Posted February 1, 2009 Praguc... i ostali koji ste takodje zainteresowani a ne znate kad bi ste isli konkretnije... ja sam u SRB za mozda nekih 2 najwise 3 sedmice, tako planiram, takodje odma kad stignem planiram i da picim prema dole... hajde pomislite se sad stwarno malo konkretnije i ako nekome odgowara (druga) polowina februara , da se onda napokon dogoworimo i da picimo... jer sam takodje pozwan krajem februara na nekoj swadbi tamo, Arabska swadba, to nebi zeleo da propustim, a ja mislim ni vi jer bi to trebao stwarno da bude doziwljaj... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2009 e pa pazi meni bi i to odgovaralo, s tim što ja moram da završim neki ispit 10og februara i onda bih bio slobodan jel imaš otprilike računicu koliko bi nas to love koštalo? tj barem da znam koliko okvirno da spremim;) Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2009 Pa nebi puno, mozda nekih 2, 3 milje eura ma salim se bogati, sta bi tebe moglo kostati zawisi od twojih zelja i licnih potrebi, narawno... ali sto se tice puta do Sirije, ja i onako planiram ici , ko sa nekim od was k´o sam, znaci sto se konkretno puta tice ne moras-te mi nista platiti , mozda jednom jednu wecericu i flasu Vina negde u Turskoj gde te nece puno kostati i to je to sto se mene tice... Araba Stop, Araba Stop Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2009 Ja sam ozbiljno zainteresovana za Siriju, idem 100% svakako, jedino imam ispit 12. februara, odmah kad to položim predajem za vize, trebaće oko nedelju dana za to, pa bih mogla ići. Već od oko 20-og februara sam slobodna za putovanje. Jao bilo bi eksta kad bismo se ogranizovali, pošto i ja bih išla sama, a mnogo je zanimljivije u društvu. ::arabia: Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2, 2009 hehehe pa dobro, al šta da radim nisam nikad putovao u tom aranžmanu tako da ne znam šta i kako treba;) ali ja sam za!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2, 2009 Ajde pliz javi da li je to za Siriju sigurno, kao i neke detalje, zainteresovana sam skroz Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2, 2009 e jel imate facebook ili nekako kako možemo stupiti u kontakt ako imati šibnite mi se na pvt Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2, 2009 Heyy Middle east lovers ... pa sta da ti konkretnije kazem Sleze... ewo u kratko... Kad se resi ko ce da putuje odlucimo se za dan kad da krenemo...Nadjemo se u SRB negde .. Ja krecem iz BG prema NI... Sednemo u Auto... i Prawac Sofija, onda Istambul, cela turska do Aleppa.. U Aleppu ili Damasku je eventualna krajna stanica.. ali ne mora da znaci..ako bi nam kompanije jedno drugih odgowarale i interesi bili slicni, mogli bi da idemo na wise obilazaka/ekskurzija zajedno, palmira,homs, i ostali gradici, pa cak i dalje prema Jordanu ili Egiptu, ali otom potom...znaci ..Prwenstweno SRB-SYR.. a onda kako bude... Hajde vi se sad koncentrisite na te Ispite i vize, necu da mi tuzni putujete i da se uplakujete kako ste pali ispit... a ja cu da se pobrinem za ostalo... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2009 Ja sam za, tako da ti kada budeš došao u SRB javi se!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2009 I ja sam za apsolutno. Nego, stvarno, daj CS profile link da znamo s kim ćemo putovati Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2009 hey dobra ti ideja da se malkice upoznamo pre nego krenemo... ja doduse nisam ulogowao u CS ima jedan milenijum jer ga ne koristim u zadnje wreme ko ranije... no dobro, jawi se na priwat da ti widim e mail... i narawno posalji/te swoj profil da widim i ja skim imam cast putowati... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2009 Nema veze što ne koristiš, koji ti je nick tamo? Meni je nick svuda isti, tako da možeš pogledati moj CS profil bez problema. Želimo da znamo sa kim bismo putovali. Daj bre, još sam i plavuša, neću da me prodaš tamo nekim Arapima Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2009 ha ha ha ... weoma duhowito Sleze... da te prodam ha... sta mislis , kolko bi mogao uzeti za tebe otprilike??? da ne nosim mnogo para sa sobom ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2009 Nemojte brinuti, gdin Pejcinovic je veoma interesantan i zanimljiv lik, a sato je najvaznije posten covek koji zivi onako kako je zamislio, a tako i treba, zar ne? Licno smo se upoznali u Damasku i druzili par dana tako da vam njega mogu najtoplije preporuciti kao vodica i eksperta za Siriju i Bliski Istok generalno. Zao mi je sto i ja ne mogu sa vama, ali ispravice se to u najskorije vreme. Pejcino, vidimo se u Siriji Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2009 Jooj widi ga SCI moj stari kolega/saputnik...pa de si ti owo cowece nema te odawno... Daj ako planiras u skorije wreme da naletis do jedne od...drzawa, jawi mi se obawezno, sad imamo i auto swoje bice nam jos interesantnije... ... A sto se tice owih Polu-zainteresowanih saputnika, ne plase se oni bre... ... nego neki bi hteli a opet nebi , pa kad se primakne polazak oni uwek nadju nesto , neki razlog zasto bi ili nebi isli... ma swe jedno... Ti bar znas SCI kako ja putujem i koliko nowih osoba ja upoznam samo za jedan dan... tako da li ce neko ici samnom ili cu ici sam meni je wec swe jedno,sam dugo putowati necu sigurno, jer se usput uwijek neko nadje i pridruzi... Ostani u kontaktu swakako i jawi sta su ti planowi za sledecih par meseci... pozzz Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2009 Sta bi,jeste li se dogovorili u vezi ture?Mogao bi i neki minibus da ide da se pokupi vise putnika! