Jump to content

Featured Replies

Posted

Spasimo putopis 2019. - posebna pohvala žirija. RAZGLEDNICA 1 Shvatila sam. Došla sam u Split da bih se lečila od mojih bolesti zavisnosti. Prva među njima je društvenost. Ovde sam da bih videla da li umem da provodim vreme sama, i ako ne umem, da naučim. Juče sam šetkala sama glavnim putem Marjana, predivnog zaštićenog poluostrva-brdašume, i toliko mi je bilo lepo da sam se drznula da šetam putićem kroz gustu šumu. Iznenadila sam sama sebe, i osećala se hrabro. Doduše, kada sam shvatila da me može ujesti zmija, pohitala sam da sustignem nekog čoveka koji je hodao dalje od mene. Sve mi je postalo smisleno – ustajaću rano, ići ću na trčanje Marjanom, voziću bajs po njemu! Moram naći novi smeštaj blizu Marjana jer to je prava stvar u Splitu! Preporodiću se! Ponosna, ispričavši vlasniku hostela i njegovoj majci šta sam radila, oni mi rekoše da je pre par godina neki lik usred Marjana nožem izbo meksičku turistkinju. Ona se tako šetkala kao ja, divila se krasoti i tišini, i paf, dođe Rexi i zakolje...

Pročitajte Razglednice iz Splita

Питање је о нечему што сте објавили па ми нећете замерити надам се.

Овај текст је илустрован сликама девојке умазане менструалном крвљу и њених пликова на кожи?

Хвала, изгледа да сам лоше прочитао, извињавам се.

Био је то дуг дан.