Posted April 24, 200619 yr Aj malo i da se sigramo ...da vidimo koliko putnici znaju geografije Pravila nek budu sledeca: Neko zada (prvi put cu ja) slovo i pojam koji trazi, pa sledeci odgovori i da novo slovo i novi pojam i tako dok se ne smorimo.... pojmovi: drzava, grad, reka, planina, zivotinja.... i jos nesto ako nekom padne napamet a ja odobrim kao pokretac Dakle...pitam reku na L ?
April 25, 200619 yr Dzakarta, Dzalal Abad Jezero na M Idem da spavam , optuzice me neko da sam dokon :-D
April 25, 200619 yr Ja sam se setio jezera Mareotis kod Aleksandrije u Egiptu... 20 minuta sam pokušavao da se setim kako se zove i sada ima da ga napišem makar i više ne bilo aktuelno!
April 25, 200619 yr Cejlon! Nisam ja kriv što se sada zove Šri Lanka ali na kutijama čaja i dalje piše Cejlon prema tome molim lepo. A jezero na O?
April 25, 200619 yr dobro to je malo varanje A da mi tebe malo diskvalifikujemo, aaaa? Ovo su bre ozbiljne stvari, vidiš valjda Sem toga Čad nije jezero! Tamo valjda sve drugo ima sem jezera
April 25, 200619 yr A da mi tebe malo diskvalifikujemo, aaaa? Ovo su bre ozbiljne stvari, vidi? valjda dobro, de, Crno jezero
April 25, 200619 yr Author e de nadje zaliv....! kad sam vec kod Andamanskog mora, tu je i Bengalski zaliv planina na ...hm hm... na T
April 25, 200619 yr e de nadje zaliv....! pa baija blanka mi je u mislima planina na ...hm hm... na T Tirin?ka ?uma jes da se zove ?uma al visoka je oko hiljadarke
April 25, 200619 yr Author e de nadje zaliv....! pa baija blanka mi je u mislima? planina na ...hm hm... na T Tirin?ka ?uma? jes da se zove ?uma al visoka je oko hiljadarke? Ajde, daj sad zadatak