Jump to content

Featured Replies

Ne možeš da ga pronađeš zato što nije Ćirpan, nego Ćirpanov.

Probaj sa Radivoj Ćirpanov  :roll:

Komunista, revolucionar... tako nešto.

:mrgreen:

• Author

Narodni heroj! Eto, šta mi sve nije palo napamet, a jedino se očiglednog nisam setio :) Znam za Radivoja Ćirpanova, al za 1000 godina mi ne bi palo na pamet... Sve mislim - Ćirpan, češki revolucionar? Ćirpan, turski arhitekta? Ćirpan, italijanski kompozitor? Ćirpan, rumunski pesnik? shtrumpf

Hvala!

A  moja ulica u Kikindi se zove Albertova?

Koji Albert od njih milion?

;D

U NS ima ulica "Alberta Tome". Ja je zovem "Alberta Tombe"

Nego, video sam da u Zrenjaninu i Vrbasu ima ulica Petra Šeguljeva. Ako ja ne znam ko je on, ko će ga znati?!

Jaaaooo, Acketa! Sad se setih kad je rec o ulicama... lol:: kako se zvala ona blesava ulica (iz setnje po iza bulevara) na koju smo umrli od smeha....hm... jel se zvala ulica LILIKE BEM? ili tako nesto.... :happyyy:  a ko je ona bila?  :hihi:

Lilika Bem i Pap Pavle (zvani Pavlika) su bili neke komunjare..

Znam da je ovaj moj Bora Prodanovic bio neki partizan..

Jedom mi je neki taksista pokazao zanimljivu knjizhicu sa svim ulicama u Novom Sadu i kratkim objashnjenjima ko su te osobe chija imena ulice nose bile..

Jaaaooo, Acketa! Sad se setih kad je rec o ulicama... lol:: kako se zvala ona blesava ulica (iz setnje po iza bulevara) na koju smo umrli od smeha....hm... jel se zvala ulica LILIKE BEM? ili tako nesto.... :happyyy:  a ko je ona bila?  :hihi:

druga varijanta:

"'bem ti liliku"

• Author
Lilika Bem i Pap Pavle (zvani Pavlika) su bili neke komunjare..

Ono što verovatno ne znate jeste kako glasi puno ime Pap Pavla... čovek se zvao Šilja. Pap Pavle Šilja, ko ne veruje nek proveri u srpskoj vikipediji... :)