Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Nemoj tako, Marina, može lagano da me obuzme  :-[ osećaj. Onda, sledi pitanje sa moje strane - pošto su mi se svidela ova "pivska" pitanja, da nastavimo sa njima. Istarsko pivo koje se proizvodi u buzetskoj pivari, na F?

• Author

he he - Favorit    :pivoooo:

letos ga je bilo dosta u Motovunu :)

hmmm sta da pitam... aj kad smo vec u tom kraju. Prva zvanicna nudisticka plaza na Jadranu (a mozda i sire) na K ?

"Motovunac", od tebe sam i ocekivao odgovor, he, he! Mislis li to na Koversadu, podno Vrsara? Ha, shpijunirao si tamo, sto posto, kada si se vracao iz Motovuna :hihi:. Nego, da ostanemo mi jos kod Istre. Ime gradica na tom poluostrvu, u blizini Pule (a nije na moru), sa divnim kamenim kucama i jos lepsim ulicama, gde decenijama u izvanrednim odnosima zive gotovo iskljucivo Romi i Italijani? Pocetno slovo je V, a dajem pomoc sto cu reci da je pocetno slovo u italijanskoj verziji naziva mesta, D.

Vodnjan ?

Inace pored Koversade na Istri ima jos gomila nudistickih letovalista. I dan danas imam prospekt negde. Bila je to neka Nemacka firma, Öbena ili tako nekako... Nekad sam znao da ih nabrojim sve, od Ade Bojane do Monsene i Valalte  :hihi:

Da postavljam pitanje?

Neka bude... gradic na jugu Madjarske koji u samom centru ima veliku dzamiju?

Ako dam slovo, bice  prelako  ::crazy:

:mrgreen:

Jeste Pečuj. Slažem se, nije baš gradić, ali ima taj neki varoški šmek. Nije baš ni metropola  ;)

Ajd, postavalj dalje!

I ja se sa tobom slažem za taj varoški šmek :wink:. Novo pitanje, novo pitanje :?. Hajde nek` opet bude Istra - i ponovo lako pitanje. Kako se zove najduži istarski fjord, koga oni još nazivaju i kanal? Da probamo bez početnog slova, pa ako zaškripi prelazimo na Kviska, ok?

Bravo ja  :banana:

Za mirnog mora i suncanog dana, kroz podvodni ulaz u spilju prolaze reflektovani suncani zraci i stvaraju fascinantno plavetnilo, dok uronjeni predmeti na površini mora poprimaju srebrnkast sjaj. Koja je to pecina?

Mala pomoc: nalazi se u Dalmaciji

Бордж-Сиди-Тви

Tako kaže neka ruska mapa... nigde bre nisam mog'o da nadjem nešto slično.  :102:

Nije ni to :lol:! Ok, jeste nesto tipa Бордж, ali je nastavak drugaciji. Inace, mesto se nalazi nekih tridesetak kilometara severnije od libijskog grada Gadamesa.

Ostrvo koje se nalazi u jezeru koje se nalazi na ostrvu u jezeru koje se nalazi na ostrvu u okeanu ?

Na slovo T!

lol::

Hehhe.

Nije Tuvalu...

Da vam pomognem, nalazi se medju Filipinima :)

Pa da, Tuvalu nije ostrvo u jezeru u .....  :bang: