Posted January 6, 2009 D ali neko zna gde bih u Novom Sadu mogla da kupim vrece za spavanje? Hitno su mi potrebne dve, kao i podloge za vrece. Druga solucijaje da mi neko od novosadjana posudi svoju/svoje vrece. Hvala unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2009 Prvo "Intersport" u Merkatoru, zatim pogledaj u "Magnumu" na Temerinskoj ulici (posle TehnoMetala) i na Bulevaru Cara Lazara preko puta ambulante na Limanu 4. Eventualno mozes pogledati i u prodavnici lovacke i ribolovacke opreme kod Izvrsnog veca u ulici Jovana Djordjevica. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2009 Hvala odoh jos danas da to iscekiram... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2009 Prodavnica ribolovacke opreme preko puta Futoske pijace i prodavnica ribolovacke opreme na beogradskom keju kod doma vojske. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2009 Intersport-Merkator Desetak modela vreca. Ne znam gde nameravas da putujes ali one vrece za hladnije dane (ima 2-3 modela) su od 60-100€. Podmetace isto imas tamo. Oni bolji koji se naduvavaju (jednim dahom i od posebnog materijala) su 25-50€ Veci izbor je u Inersportu u BG. A najveci izbor kamp opreme koji sam ikad video je "Decathlonu" 20 km pre Budimpeste na auto putu. Tamo i nazad 550km ili 30 litara goriva. Tacnije troskovi puta 30-ak evra (ako ide troje cetvoro zanemarivi) a sve je dosta jeftinije i izbor je neverovatan (jedino vize ) www.decathlon.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2009 Informacija i za ostale putnike. U Decathlonu u ovo vreme su velika snizenja pogotovo za opremu koja nije zimska. Ja sam pre mesec dana specijalnu jedrilicarsku jaknu platio 140€. Nju sam proletos samo gledao (bila je 360€) Nazalost na sajtu nema informacija o akcijama i popustima tako da se mora otici tamo. Ali nema sanse da nesto ne kupite izbor je OGROOOMAN. Radnja je veca od celog Merkatora. Postoji mogucnost povrata poreza na granici tako da je sve jeftinije za jos 20-ak procenata (jedino treba biti strpljjiv jedno sat i po do dva na granici posto njihovi "EU" carinici nista nisu bolji od nasih i samo cekaju da ih nesto castite) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2009 Kupila vreceu Intersportu u Merkatoru, pise da su do temperature od minimum 10 stepeni i kostaju celih 1700 dinara! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2009 Drago mi je sto si nasla povoljno vrece (1700 din je stvarno dzabe za vrecu). Na vreci moras da gledas temperature pored kojih pise comfort i jos da dodas jedno 3-5 stepeni. Znaci ako na vreci pise 10 C comfort to znaci da je u njima prijatno spavati (bez debelih dukseva, trenerki i sl) kada je temperatura u prostoriji gde se spava oko 13, 14 stepeni. Ja imam oko 130 vreca za spavanje od 15-80 €. One koje valjaju i po temeraturi, zipovima, ventilaciji i materijalu (i spoljnjem i unutrasnjem) kao i po pakovanju su preko 50€. Naravno ako ti vreca treba da 2-3 puta godisnje negde prespavas gde nije hladno onda je tvoja kupovina sasvim ok. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2009 I trebala mi je bas za to, naime za spavanje na podu u kuci koja se greje, ali je bila pretrpana gostima, jasno mi je da to nije ni za kamp, ni za spavanje na otvorenom u pustinji , ali svejedno je dzabe... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 Ljudi, ajde pomagajte za Beograd!!! Koje radnje su dobre i gde su??? Isto su u pitanju vreće - i to da bude što lakša, recimo za neko spavanje unutra - dakle ništa xtreme. Unapred hvala!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 Ljudi, ajde pomagajte za Beograd!!! Koje radnje su dobre i gde su??? Isto su u pitanju vreće - i to da bude što lakša, recimo za neko spavanje unutra - dakle ništa xtreme. Unapred hvala!!! A sta se inace radi u vrecama za spavanje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 Verovatno je mislila na spavanje u stanu, a ne u satoru/napolju. Lagane vrece imaju u Intersportu u Merkatoru, ali nigde jos nisam video da ima da se kupi vreca kakvu Lazar ima, to je pravi minimalizam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 Ako se dobro sećam, Lazar je pričao o vreći McKinley Extreme Light. I po toj preporuci ja je kupih pre jedno mesec dana u Merkatoru u Nišu, Intersport naime. Zaista je malih dimenzija i vrlo lagana... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 Vlado, koja je comfort temperatura za tu McKinley-evu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 Vreća je McKinley Extreme Light 600. Oblik mumije, jedan sloj, max visina osobe 187cm, težina vreće 650g, temperature: comfort 15, limited comfort 12, extreme 0 stepeni. Koštala je valjda 4250 ili tako nešto. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 Sada je na 50% discount-a, tj oko 2400 rsd-a gore dole. Nikad jeftinija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 Onda stvarno treba da se ubijem... Da li je jos nesto na popustu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 Ja juce lutala po intersportu i uvek zaglavim u tom delu gde su rancevi i vrece i videh da je vreme popusta proslo. Dok je bio popust police su bile poluprazne a sad su krcate. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 I ja uvek zaglavim tamo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 Aaaaaaaaaa, pa i ja cu da se upucam Procitao sam juce za popust, hteo da idem danas u Intersport i pazarim novu vrecu, jos manju od ove sto imam. Znaci cvrc P. S. takodje uvek zaglavim tamo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 Mogu ja da pogledam u Nisu ako ti nesto znaci, mada sumnjam da je situacija drugacija... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 Pridruzujem se Iako imam skoro novi ranac i funkcionalnu vrecu... Uvek se ceprka po tom odeljku za kamp opremu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 Či, nema razloga da izvršimo harikiri Otišao sam danas do ničkog Merkatora i u Intersportu su mi rekli da je popust od 50 % do 15.03. ali da važi samo za zimsku opremu: skije, čizme, odeća i slično. Eksplicitno sam pitao da li važi za kamp opremu (rančeve, šatore, vreće) i rekli su mi da NE važi što sam mogao i sam da vidim po nepromenjenim cenama. Ne verujem da je situacija u ostalim gradovima drugačija. Dakle, nije bilo popusta za vreće za spavanje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 Bilo je popusta na ranceve tu negde oko nove godine, znam da su ovi mali od 30-tak litara bili nekih 1000din jeftiniji ali dok se Marina seti... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2009 Sada je na 50% discount-a, tj oko 2400 rsd-a gore dole. Nikad jeftinija Pazario juce u Intersportu Mckinley xtreme light 600 za 2340din. Popusti i dalje traju do 15.03. doduse samo na odabrane artikle do -50%. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites