vlasnik sam firme pa sam i vise na odmoru nego sto radim.Ovde sam nov od pre nekoliko dana ali da sam se ranije prikljucio sigurno bi jos vise putovao jer vecina ljudi ili nema dovoljno novca ili vremena pa je uvek tesko naci saputnike.Sto se tice voznje imam iskustva 36 zemalja i preko 400  gradova nekoliko ostrva od toga 80% kolima .Posto sam citao postove poistovecujem  se sa Samsungom .Pozz .

Pozdrav svima. 

I ja sam planirao da putujem na Island ovog juna. Da li je ovaj put jos uvek aktivan i ako da, primate li jos jednog clana? :)

Cool, dobrodošao :) Za sada ovako stvari stoje - Milanu najviše odgovara ovaj termin u junu pa mi je rekao kada smo poslednji put pričali da će pokušati da pronađe društvo za jun. Ne znam da li je pronašao društvo i da li su se već nešto dogovorili. Kod mene situacija je takva da ne mogu na odmor u junu, dakle, kraj jula - početak avgusta ili druga pol. avgusta su termini kada ja mogu na odmor. U tom smislu nismo se još uvek ništa konkretno dogovorili. Ja sam i dalje zainteresovana za odlazak, s time što je meni neophodno da idem sa nekim ko može da vozi. Pa eto, ako ti odgovaraju ovi termini koje sam pomenula, možemo da krenemo i sa dogovorom, mislim da nije preterano rano ni karte da se uzmu. Iznad tebe se javio večiti putnik koji koliko sam shvatila može bilo kada a i vozač je, tako da bi nas bilo 3, a ako Milan ne ode u junu onda nas je čak 4 - juhu :)

Ja ću sada da proverim tačno cene karata iz Budimpešte za ove termine koji mi odgovaraju, pa javljam.

Evo i cena karata: najjeftinija karta je 311 evra i to za termin od 23. avgusta - 01. (ili 02.) septembra, na to se doda još oko 60tak evra za kombi prevoz do Budimpešte. Sledeća cena je oko 324 evra, isto druga polovina avgusta, konkretno termin od 16. ili 17. avgusta do 24. avgusta. U ovu cenu uračunat je i čekiran prtljag. Wizz je jako skup za ceo jul i avgust, evenualtno može za jun da se uzme nešto povoljnije (ovo što je Milan rekao) ali to je cena bez čekiranog prtljaga.

Pogledajte Easy-jet, preko Zeneve.

Ja sam proslog marta platila oko 110 (ili 120 e, ne secam se tacno) a oni su velikodusni po pitanju velikog rucnog prtljaga.

Mozda nadjete povoljniju kartu od te wizz-om

7 hours ago, Jasminas said:

Cool, dobrodošao :) Za sada ovako stvari stoje - Milanu najviše odgovara ovaj termin u junu pa mi je rekao kada smo poslednji put pričali da će pokušati da pronađe društvo za jun. Ne znam da li je pronašao društvo i da li su se već nešto dogovorili. Kod mene situacija je takva da ne mogu na odmor u junu, dakle, kraj jula - početak avgusta ili druga pol. avgusta su termini kada ja mogu na odmor. U tom smislu nismo se još uvek ništa konkretno dogovorili. Ja sam i dalje zainteresovana za odlazak, s time što je meni neophodno da idem sa nekim ko može da vozi. Pa eto, ako ti odgovaraju ovi termini koje sam pomenula, možemo da krenemo i sa dogovorom, mislim da nije preterano rano ni karte da se uzmu. Iznad tebe se javio večiti putnik koji koliko sam shvatila može bilo kada a i vozač je, tako da bi nas bilo 3, a ako Milan ne ode u junu onda nas je čak 4 - juhu :)

Ja ću sada da proverim tačno cene karata iz Budimpešte za ove termine koji mi odgovaraju, pa javljam.

Veliko hvala na dobrodoslici i informacijama. :) Bojim se da i meni vise odgovara jun, jer sam u avgustu vec isplanirao neko drugo putovanje. Sto se tice Islanda, ja sam tu vec odlucio i idem 100%, ostajem da cekam Milanov odgovor ako se ne desi neko cudo i ti i ostala ekipa promenite planove sto se tice datuma.

EDIT

Hm, a opet razmisljam, mozda bih i mogao i ja u tom periodu koji si ti pomenula, pih, sad sam u nedoumici. :D Bicu aktivan na forumu pa cu videti sta i kako, ali bilo bi dobro da se iskombinujemo da ne lutam sam.

Edited by aubrate

15 hours ago, LadyJelena89 said:

Pogledajte Easy-jet, preko Zeneve.

Ja sam proslog marta platila oko 110 (ili 120 e, ne secam se tacno) a oni su velikodusni po pitanju velikog rucnog prtljaga.

Mozda nadjete povoljniju kartu od te wizz-om

Hvala na informaciji, odma' ću da pogledam :)

@aubrate - kontaktiraj Milana putem privatne poruke, ako se već izorganizovao možda ne dolazi više na temu.  Što se tiče termina, bilo bi dobro da se što pre odlučiš zato što cene karata relativno brzo i konstantno rastu; kada smo krenuli da gledamo bile su niže i mislim da će ove najjeftinije da se ubrzo rasprodaju. Što se mene tiče, ja skupila pare za kartu tako da bih mogla već da je kupim. Reci mi samo da li si aktivni vozač, tj. da li bi mogao tamo da voziš?

@Veciti putnik - kako kod tebe stoje stvari, da li si još uvek raspoložen za Island i fleksibilan po pitanju termina? Kako ti odgovaraju ovi termini koje sam navela? Što se mene tiče, nas dvoje možemo već da krenemo sa konkretnim dogovorom.

Jasmina, aktivan sam vozac tako da uopste ne bi bio problem da vozim. Danas cu videti sta i kako i imacu odgovor veceras.

Ja sam nasao ekipu za jun mesec i puni smo ide nas 5 tako da vi planirajte bez mene i dogovarajte se a ja vam mogu pomoci ako nesto zatreba :smile:

Milane, baš mi je drago, očekujemo izveštaj po povratku :)

Mi još uvek pokušavamo da se dogovorimo za avgust, biće to druga polovina, nadam se da ćemo i mi otići. Poziv je još uvek otvoren, ako ima zainteresovanih i voljnih za  Island.

On March 2, 2016 at 9:26 AM, Jasminas said:

Milane, baš mi je drago, očekujemo izveštaj po povratku :)

Mi još uvek pokušavamo da se dogovorimo za avgust, biće to druga polovina, nadam se da ćemo i mi otići. Poziv je još uvek otvoren, ako ima zainteresovanih i voljnih za  Island.

Druga polovina avgusta je dobra opcija, ali povedite računa da ne ubodete Rejkjavik u vreme oko maratona, jer će cene otići dođavola! Iz ličnog iskustva .D

Pozdrav! Provjerite wizzair iz budimpeste. I ako niste bas zapeli za to da vidite 24h dan moj savjet vam je 9mj. Sve je jeftinije, polarna svjetlost je skoro pa svaki dan,auto 200€ za 7dana a u ljeti vas kosta minimalno duplo. Dan je dovoljno dugi, vrijeme je ok(nema pravila na islandu, prosle godine bilo ljepse u 9mj nego u 8mj. 

Ja sam šokiran i uzbuđen sa ovom informacijom!!! Pa ovo je predivno!!! Mislim da ne treba da tražite dalje, ako ubodete povoljne karte, ovo je daleko najkomforniji način odlaska ako je ekipa iz Beograda i okoline.