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2009 Sta bi,jeste li se dogovorili u vezi ture?Mogao bi i neki minibus da ide da se pokupi vise putnika! Bogami pyramido ako se odluci na kraju jedno ili dvoje da idu samnom bice ohoho... Meni je mislim wec swe jedno,a li swi oni pocnu na pocetak s entuzijazmom, swi bi isli, pa na kraju ... :hihi: a ti minibus spominjesss ;D lol Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2009 Zdravo, alpejcino stvarno lepo od tebe sto pozivas ljude da ti prave drustvo..evo decko i ja placemo jer ne mozemo sada uzeti odmor kakva steta joooojjj elem, drugar iz Ankare, Rifat, bi vam/ti se pridruzio do Sirije ako bude mesta.. pa ako ima poslacu ti njegov kontakt..super je momak, bio mi je gost nekih nedelju dana i u cestom smo kontaktu..(ucio me da citam turski pomocu prevoda Na Drini cuprija ) hajd pa javi.. caos! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2009 Zdravo, alpejcino stvarno lepo od tebe sto pozivas ljude da ti prave drustvo..evo decko i ja placemo jer ne mozemo sada uzeti odmor kakva steta joooojjj elem, drugar iz Ankare, Rifat, bi vam/ti se pridruzio do Sirije ako bude mesta.. pa ako ima poslacu ti njegov kontakt..super je momak, bio mi je gost nekih nedelju dana i u cestom smo kontaktu..(ucio me da citam turski pomocu prevoda Na Drini cuprija ) hajd pa javi.. caos! Hej Ivana... Kako stwari stoje do sada , najwerowatnije da ce imati mesta za tog decka... Jos nista ne obecawam i nije 100% jer se jos par nekih zainteresovanih misle i dwoume... ali ja licno mislim da je welika sansa da ce oni odustati (kako Predosecam) jer ne osecam onaj isti entuzijazam kod njih kao na pocetku kao sada kad se blizi polazak,znaci ako bude tako kako preosecam:) bice mesta za njega... Reci mi gde je on trenutno? Ili jednostawno posalji mi njegow profil od necega pa da se sa njime dogoworim, ako bi narawno ostalo mesto prazno.... nadam se da gowori Engleski, jer ako budem i ja prwo Turski morao uciti ko ti da bi se snjime sporazumeo... lele.. lol salim se pozzz... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2009 majka mu stara, alpejcino, time sto stalno ponavljas kako ce ljudi sigurno odustati, samo povecavas sanse da se to desi znam da je to tako najcesce, ali hajde da sirimo optimizam a ne pesimizam, ako vec ne mozemo da sacekamo da vidimo sta ce se stvarno desiti mislim, evo i meni smeta posto si to rekao xy puta, a mogu da mislim tim ljudima o kojima se radi Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2009 iss a taman sam se izlogovala sa CSa heheheh evo oma... http://www.couchsurfing.com/people/rifat sve sto je napisao je tacno kad kreces? dodje mi da dam otkaz ajd pa srecno! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2009 Dobro Rayuela ... wecni optimista... nema problema... optimizma ima i na pretek,bar sa moje strane... ali ipak moramo ostati realni a realnost je bas onakwa kako sam rekao... i ja bi woleo da je drugacije... znas samo sta ne reazumem... Cowek se jawi Isao bi Isao bi, hocu da idem , pun optimizma, i onda se odjednom izgubi kad se priblizi polazak... gde mu je onda saw onaj optimizam koji je imao na pocetku, zar nekoga treba da kurazim i uliwam mu ja optimizam i pozitiwnost i maltene da ga molim da pi posao, negde, gde nota-bene ide za swoju wolju a ne za moju ... kontas drug??.. razumem te ja sawrseno dobro i ja bi mozda tako reagowao da nisam nazalost iskusio drugacije ... hehehe... ma sto se ja sekiram, sta meni hvali uopste samom...mozda malo duzi put mozda bude nekad dosadno malkice...ali swe u swemu stwarno nikakaw problem sam da spicim... nije mi prwina ;) ... a mozda mi se i owaj brat Turcin pridruzi owaj Rifat... :D .... . Jer ja sam sanjar,jer ja sam sanjar, ja sam sanjar realista... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2009 Dobro, kad se ide? Ljudi imaju svoje rasporede, obaveze... Ja sam generalno ZA, ali nemam bas previse vremena na raspolaganju Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2009 Ama, kakva je to fora da se umesto v piše w? Težnja da se govorna mana prenese u pisani tekst? Želja da se bude različit od ostalih? Molio bih objašnjenje, pošto sam ne mogu da dokučim kakav misaoni proces stoji iza te pojave. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2009 Niko se nije predomislio, mi svakako idemo, vize smo dobili... ali ne možemo tek tako sesti sa tobom u kola, morali bismo se prvo upoznati pre puta. Share this post Link to post Share on other sites