April 27, 200619 yr malo je tricky. ovaj ne znam da li ispunjava uslove.. razmisljajte u pravcu ljudi koji su pre 30tak godina putovali po mestima kao sto je angola..
April 27, 200619 yr Lang Bian u Vijetnamu. By the way, verovatno ste mislili na Luandu, kada ste spominjali Angolu. Lusaka je glavni grad Zambije. Provincija u Pakistanu na S?
April 27, 200619 yr ja nisam ni mislio, iako znam da je zambija... tjah. ispadoh glup mada niko nije direktno rekao da je lusaka glgrad angole
April 27, 200619 yr Author By the way, verovatno ste mislili na Luandu, kada ste spominjali Angolu. Lusaka je glavni grad Zambije. Provincija u Pakistanu na S? ups.... lapsus calami , a malo bogme i memoriae ; Ja sam ciljao na Luandu kad sam postavljao pa opet trenutak nepaznje....umor sta cete... dakle: Staaaaa! deda ti bio u Zambiji??? :-D
April 27, 200619 yr Izvini, Poletarac, stvarno nisam imao nameru da izigravam nekog pametnjakovica, pa da ispravljam ostale. Naravno da znamo ove, mogu slobodno reci trivijalne stvari (kao Lusaka i Luanda), ako iz malog mozga vadimo neke reke u Africi i planine u Aziji. Samo sam hteo da ispravim lapsus zbog drugih ljudi, koji pomno prate ovu geografiju. Obala Slonovace (samo da ne bude Obala plakanja, posle utakmice na svetskom prvenstvu). Bivsi naziv jedne africke drzave na D?
April 27, 200619 yr Author Dahomej (danasnji Benin), hajde obalu na S! Mislis mozda na obalu Sunca? (Costa del Sol)
April 27, 200619 yr Mislio sam na Sorentsku obalu, ali neka bude i ova Slonovace Posto sam unapred pogodio i Dahomej, onda mogu i novo pitanje, je li? :-D Suma na B?
April 28, 200619 yr Aranska ostrva (ima ih svega tri, koliko sam video)... Da cujemo jedno egzoticno (ne-evropsko) jelo na J!
April 28, 200619 yr Jang Hoi Mang Pu - Ljuto zachinjena salata sa shkoljkama i krabom!! Mmmmmmm... Thai food! Narod na T?
April 28, 200619 yr Author pa Tajlandjani? :-D ili Tuaregi arhipelag u tihom okeanu na T Tuvalu more na S (a da nije Sredozemno )
April 28, 200619 yr Peljesac, plavac, postup, proshek... Valjda neko od ovih vina "prolazi" kao odgovor?! Planinski vrh u Azarbajdzanu, na B?