May 9, 200619 yr noooooooooooooooo... Ti, ti recesivni geni.Ili cete dominantni biti, il' vas biti nece!!!!!!!!!!!
May 10, 200619 yr pih, ja da se prikljucim opet igri kad ono nesto zamrlo ajde na fizicku geografiju malo, koji zemljin polarni poluprecnik je kraci i za koliko? ako se neko dvoumi da li da ide na severni ili juzni pol to moze biti jedna od kljucnih informacija za donosenje odluke
May 10, 200619 yr pticica mi je rekla (jadnica, letela je 294 godine da to sazna) da je severni i to 30 metara. posto je pala mrtva sad u mom stanu, od sad se moja soba zove pticina soba, u znak secanja na maraton.. (if you think i'm crazy, than i'm just too smart for you to get me - wonder what it means when i think i'm crazy)
May 10, 200619 yr e, da, pitanje: koje je najcesce ime na svetu, a koje najcesce prezime? kako bi se zvao john doe, da je neko hteo da ga nacini univerzalnim?
May 10, 200619 yr jel zensko od john doe jane doe? ja bih ga nazvala N.N. (ali ne nikola nikodijevic )
May 10, 200619 yr Chovek, zivi samo na zemlji. uh, treba nesto i da pitam? Sta je karakteristicno za reku Nerodimku? Ubijte me ako se secam, al znam da smo ucili iz geografije
May 10, 200619 yr Bese neka bifurkacija te reke, pa ona pripada dvama slivovima, Crnomorskom i Egejskom Rayuela, svaka cast za kreativno resenje, buduci da nisam mislio na to .gif' alt='::'> Mesto sa najvise nakupljene kisnice u Aziji na Ch (o5 na Ch, sasvim slucajno ).
May 10, 200619 yr izlazim iz igre, s obzirom da ste izignorisali moje pitanje a nalazim i da je moja religija ugrozena ivinim odgovorom (mi verujemo da smo rodjeni na mesecu ili tako nesto
May 10, 200619 yr nije odgovorila, procitaj pitanje... nema veze.. po mojim saznanjima, odgovor na pitanje je: Muhamed Cheng kako se zove mesto u kolumbiji gde pada najvise kise na svetu u proseku?
May 10, 200619 yr e, da, zaneo sam se.. mesto gde je palo najvise kise u 12 meseci je cherapundzi u indiji..
May 10, 200619 yr kako se zove mesto u kolumbiji gde pada najvise kise na svetu u proseku? Lloro :lol: a za ovaj cherapundzi sam pokusavala da se setim i nikako mi nije ishlo
May 10, 200619 yr e, jes, ostala sam duzna pitanje. najvece jezero a da na/u njemu nema nijednog ostrva?
May 10, 200619 yr nije odgovorila, procitaj pitanje... nema veze.. po mojim saznanjima, odgovor na pitanje je: Muhamed Cheng Po mojim saznanjima najcesce prezime na svetu je Kovač, BlackSmith, Smith, Shmit, Hernandez, Fernandez...
May 11, 200619 yr Tanganjika! Aj sad, najbrze rastuca obala na svetu (bez covekovog uticaja)... Verovatno obala nekog vulkanskog ostrva koje se upravo izliva dok mi prichamo... A Smith (Kovach) jeste chesto rpezime, ali kontam da je Cheng premashio sve. Ajde se raspitaj shta znachi Poletarche!
May 12, 200619 yr Po mojim saznanjima najcesce prezime na svetu je Kovač, BlackSmith, Smith, Shmit, Hernandez, Fernandez... Hej, a moji rođaci Med?ik D?onson, E?en Jonesku, Skarlet Johanson... ? Ima i nas, da prostite, puno. I, da, pre par godina sam istra?ivao ovo pitanje na lokalnom nivou. Među 400 i kusur hiljada ljudi u tabeli koju sam imao pri ruci najče?će ime i prezime je Dragan Jovanović.
May 12, 200619 yr Najcesce ime i prezime u Mensi Srbije i Crne Gore (cini mi se da broji oko 800 clanova) je Aleksandar Jovanovic...
May 12, 200619 yr a u mojoj zgradi najcesce prezime je Popovic. ajde sad nek neko da zadatak ili nek resi onu acketinu Obalu Kvasca posto ja ne znam
May 12, 200619 yr Najcesce ime i prezime u Mensi Srbije i Crne Gore (cini mi se da broji oko 800 clanova) je Aleksandar Jovanovic... mensa - fuj mensa srbije i crne gore - bljak rr je pe*er
May 12, 200619 yr znam da se Azorsko more i jezero Cad povlace nenormalnom brzinom stvarajuci lepe plaze od par stotina kilometara, mrtva trka vlada Na koga li je mislio Najveci vodopad u Srbiji???