Posted April 11, 2011 Ne znam da li je jedina, ali ima ga Austrija, samo ne bas u tom komunistickom kontekstu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2011 Ne znam da li je jedina, ali ima ga Austrija, samo ne bas u tom komunistickom kontekstu. Tacan odgovor...Ja i nisam pomenuo komunisticki kontekst, pazio sam na rijeci. Inace jedino Austrija ima te simbole na grbu... gosn. tvoj red Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2011 4 dana je proslo a gosn. nije postavio pitanje ccccc... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2011 pošto gosn-a nema moram se pozvati na pravilo da onaj koji da tačan odgovor ima rok od 3 dana da postavi pitanje, pa ću to iskoristiti Predsednik koje države tvrdi da u svojim genima ima krv jednog vojskovođe sa druge polovine XVII veka i početka XVIII veka? Trag: Franc List je komponovao muzičk-o/a del-o/a sa prezimenom tog vojskovođe kao nazivom dela. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2011 Jeli tvrdi ili je tvrdio Posto mi odmah pada na pamet ludi Bokasa iz Centralno Africke Republike Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2011 Jeli tvrdi ili je tvrdio Posto mi odmah pada na pamet ludi Bokasa iz Centralno Africke Republike Tvrdi. Nije tačan odgovor. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2011 Sarkozi? nemam pojma koji je vojskovodja, al sve mi se cini da sam procitala nekad da je tako nesto rekao... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2011 Sarkozi? nemam pojma koji je vojskovodja, al sve mi se cini da sam procitala nekad da je tako nesto rekao... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2011 Predsednik koje države tvrdi da u svojim genima ima krv jednog vojskovođe sa druge polovine XVII veka i početka XVIII veka? Trag: Franc List je komponovao muzičk-o/a del-o/a sa prezimenom tog vojskovođe kao nazivom dela. Juju, sad sam ustanovio greškicu. U pitanju je bivši predsednik. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2011 Putin :-\ Njet. A i pitanje je predsednik koje države, a ne koji predsednik države. Mislim, sve jedno je, ako znaš predsednika, znaš i državu i obrnuto, ali možda pomogne ako razmišljate na taj način... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2011 Kad` smo kod Lista, rekla bih da je naslovio jednu svoju kompoziciju nesto kao mars imperatoru Maksimilijanu I, da nije mozda Meksiko? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 Kad` smo kod Lista, rekla bih da je naslovio jednu svoju kompoziciju nesto kao mars imperatoru Maksimilijanu I, da nije mozda Meksiko? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 Berluskoni Valjda je u pitanju bivsi predsjednik neke drzave... Veoma intrigantno pitanje, a moj zadnji pokusaj je Alvaro Uribe iz Kolumbije ili Lula da Silva iz Brazila... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 On je i bivsi predsednik. (I buduci). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 Još nema tačnog odgovora. Evo još jedan trag: istorijski događaji u životu ovog vojskovođe inspirisali su i nekoliko velikih pesnika XIX veka kao i jednog velikog kompozitora (pored Lista) da napiše operu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2011 Neko od predsjednika neke njemacke republike mozda? U svakom slucaju svaka cast na pitanju odlicno smisljeno. Bas me zanima koliko ce trebati da neko odgovori tacno... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites