Posted May 24, 2011 Meni su u vozu kontrolori tražili pasoš jer sam već imala iskorišćena 2 dana pa mislim da ta varijanta sa korišćenjem karte od nekog drugog i nije baš tako realna... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2011 Molim vas za jednu informaciju. Da li Balkan Flexipass uključuje i trajekte u Grčkoj? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2011 Molim vas za jednu informaciju. Da li Balkan Flexipass uključuje i trajekte u Grčkoj? Mislim da ne, ali čini mi se da se uz flexi dobija neki popust kod pojedine kompanije na relaciji Grčka - Italija. Proveri, nisam siguran. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2011 Molim vas za jednu informaciju. Da li Balkan Flexipass uključuje i trajekte u Grčkoj? А) ГРЧКЕ ЖЕЛЕЗНИЦЕ 1) 20 % повластице за једнодневно крстарење на три грчка острва (Egina, Hydra, Poros) – Доручак урачунат у цену. 2) 15% повластице у појединим хотелима. 3) 15% повластице за једнодневну екскурзију у Delfi или у Epidauros (ручак урачунат у цену). 4) 15% повластице за обилазак Атине са туристичким водичем. Резервације се врше преко следеће адресе: Ionian Travel Адреса: Pireos 4-Atina (1. sprat) Тел: 0030-210-5234774 Факс: 0030-210-5239113 e-mail Ionian@acci.gr 5) За поморске релације између Грчке и Италије, и то линије Ancona–Patra (и обрнуто) и Bar–Patra (и обрнуто), повластица од 30% на цене поморске компаније "ATTICA GROUP Superfast Ferries/Blue Star Ferries". Резервације на лицу места. E-mail : helpdest@attica-group.com; тел : 0030 210 8919130, www.superfast.com; 6) 30% повалстице на цене поморске компаније "ATTICA GROUP Blue Star Ferries" за поморске релације унутар Грчке, на пример: Piraeus – Paros/Naxos/Santorini Piraeus – Syros/Tinos/Myconos Piraeus – Kos/Rhodos/itd. Rezervacija na licu mesta. E-mail : helpdest@attica-group.com; тел : 0030 210 8919800, www.bluestarferries.com; Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2011 da li mozda znate da li mi ovaj put zauzme jedan ili dva dana na flexipassu? 22:00 krenem Istanbul Sirkeci - Svilengrad tamo mjenjamo u 4 ujutro do Karnobat pa tamo smo u 11 sati, pa poslije za Varnu gdje bi trebali biti u 13 sati. sad me zanima kad krenem poslije 19 sati oznacavam sutradan na flexipassu, odnosi li se to samo na jedan vlak (direktan) ili mogu i ovako da mjenjam pa lijepo dodjem do Varne samo sa 1 danom iskoristenim. planiramo rutu Beograd-Sofia-autobusom do Plovdiva-Istanbul-Varna-busom Nessebar-busom Burgas-Beograd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2011 da li mozda znate da li mi ovaj put zauzme jedan ili dva dana na flexipassu? 22:00 krenem Istanbul Sirkeci - Svilengrad tamo mjenjamo u 4 ujutro do Karnobat pa tamo smo u 11 sati, pa poslije za Varnu gdje bi trebali biti u 13 sati. sad me zanima kad krenem poslije 19 sati oznacavam sutradan na flexipassu, odnosi li se to samo na jedan vlak (direktan) ili mogu i ovako da mjenjam pa lijepo dodjem do Varne samo sa 1 danom iskoristenim. planiramo rutu Beograd-Sofia-autobusom do Plovdiva-Istanbul-Varna-busom Nessebar-busom Burgas-Beograd Dovoljan je jedan kupon ako je polazak nakon 19:00 i upisuje se sutrasnji datum. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2011 da li mozda znate koliko otprilike kasni vlak sofia-beograd? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2011 da li mozda znate koliko otprilike kasni vlak sofia-beograd? sat-dva, mada se nikad ne zna.. da li mozda znate da li mi ovaj put zauzme jedan ili dva dana na flexipassu? 22:00 krenem Istanbul Sirkeci - Svilengrad tamo mjenjamo u 4 ujutro do Karnobat pa tamo smo u 11 sati, pa poslije za Varnu gdje bi trebali biti u 13 sati. sad me zanima kad krenem poslije 19 sati oznacavam sutradan na flexipassu, odnosi li se to samo na jedan vlak (direktan) ili mogu i ovako da mjenjam pa lijepo dodjem do Varne samo sa 1 danom iskoristenim. planiramo rutu Beograd-Sofia-autobusom do Plovdiva-Istanbul-Varna-busom Nessebar-busom Burgas-Beograd Pišeš samo sutrašnji dan. Inače bus Istanbul - Varna je duplo brži nego voz jer voz ide okolo-naokolo. I nije mi jasno ovde si napisala da sve idete busom a pitaš za flexipass Ili nisam dobro shvatio. Možeš li preciznije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2011 ej, prva ruta je trebala bit Beograd Sofia vlakom poslije autobusom do Plovdiva pa opet vlakom Istanbul pa ponovo vlakom Varna odtamo busom Nessebar i opet busom za Burgas pa vlakom za Beograd. S obzirom da planiramo ici u 9 mjesecu, ipak smo se odlucili za malo izmjenjenu varijantu i to Beograd-Varna, ostat na moru par dana pa iz Burgasa za Plovdiv, poslije Plovdiv - Istanbul i na kraju Istanbul-Sofia i Sofia-Beograd. Znam da je malo bezveze da idemo iz Burgasa nazad u Plovdiv, ali htjeli smo odmor na moru stavit na pocetak putovanja, s obzirom da smo se zabrinuli kakvo ce biti vrijeme na kraju 9-tog mjeseca (put planiramo 12.9 na 3 tjedna) i ako bi isli iz Burgasa direktno za Istanbul, zauzelo bi nam to dva dana na flexipassu Imate li mozda tko jos koje preporuke gdje je lijepa obala (moze bit i u Turskoj), samo da do tamo dodjemo za 1 dan vlakom.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2011 @alencica Proveri prvo da li Balkan flexi moze kupiti neko ko nije drzavljanin jedne od zemalja potpisnica Balkan Flexipass-ugovora. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2011 @alencica Proveri prvo da li Balkan flexi moze kupiti neko ko nije drzavljanin jedne od zemalja potpisnica Balkan Flexipass-ugovora. Može. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2011 Moze li se iz Crne Gore vozom prema Makedoniji? Pa posle iz Makedonije ka Bugarskoj? ili svi ti vozovi idu preko Srbije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2011 Moze li se iz Crne Gore vozom prema Makedoniji? Pa posle iz Makedonije ka Bugarskoj? ili svi ti vozovi idu preko Srbije? Na žalost, ovog leta voz Bar - Niš - Skopje neće ići. Tako da ako hoćeš iz CG u MK vozom, moraš sa 3 presedanja u Požegi, Kraljevu i Lapovu, ili skroz okolo, preko Beograda. Iz MK u BG može jedino preko Niša. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2011 e 'fala ti, a ima lo kak'i voz od Makedonije za Bugarsku? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2011 e 'fala ti, a ima lo kak'i voz od Makedonije za Bugarsku? Rax ti odgovorio. Nema direktnih vozova iz Mk za BG. Samo preko Nisa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2011 Koliko ja znam nema ni pruge između Bugarske i Makedonije. Moraš preko Niša. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2011 Koliko ja znam nema ni pruge između Bugarske i Makedonije. Upravo tako. Biće valjda za kojih 5-6 godina, Bugari su izgradili do makedonske granice, a sad je na Makedoncima pos'o. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2011 znaci kako god da okrenem mora da se vracam u Srbiju majka Srbija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2011 Je li iko iz BiH putovao s balkan flexipass-om? Ovdje sam bila pročitala da je i BiH uključena pa nedavno nazvah željezničku stanicu (Sarajevo) i pitam ih za kartu, kaže mi službenik (ništa neobično) da nikad nije čuo za to i da ima samo Interrail. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2011 E pa to ti je kao što u CG ne znaju za to. Profesionalizam na nivou. Od 12. decembra prošle godine važi i u BiH, mada pitanje je da li prodaju uopšte flexipass u BiH. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2011 Jesam ja prije par godina, ali BiH tada nije bila ukljucena. Jedna moja prijateljica se i onda vozala sa njom po BiH jer kondukteri nisu imali pojma o toj karti, pa izmedju ostalog nisu znali da ne vazi kod nas. Nazvacu i ja zeljeznicku, bas me interesuje sta ce mi reci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2011 Ja planiram utabanim stazama KPS, od prvog Avgusta, lunjati po Bugarskoj i Turskoj, a Flexi kontam kupiti u Beogradu..Kako sam shvatio citajuci postove forumasa to nije problem, iako sam iz BiH.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2011 Nije, to sam vec isprobala:) Probaj ga uzezi u BiH, pa vozom do Beograda:) Jedan dio puta vodi kroz Hrvatsku, pa bi na toj dionici platio kartu, jer flexipass ne vazi za HR. I moja tura je ista, Sofija i Istanbul, pocetak avgusta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2011 Jel i dalje mora od Sofije do Istanbula da se doplati za kuset? tj da nema vagona sa obicnim sedistima koji idu na toj relaciji? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2011 Jel se u Nišu može kupiti Balkan Flexi? Koliko se sjećam na ovoj stranici sam pročitala da je u bugarskoj nešto skuplji? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites