Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

noooooooooooooooo...  :shockkk:

Ti, ti recesivni geni.Ili cete dominantni biti, il' vas biti nece!!!!!!!!!!!

pih, ja da se prikljucim opet igri kad ono nesto zamrlo  :-P

ajde na fizicku geografiju malo, koji zemljin polarni poluprecnik je kraci i za koliko? :) ako se neko dvoumi da li da ide na severni ili juzni pol to moze biti jedna od kljucnih informacija za donosenje odluke :)

pticica mi je rekla (jadnica, letela je 294 godine da to sazna) da je severni i to 30 metara. posto je pala mrtva sad u mom stanu, od sad se moja soba zove pticina soba, u znak secanja na maraton..

(if you think i'm crazy, than i'm just too smart for you to get me - wonder what it means when i think i'm crazy)

e, da, pitanje:

koje je najcesce ime na svetu, a koje najcesce prezime? kako bi se zvao john doe, da je neko hteo da ga nacini univerzalnim?

Preuzimam postavljanje normalnih pitanja  :wink:

Endemska zivotinja na Ch (kao chokolada)?

Chovek, zivi samo na zemlji.

uh, treba nesto i da pitam?  Sta je karakteristicno za reku Nerodimku? Ubijte me ako se secam, al znam da smo ucili iz geografije :)

Bese neka bifurkacija te reke, pa ona pripada dvama slivovima, Crnomorskom i Egejskom  :spot:

Rayuela, svaka cast za kreativno resenje, buduci da nisam mislio na to  clap.gif' alt=':clap:'>

Mesto sa najvise nakupljene kisnice u Aziji na Ch (o5 na Ch, sasvim slucajno :) ).

izlazim iz igre, s obzirom da ste izignorisali moje pitanje

a nalazim i da je moja religija ugrozena ivinim odgovorom :)

(mi verujemo da smo rodjeni na mesecu ili tako nesto :P

Ignorisali te nismo, Iva je valjda odgovorila  :neznam:

nije odgovorila, procitaj pitanje... nema veze.. po mojim saznanjima, odgovor na pitanje je:

Muhamed Cheng :)

kako se zove mesto u kolumbiji gde pada najvise kise na svetu u proseku?

kako se zove mesto u kolumbiji gde pada najvise kise na svetu u proseku?

Lloro  :lol: :lol:

a za ovaj cherapundzi sam pokusavala da se setim i nikako mi nije ishlo :)

Tanganjika!

Aj sad, najbrze rastuca obala na svetu (bez covekovog uticaja)...

:mrgreen:

nije odgovorila, procitaj pitanje... nema veze.. po mojim saznanjima, odgovor na pitanje je:

Muhamed Cheng :)

Po mojim saznanjima najcesce prezime na svetu je Kovač, BlackSmith, Smith, Shmit, Hernandez, Fernandez...

Tanganjika!

Aj sad, najbrze rastuca obala na svetu (bez covekovog uticaja)...

:mrgreen:

Verovatno obala nekog vulkanskog ostrva koje se upravo izliva dok mi prichamo...

A Smith (Kovach) jeste chesto rpezime, ali kontam da je Cheng premashio sve. Ajde se raspitaj shta znachi Poletarche! :shh:

Po mojim saznanjima najcesce prezime na svetu je Kovač, BlackSmith, Smith, Shmit, Hernandez, Fernandez...

Hej, a moji rođaci Med?ik D?onson, E?en Jonesku, Skarlet Johanson... ? Ima i nas, da prostite, puno.

I, da, pre par godina sam istra?ivao ovo pitanje na lokalnom nivou. Među 400 i kusur hiljada ljudi u tabeli koju sam imao pri ruci najče?će ime i prezime je Dragan Jovanović. :dance:

Najcesce ime i prezime u Mensi Srbije i Crne Gore (cini mi se da broji oko 800 clanova) je Aleksandar Jovanovic...

a u mojoj zgradi najcesce prezime je Popovic. ajde sad nek neko da zadatak :) ili nek resi onu acketinu Obalu Kvasca posto ja ne znam :)

Najcesce ime i prezime u Mensi Srbije i Crne Gore (cini mi se da broji oko 800 clanova) je Aleksandar Jovanovic...

mensa - fuj

mensa srbije i crne gore - bljak

rr je pe*er :)

znam da se Azorsko more i jezero Cad povlace nenormalnom brzinom stvarajuci lepe plaze od par stotina kilometara, mrtva trka vlada

Na koga li je mislio :mrgreen:

Najveci vodopad u Srbiji???