Followers 0

Kako stici najjefinije do Madrida?

36 posts in this topic

Kako stici najjefrinie do Madrida, koristeci voz, bus i low cost kompanijie (sve osim autostopa)?

Sto se tice low cost-a pogledaj naslovnu stranicu sajta.

bus i voz ce izaci skupo.

Bez 200eura necesh proci

Kako stici najjefrinie do Madrida, koristeci voz, bus i low cost kompanijie (sve osim autostopa)?

Beograd - Sofija vozom 10-15eura

+

Sofija - Madrid avionom 20eura (Easyjet)

Moze i jestinije, ali je vece cimanje!

Srecan put!

ovo je super ponuda za ubuduce, ali bas me drugarica pitala za kartu do Madrida, njoj treba za pocetak oktobra, a ovi letovi od Sofije krecu tek od 27-og oktobra...

ovo je super ponuda za ubuduce, ali bas me drugarica pitala za kartu do Madrida, njoj treba za pocetak oktobra, a ovi letovi od Sofije krecu tek od 27-og oktobra...

Upravo ovo sam zeleo da kazem Duletu, nazalost Easy jet pocinje sa letovima tek od novembra.  :(

Upravo ovo sam zeleo da kazem Duletu, nazalost Easy jet pocinje sa letovima tek od novembra.  :(

Pa ako hocete da letite jeftino low-cost-om onda i treba da kupujete 2 meseca u napred, a ako vam, pak, karta treba za "sutra" moracete da iskesirate za to.  :P

Beograd - Temisvar vozom, nisam siguran, ali bi karta trebalo da kosta oko 10-15 evra, ispravite me ako gresim.

Temisvar - Milano Malpensa avionom, leti VolareWEB, www.volareweb.com, cena pocinje od 35 evra po pravcu.

Milano Malpensa - Madrid avionom, leti EasyJet, www.easyjet.com, cena od 20 evra po pravcu.

Kao sto rekoh ako bi hteli malo vise da se iscimate, evo jos jeftinije:

Beograd - Bratislava vozom - 21 euro

Bratislava - Milano avionom  - 1 euro (Ryanair)

spavanje na milanskom aerodromu Orio al Serio - 0 euro

Milano - Barselona avionom  - 1 euro (Ryanair)

Barselona - Madrid avionom  - 1 euro (Ryanair)

ukupno Beograd - Madrid = 24 eura

*obratite paznju: promocija je do danas u ponoc (po Grinicu)

Rachunaj 15 eura za svaku od torbi (ako imash jednu torbu do 15kg na svakom letu, bez osiguranja) koju morash platiti sa ryanairom (dakle +45 eura) i recimo nekih 15ak za sve handling fees (ipak su to 3 online rezervacije)..

bude to i 85 eura (mada, josh 2 sata je ostalo do isteka ponude.. odlichna ponuda moram priznati)

Rachunaj 15 eura za svaku od torbi (ako imash jednu torbu do 15kg na svakom letu, bez osiguranja) koju morash platiti sa ryanairom (dakle +45 eura) i recimo nekih 15ak za sve handling fees (ipak su to 3 online rezervacije)..

bude to i 85 eura (mada, josh 2 sata je ostalo do isteka ponude.. odlichna ponuda moram priznati)

Ne mora nista od tih dodataka da plati. Pogledaj ovde:

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=1690.15

mada sad je vec dockan...

Zeleo bih da cujem kako vi razmisljate na moj predlog. Da li da kupujem kartu do Brisela sutra bice na popustu plus clan sam kluba tako da je zaista povoljna, za kraj Oktobra. To bi mi bila usputna stanica do Madrida do kojeg bih isao Ryanair-om. Vidim da su npr. karte Brisel-Madrid za kraj Juna 1 evro pa se pitam da li iz vaseg iskustva znate da li je ta cena bila na snazi i krajem Oktobra? Naravno, ako ima zainteresovanih da za put u Madrid javite se na pp da se dogovorimo. :) Unapred hvala na odgovoru.

Zdravo ljudi,

nesto planiram u sepmtembru da idemo do Madrida, je l ima neko ideje kako je najjeftinije?

Gledala sam ovaj easyjet, da l vise ne lete na relaciji Sofija-Madrid il je nesto drugo?

Mah mah

Imaš Wizz za Madrid iz Budimpešte, Temišvara, Sofije itd.

Ryan u septembru iz Budimpeste moze da se uglavi za 60tak e povratna. Plus 30e do-od Budimpeste.

Zdravo drugari!  :mah:

Nova sam u ovim samostalnim putovanjima, trazenjima letova i propratnim problemima pa htedoh da vas pitam za savet.

Naime, moram nekako stici do Madrida. Imam fiksne datume, od 15.7-2.8. bih bila tamo. Ako uopste uspem da se ne izgubim u belom svetu  :cryy:

Preceshljak forum i sajtove koje ste kacili za low cost i ispada da mi je ova kombinacija "najpovoljnija"

BG-Budimpesta voz 30ak e

Budimpesta-Madrid avion oko 220e (wizz ili ryan...naravno bez taksi i prtljaga posto to josh nisam skapirala koliko ce da me izadje  :bang:  ) 

Proverila sam i kombimaciju Bg-Brisel wizz-om pa Brisel-Madrid ryan-om ali mi ispada isto oko 200e. (i da naglasim da prvi put putujem samostalno, prvi put avionom, aerodrom videla samo na slici  :LOLLL:    pa mi se malo slosi od pomisli da na sve ovo dodam i presedanje kad cena tu negde  )

Obzirom da sam sa parama u skripcu  :yok:  imate li mozda neki predlog za jeftiniji put ili je ova kombinacija jedini izbor?  :)

Nova sam u ovim samostalnim putovanjima, trazenjima letova i propratnim problemima pa htedoh da vas pitam za savet.

Naime, moram nekako stici do Madrida. Imam fiksne datume, od 15.7-2.8. bih bila tamo. Ako uopste uspem da se ne izgubim u belom svetu  :cryy:

Preceshljak forum i sajtove koje ste kacili za low cost i ispada da mi je ova kombinacija "najpovoljnija"

BG-Budimpesta voz 30ak e

Budimpesta-Madrid avion oko 220e (wizz ili ryan...naravno bez taksi i prtljaga posto to josh nisam skapirala koliko ce da me izadje  :bang:  ) 

Proverila sam i kombimaciju Bg-Brisel wizz-om pa Brisel-Madrid ryan-om ali mi ispada isto oko 200e. (i da naglasim da prvi put putujem samostalno, prvi put avionom, aerodrom videla samo na slici  :LOLLL:    pa mi se malo slosi od pomisli da na sve ovo dodam i presedanje kad cena tu negde  )

Obzirom da sam sa parama u skripcu  :yok:  imate li mozda neki predlog za jeftiniji put ili je ova kombinacija jedini izbor?  :)

Ma nema sta da se bojis aerodroma narocito u danasnje vreme :). Malo ces teze naci u to vreme jeftine karte jer je sezona. Voz BG-BU tj je 26e povratna i BU-MA povratna ti je najjeftinija 239e sa svim taksama ( za tacno taj datum) , naravno bez torbe. Mislim da jeftinije ne mozes ako neces da presedas.

Imas recimo ako odletis tamo 16.07 a dodjes 02.08 za 149e sa svim taksama to ti je najjeftinije blizu tvog datuma :). U pitanju je rayan

Naime, moram nekako stici do Madrida. Imam fiksne datume, od 15.7-2.8. bih bila tamo. Ako uopste uspem da se ne izgubim u belom svetu   :cryy:

BG-Budimpesta voz 30ak e

Proverila sam i kombimaciju Bg-Brisel wizz-om pa Brisel-Madrid ryan-om ali mi ispada isto oko 200e. (i da naglasim da prvi put putujem samostalno, prvi put avionom, aerodrom videla samo na slici   :LOLLL:    pa mi se malo slosi od pomisli da na sve ovo dodam i presedanje kad cena tu negde   )

mislim da ti je bolja kombinacija za taj dan da letis swiss-om iz budimpeste, karta je 212 evra, al je to konacna cena, nema taksi i prtljaga...evo ti link http://reservations.airtickets.com/airtickets/com/results.do?v=0&sid=9&xid=1368366170670

takodje, druga opcija, sa slicnim cenama, ti je easyjet do milana, leti se 14.7 iz bga, stize u milano u 17.35,a ryanair-om imas ujutru u 9.10 15.07, za madrid..jedino sto je malo duza razlika izmedju letova, al taman dok stignes sa aerodroma malpensa na aerodrom u bergamu..u povratku imas manju razliku, avion slece u bergamo u 8.20ujutru, a sa malpense polece u 13.25 za beograd, 2.8..ima dovoljno vremena za prebacivanje sa aerodroma..cena je 120 eu kod ryana-a sa prtljagom, a 115 kod easyjeta, bez prtljaga...jedino sto ovako izbegavas cimanje vozom, vec letis direktno iz bga...

@ozzy80 @bam-bam  hvalaa  klanj:: klanj:: klanj:: klanj:: klanj::

da ne poveruje covek kolika razlika u ceni moze da bude za samo dan-dva razmaka i nikad mi nece biti jasno zashto i otkud to  :102:

Hvala vam josh jednom, mada kapiram da dok ja izvadim platnu karticu ima da se promene cene 16puta  :spot:

Samo josh neshto, mozda je malo off.. koliko dugo mozhe da se spava na aerodromu dok ne ukapiraju da si uljez?  ;D npr ako avion stigne oko 2 ujutru, a ja imam neki autobus u 12h.. kakave su shanse da prodjem neprimetno?  zvizhd

Na malima al bas malima verovatno da bi mogao da ostanes neko vreme dok te ne provale a na velikoma mozes skoro i da zivis  ;)

Voz BG-BU tj je 26e povratna

Izvinjavam se što sam malo izvan teme, ali možete li mi reći koliko važi ta povratna karta? Ja takođe letim iz Pešte za Madrid, ali ostajem sedam nedelja na putu, a mislim da su te povratne karte ograničene na 30 dana, ili možda grešim...