April 28, 200619 yr Bazarduzu Dagi ili Babadag, ne znam na sta od ova dva mislis :neznam: :-D Brdo na M!
April 28, 200619 yr Malino brdo, Tatre, Slovacka. Indijski hram na K (poznat je i po mnostvu pacova koji zive u njemu)!!!
April 28, 200619 yr Karni Mata. Ovo vise niko ne posecuje sem nas zaludjenih... Ali pitacu, reda radi, plaza na I.
April 29, 200619 yr Author Karni Mata. Ovo vise niko ne posecuje sem nas zaludjenih...? Ali pitacu, reda radi, plaza na I. posecuje posecuje, samo nam globtreker bas zavuce zadatak :neznam: plaza= Ipanema poluostrvo na K
April 29, 200619 yr Sigmund Fjord! Inace mi juce stigosmo stopom ovde u Istanbul... i prve pare smo potrosili sinoc, posto tri zemlje pregazismo (i to za pola litre vode - 0.5 turkish lira) Iva i Lazar p.s. Klanac na T
April 29, 200619 yr Nek ste vi nama zivi i zdravi... i donesite nam poklone Wollongong grupa indonezanskih ostrva na S :-D
April 30, 200619 yr Author Chesmusha?? dajte se kontrolirat... pritoka reke Kongo na U Ubangi --- jezero na T
April 30, 200619 yr Titikaka, ako nisam ne?to pome?ala, onda ka?u da se na njegovom dnu nalazi mnooogo zlata Grad na K© koji ima veze sa ovim zlatom
April 30, 200619 yr Author znas na sta ciljam ;-) - Kusko (Cuzco) kad smo vec kod Juzne Amerike.... marka banana na Ch (znam da nema mnogo sa zanimljivom geografijom, ali morao sam )
April 30, 200619 yr pa Marina natera nas da uposlimo net mozda cu ubosti mozda necu ali evo sta sam iscackala pa me ti demantuj ako sam u krivu:))) valetu ...a? pitanje glasi biljka na c (ali ne c kao cipela nego ch kao chasha...hahahaha valjda ste ukapirali:)
May 1, 200619 yr grad u USA na z Mislim da takav ne postoji. A i ako postoji verovatno je mesto veličine Svilajnca, ali to nije grad ,ne ? Amerikanci vole da daju razna imena gradova koji već postoje svojim gradovima (tako i postoji 6 Beograda), pa pretpostavljam da bi hipotetički Z grad mogao da se zove Zion... Aj, zadaj neki drugi zadatak :-D
May 1, 200619 yr Uspeo sam da nadjem samo Zephyrhills. Oni tamo sebe smatraju za "city" iako imaju samo 11-ak hiljada stanovnika... http://www.zephyrhills.net/ (Ja idem da nastavim sa spavanjem, pa nek' neko drugi zada novi zadatak, ako se ovaj Zephyrhills prihvata...)
May 1, 200619 yr Aj malo i da se sigramo ...da vidimo koliko putnici znaju geografije Akcenat na rec znaju, daklem aj da ne gledamo u atlas, Encartu, Wikipediju i internet uopste... mislim da je tako zanimljivije :-D
May 1, 200619 yr slazem se acketa, negde na pola topica se ubacilo jurcanje po netu i to se bas oseca 13 tacka velikog istocnog fruskogorskog maratona?
May 1, 200619 yr Mislim da je gledanje po kartama i Internetu inspirisano ovim pitanjima takođe zanimljiva aktivnost i da se i na taj način mogu saznavati nove, interesantne stvari.... Kad pročitam da postoji Zephyrhills, ja to posle i znam. No, evo, bez Interneta... Tamo gde se spava.... LETENKA Dajte pitanje...
May 1, 200619 yr panonski, pozdrav. slazem se, u principu, ali imam osecaj da to ubija ono nerviranje, i pokusaj da se setis. kao kad prvi put pogledas u walkthrough za neku igricu, ili prvi put ukucas cheat. posle to radis sve lakse, i iako imas neko uzivanje i stices znanje (igrice jesu, btw., najbolji meni poznat nacin za sticanje opsteg znanja), to prosto nije to. bar ne za mene p.s. na kraju si mi pobegao samo sat i nesto za veliki..