Followers 0

Maroko-prakticni saveti

356 posts in this topic

Za svaki slučaj, ako tako piše, ja bih šopirao neko zdravstveno osiguranje čisto da imam papir, da ne mislim o tome. 

Nisam bio skoro, ali koliko se sećam, viza za Maroko je formalnost. Nisam čuo da su nekoga odbili, bar ne u Beogradu.

Evo, vratih se iz Maroka. Odlična zemlja, bila bi još bolja da nije onih uličnih smarača koji ti sve ogade i zagade. Jedna od retkih zemalja u kojoj se još uvek može jesti za 50 centi.

Ulazak u zemlju je bio lagan, nisu tražili da vide ništa od onog što je navedeno na vizi da se mora imati. Pitali su me jedino da li imam američku vizu i u kom ću hotelu ostati.

6 hours ago, pecanj said:

Evo, vratih se iz Maroka. Odlična zemlja, bila bi još bolja da nije onih uličnih smarača koji ti sve ogade i zagade.

Ja ne mogu da opisem koliko mene ovo smara, bukvalno samo zbog toga jos nisam bio u Maroku i pored svih jeftinih letova do tamo.
U planu je za sledecu godinu al' ko zna, jos par ovakvih poruka i mozda opet odustanem :D

U stvarnosti je manje strašno :D Ja sam se bio toliko pripremio na ulične smarače, da sam bio pozitivno iznenađen koliko ih malo ima u odnosu na moja očekivanja. 

Pomaže i ako brzo hodaš.

Pozdrav, putujem u avgustu sa porodicom vlastitim kolima da li možete da mi objasnite šta još treba sem međunarodne i vize za Maroko, mislil smo preći trajektom Tarida-Tanger?

Da li si u Ambasadi prilikom dobijanja vise uspeo da podmetnes lazno putno osiguranje? Da li su u Ambasadi to “progutali”?

Just now, LanaLana said:

Da li si u Ambasadi prilikom dobijanja vise uspeo da podmetnes lazno putno osiguranje? Da li su u Ambasadi to “progutali”?

On 12/19/2023 at 8:56 AM, Lazar said:

Za svaki slučaj, ako tako piše, ja bih šopirao neko zdravstveno osiguranje čisto da imam papir, da ne mislim o tome. 

Nisam bio skoro, ali koliko se sećam, viza za Maroko je formalnost. Nisam čuo da su nekoga odbili, bar ne u Beogradu.