Posted June 2 Ok whateverSent from my iPhone using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2 On 12/21/2022 at 7:41 PM, logoff said: Totalno off topic ali taj post nisam ja napisao. Neko se ulogovao s mojim nalogom ili je bag, nema treće. 5 hours ago, sasha16 said: Kad pisem sa Tapatalk-a, dogodi se da post izadje pod imenom drugog clana, juce se to dogodilo 2 puta na temi o Kirgistanu pa sam obrisao ceo tekst. Čini mi se da stvarno postoji neki problem, pogledah sad ovo što je sasha16 prijavio i zaista deluje kao bug. Doduše i ne čudi me, forum i tapatalk odavno čekaju ažuriranje, puno se problema nagomilalo, koji će nadam se biti rešeni do kraja ovog meseca 🤞 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16 Dobar dan, jedno pitanje za admine i članove - da li treba zadržati i koja je svrha podforuma "Prijatelji za put"? Preko 2/3 tredova su od članova koji su se tek prijavili i sa NULA odgovora. Svako malo se neko prijavi i otvori temu na koju niko ne odogovori. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16 Pretpostavljam da je većina komunikacije preko privatnih poruka, puno puta se desilo da se postavljač teme javi i pita da se tema zaključa/obriše, jer je našao društvo, iako tema nema odgovora. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites