May 3, 200718 yr Nemoj tako, Marina, može lagano da me obuzme osećaj. Onda, sledi pitanje sa moje strane - pošto su mi se svidela ova "pivska" pitanja, da nastavimo sa njima. Istarsko pivo koje se proizvodi u buzetskoj pivari, na F?
May 3, 200718 yr Author he he - Favorit letos ga je bilo dosta u Motovunu hmmm sta da pitam... aj kad smo vec u tom kraju. Prva zvanicna nudisticka plaza na Jadranu (a mozda i sire) na K ?
May 3, 200718 yr "Motovunac", od tebe sam i ocekivao odgovor, he, he! Mislis li to na Koversadu, podno Vrsara? Ha, shpijunirao si tamo, sto posto, kada si se vracao iz Motovuna . Nego, da ostanemo mi jos kod Istre. Ime gradica na tom poluostrvu, u blizini Pule (a nije na moru), sa divnim kamenim kucama i jos lepsim ulicama, gde decenijama u izvanrednim odnosima zive gotovo iskljucivo Romi i Italijani? Pocetno slovo je V, a dajem pomoc sto cu reci da je pocetno slovo u italijanskoj verziji naziva mesta, D.
May 3, 200718 yr Vodnjan ? Inace pored Koversade na Istri ima jos gomila nudistickih letovalista. I dan danas imam prospekt negde. Bila je to neka Nemacka firma, Öbena ili tako nekako... Nekad sam znao da ih nabrojim sve, od Ade Bojane do Monsene i Valalte Da postavljam pitanje? Neka bude... gradic na jugu Madjarske koji u samom centru ima veliku dzamiju? Ako dam slovo, bice prelako
May 3, 200718 yr Ja znam za Pečuj. E, sad, on nije baš samo gradić, već je nešto više od toga. Da li si na njega mislio ili je u pitanju zaista neki manji grad?
May 3, 200718 yr Jeste Pečuj. Slažem se, nije baš gradić, ali ima taj neki varoški šmek. Nije baš ni metropola Ajd, postavalj dalje!
May 3, 200718 yr I ja se sa tobom slažem za taj varoški šmek . Novo pitanje, novo pitanje . Hajde nek` opet bude Istra - i ponovo lako pitanje. Kako se zove najduži istarski fjord, koga oni još nazivaju i kanal? Da probamo bez početnog slova, pa ako zaškripi prelazimo na Kviska, ok?
May 3, 200718 yr Bravo ja Za mirnog mora i suncanog dana, kroz podvodni ulaz u spilju prolaze reflektovani suncani zraci i stvaraju fascinantno plavetnilo, dok uronjeni predmeti na površini mora poprimaju srebrnkast sjaj. Koja je to pecina? Mala pomoc: nalazi se u Dalmaciji
May 3, 200718 yr Da nije Modra špilja? Ako nije, daj dodatnu pomoć, a ako jeste, postavljam novo pitanje sutra - sad odoh da spavam !!!
May 4, 200718 yr O ket, stvarno nije red da se spava u ovo doba . Dakle, najjužniji tuniski grad, na B? Mislim da zaista ne postavljam teška pitanja.
May 7, 200718 yr Бордж-Сиди-Тви Tako kaže neka ruska mapa... nigde bre nisam mog'o da nadjem nešto slično.
May 7, 200718 yr Nije ni to ! Ok, jeste nesto tipa Бордж, ali je nastavak drugaciji. Inace, mesto se nalazi nekih tridesetak kilometara severnije od libijskog grada Gadamesa.
May 8, 200718 yr Ostrvo koje se nalazi u jezeru koje se nalazi na ostrvu u jezeru koje se nalazi na ostrvu u okeanu ? Na slovo T!
May 17, 200718 yr Hehhe. Nije Tuvalu... Da vam pomognem, nalazi se medju Filipinima Pa da, Tuvalu nije ostrvo u jezeru u .....