Imamo dobre vesti!

Iako je naša knjiga Bantustan velikog formata, obima (360 stranica) i tvrdih korica, štampa nas je izašla jeftinije nego što smo računali! To znači da ćemo svim pretplatnicima vratiti 25-35% novca (ne računajući ptt troškove) u zavisnosti od toga da li su knjigu poručili po proizvodnoj ceni tokom prve sedmice, ili po pretprodajnoj ceni. To takođe znači i da nema potrebe za podizanjem krajnje cene u prodaji.

U slučaju ličnog preuzimanja knjige, zajedno sa razlikom u ceni biće vraćen i novac za poštanske troškove. Lično preuzimanje biće moguće u Novom Sadu, a nadamo se i u nekim drugim gradovima.

Zašto sve ovo?

Klub putnika je koncipiran tako da proizvodi njegovog rada – bilo da se radi o pružanju informacija na sajtu, organizovanju Putničke kuće ili izdavanju knjige – budu dostupni svima. Klub ne služi da bi ostvarivao profit, ma koliko taj profit bio neznatan. 

S obzirom da se Bantustan u pretprodaji prodavao po sniženoj ceni, to znači da bismo sada, kada je knjiga konačno izašla, morali podići cenu – inače ne bi bilo fer prema ljudima koji su uplatili unapred i tako podržali izlazak knjige. S obzirom da nećemo podizati cenu, odlučili smo se za retroaktivno smanjenje cene knjige u pretplati.

Ukoliko ste već uplatili za knjigu, uredništvo Kluba putnika kontaktiraće vas u narednih dan ili dva u vezi sa vraćanjem razlike u ceni.

Knjiga stiže iz štamparije 12. tekućeg meseca. Naručite je već danas!