dom-za-sve-jerevan

Ruska "Akademija slobodnih putovanja" organizuje Dom za sve - koncept sličan Putničkoj kući - u Jerevanu, prestonici Jermenije, u periodu 1. 5. - 30. 6. tekuće godine. Ako vas put nanese u Jermeniju, možete besplatno odsesti kod njih, a naša Putnička kuća otvara se odmah po zatvaranju njihove, tako da odmah potom možete preći u Tbilisi.

Više informacija: http://vk.com/erevan2014

Uputstva za dolazak do Doma za sve u Jerevanu:

1) Ukoliko ste u mogućnosti, obavestite nas unapred o svom dolasku – pišite nam na sajtu vkontakte, pozovite telefonom ili pošaljite sms. Kako ne provodimo sve vreme u Domu, moguće je da ćete neko vreme čekati da uđete. Zbog toga je bolje da nam na vreme javite kada ćete doći.

2) Da biste došli do Doma, potrebno je da stignete u centar Jerevana, na raskrsnicu ulica Maštoca i Puškina i da nas pozovete telefonom. Doći ćemo po vas. Na svakom uglu ove raskrsnice je po jedna klupa. Sačekajte nas na onoj koja se nalazi koad prodavnice ''Bantik''.

Odmah do nje nalazi se i česma s pijaćom vodom, koje nema na drugim uglovima raskrsnice.

Brojevi telefona na koje se možete javiti:
+37495600662 – Ljuba;
+37495600652 – Miša

3) Možete doći u Dom između 9 ujutru i 11 uveče. Ukoliko ste u grad stigli tokom noći, odsednite kod nekog od sugrađana ili u svom šatoru, a u Dom dođite izjutra.

4) Pre ulaska u Dom pažljivo pročitajte Pravila Doma za Sve. Ovo se posebno tiče onih koji u Dom dolaze prvi put. Pravila možete pročitati ovde: https://vk.com/topic-60830717_29886171

Vidimo se u Domu!

Vaš Orgkomitet