Posted March 20, 200916 yr Samo da vas obavestim da su Dragance i kika_vts unapredjeni u moderatore Dragance je novu funkciju zasluzio svojom aktivnoscu, i pre svega stavom, a o kiki zaista ne bih trosio reci
March 20, 200916 yr kako bre Kika??? koju on privilegiju ima pa da bude moderator? Jel to za Niski okrug?
March 20, 200916 yr Samo da vas obavestim da su Dragance i kika_vts unapredjeni u moderatore Dragance je novu funkciju zasluzio svojom aktivnoscu, i pre svega stavom, a o kiki zaista ne bih trosio reci E, nek si na mene potrosio reci Salu na stranu, cast mi je i zadovoljstvo, svecano se zaklinjem da cu svoju novu duznost obavljati casno i posteno I da cu brisati sve Chivitlijeve neumerene postove
March 20, 200916 yr Hmmm ... zamalo ne obrisah jedan od gornjih postova koji su upereni direktno protiv mene ... al ajde ... da ne brisem prvi dan! Mene je postenje na prvome mjestu ... dakle ni po babu ni po stricevima ... cak bi i marku petrovicu obrisao post ako se protivi pravilu foruma!
March 21, 200916 yr Dragance, placam pivo i tebi i Kiki kad se vratim iz dijaspore! cestritam najbolji ste ... a kika je i najlepsi! neko je brljao po mojim postovima Kiko, da nisi slucajno ti? Molim da se Kiki ukine opcija editovanja mojih postova... hvala A i vec smo se ogovorili za pljesku, svi znamo da ti ne pijes
March 21, 200916 yr Kuvare be ... ja sam ... mislio sam da se salis pa sam se ja i mala nasalio. Sad vidim da je ozbiljno pa sve vrcam na staro! Sorry!
March 21, 200916 yr narafski se salim, nego me bacas na trosak, da i tebi placam pice, a dogovorili smo se za pljesku kiko mi te iz dijaspore svi volimo cu da spremim klopu samo za moderatore, kad se vrnem iz dijaspore
March 21, 200916 yr neke od nas ,ovako gabaritne, ako covek hoce da casti bolje nek` nam kupi komp ili odelo,rucni sat, nego da vodi na pice, bice ti jeftinije kakvi smo kapaciteti... :pij:
March 21, 200916 yr Kafana I, Lazare, budi dobar da te ne bih banovao PS: Ja se ne bih bunio da nam Vlada spravi one djakonije kao na slikama iz Ritza
March 22, 200916 yr Marko be ... ja sam jedini koji ti jos nije obrisao post, i koji se bori za tvoju, moju i nikodijevicevi pravdu a ti tako! Znaci tako Vuce Brankovicu?