Jump to content

Featured Replies

Posted

Mozda je pisano na ovu temu ,ali nije na odmet jos jednom upozoriti sve nase putnike,

Svedok sam da su putnika sa Horgosa vratili sa granicnog prelaza . Dosla patrola (dva policajca sa vozilom) po njega i odvezla u mesto prebivalista ( u ovom slucaju Sabac ) u zatvor, Tamo je proveo do 8 00 ujutru i tada su ga odveli kod sudije za prekrsaje  gde je platio kaznu od 5000 dinara  i jos neku taksu i tek tada su ga pustili.

Drugi slucaj gde je covek vracen sa Beogradskog aerodroma isto zbog neke sitne kazne.

Tako da nije lose pre putovanja proveriti i to da li imate neku neplacenu kaznu kako ne bi doslo do neprijatnosti.

Pridruzujem se apelu kolege ''mocarta'' i savetujem vam da pre polaska proverite imate li kakvu kaznu na sajtu registra neplacenih novcanih kazni. https://rnk.sipres.sud.rs/

Bitno je napomenuti da necete biti vraceni sa granice ukoliko imate samo novcanu kaznu, medjutim ukoliko je ona preinacena u kaznu zatvora (1 dan zatvora-1000 dinara) onda se vrlo lako moze desiti da vas vrate sa granice i proslede nadleznim organima.

• Author

U slucaju koji sam spomenuo bila je samo neplacena novcana kazna u iznosu od 5 000 dinara ( nije preinacena u zatvor ).

• 2 weeks later...

Sad sam hteo da napisem, kao po obicaju blic "krade" vesti sa raznih foruma bez navodjenja izvora... Osim ako im autor nije sam posao tekst identican ovom postu ovde.

• Author

Neverovatno, kako je lik imao potpuno isto iskustvo kao ja i kako je to na isti nacin srocio, jedino sto je to neki poslovni putnik koji je isao u Madjarsku a ja svetska skitara koja je samo prosla kroz Madjarsku.