Posted December 19, 2023 Za svaki slučaj, ako tako piše, ja bih šopirao neko zdravstveno osiguranje čisto da imam papir, da ne mislim o tome. Nisam bio skoro, ali koliko se sećam, viza za Maroko je formalnost. Nisam čuo da su nekoga odbili, bar ne u Beogradu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12 Evo, vratih se iz Maroka. Odlična zemlja, bila bi još bolja da nije onih uličnih smarača koji ti sve ogade i zagade. Jedna od retkih zemalja u kojoj se još uvek može jesti za 50 centi. Ulazak u zemlju je bio lagan, nisu tražili da vide ništa od onog što je navedeno na vizi da se mora imati. Pitali su me jedino da li imam američku vizu i u kom ću hotelu ostati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12 6 hours ago, pecanj said: Evo, vratih se iz Maroka. Odlična zemlja, bila bi još bolja da nije onih uličnih smarača koji ti sve ogade i zagade. Ja ne mogu da opisem koliko mene ovo smara, bukvalno samo zbog toga jos nisam bio u Maroku i pored svih jeftinih letova do tamo. U planu je za sledecu godinu al' ko zna, jos par ovakvih poruka i mozda opet odustanem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12 U stvarnosti je manje strašno Ja sam se bio toliko pripremio na ulične smarače, da sam bio pozitivno iznenađen koliko ih malo ima u odnosu na moja očekivanja. Pomaže i ako brzo hodaš. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13 Pozdrav, putujem u avgustu sa porodicom vlastitim kolima da li možete da mi objasnite šta još treba sem međunarodne i vize za Maroko, mislil smo preći trajektom Tarida-Tanger? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4 Da li si u Ambasadi prilikom dobijanja vise uspeo da podmetnes lazno putno osiguranje? Da li su u Ambasadi to “progutali”? Just now, LanaLana said: Da li si u Ambasadi prilikom dobijanja vise uspeo da podmetnes lazno putno osiguranje? Da li su u Ambasadi to “progutali”? On 12/19/2023 at 8:56 AM, Lazar said: Za svaki slučaj, ako tako piše, ja bih šopirao neko zdravstveno osiguranje čisto da imam papir, da ne mislim o tome. Nisam bio skoro, ali koliko se sećam, viza za Maroko je formalnost. Nisam čuo da su nekoga odbili, bar ne u Beogradu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites