Posted May 2, 2009 https://www.klubputnika.org/forum/index.php?option=com_smf&item_id=53&action=profile mene ovaj nick..bas je naporan... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2009 I mene ... a pored njega me nerviraju beauty, chivitli, jegulja, marko p., nikola n., ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2009 a uz to je i glup sramim se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2009 sad treba da se smejem ili da se kao posvadjam sa svima? Neki putnicki test? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2009 Предлжем Чију да банује Бјутија са форума! Ко је за? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2009 Sta ima Chi da te banuje ... mogu ja! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2009 koja je fora? Fora je u načinu na koji se preko linka prenose promenljive. One neupotrebljene se jednostavno diskarduju, a validne se koriste za serviranje tražene stranice. Ko razume, shvatiće Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2009 a, pa to je ista ona fora sa "najružnijom osobom na fejsbuku" sa nekog hrvatskog sajta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2009 https://www.klubputnika.org/forum/index.php?option=com_smf&item_id=53&action=profile mene ovaj nick..bas je naporan... od toliko ljudi na forumu koji su itekako aktivni gdje mene nadje ,zivota ti,bas si se potrudio ceprkati i naci osobu sa samo 8 postova , koja je vec uspjela da te iznervira,braavo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2009 Исто оно као кад неко у потпису има "Ти користиш тај и тај ситем тај и тај бровзер и ту и ту ајпи адресу" и сви питају "што свима откриваш моју ајпи адресу?" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2009 Kakva prevara Ma jako me nervira taj lik ali ipak me najviše nervira Chi, zato što je tako pametan i zato što sve ume, još više razume i zato što ga svi (a posebno sve) vole. Kao poklon ću da mu ponesem zovu na maraton. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2009 E stvarno, on je bash smarach... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2009 Hvala ljudi . Nije lose biti prvi u necemu, pa makar i najgori. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2009 Glupa šala Blago onome kome je zabavna S obzirom da verovatno dobar deo ljudi neće shvatiti da se radi o šali, predlažem da se tema obriše. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2009 Ja vas nista ne razumem... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2009 Ko god da klikne na link, videće svoj profil, pa će misliti da je upravo on osoba koja nekog nervira. Na primer, link je mogao da bude i https://www.klubputnika.org/forum/index.php?stajesadpaovo=nestobezveze&ovdekobajagipisenkiid=nekiid32765127&action=profile Sve što se nalazi između index.php? i action=profile je zanemareno pri serviranju stranice vašem browseru. Forumu pristupate preko index.php stranice, a posle onog upitnika se nalaze promenljive, to su stajesadpaovo koja ima vrednost nestobezveze, i tako dalje. Promenljive su razdvojene znakom &. U toj index.php stranici nalazi se kod koji procesira te promenljive. Ova action promenljiva je očekivana, oni koji su napisali forum su je smislili i preko nje određuju koja stranica foruma se traži. Ostale, izmišljene promenljive ne utiču na stranicu koju ćete dobiti, jer ih index.php stranica jednostavno zanemaruje pri procesiranju. Dakle, ispada kao da ste kliknuli na link https://www.klubputnika.org/forum/index.php?action=profile koji je zapravo link do vašeg profila Nadam se da je jasnije... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2009 Lele sto si pametan ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2009 koja je fora? Fora je u načinu na koji se preko linka prenose promenljive. One neupotrebljene se jednostavno diskarduju, a validne se koriste za serviranje tražene stranice. Ko razume, shvatiće Moja struka, sramota me da priznam, al je tako al jbg, ja umem sam sebe da izblamiram onako pooshteno hahahah Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2009 i ja mislim da je chi p.s. acketo kako ces na maraton kad pevas u klapi u subotu!? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2009 Znaci mene nervira ta Cruela, pa chi, pa beauty pa Acketa, Sloba posebno, jegulja da ne pricam... ta je toliko dosadna da joj treba dati medalju... pa Dragance, pa Lazar, pa rayela, spavac, ... a kika... to je van svakog pomena... marko_petrovic me nervira posto jos uvek nije dosao po svoj duvan! ja predlazem da Chi sam sebe banuje i da nas sve reshi muka! svako ko ovo ne shvati kao salu ne treba ni da diskutuje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2009 Meni je shala kul Isprva se svako iscima: 'pa sto ja, pa ko je taj da mene, pa kakva je to zavera'. Shalu bih mogao nazvati 'kushanje tashtine' Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2009 ma sala jeste ok, al svi koji unapred ne znaju za nju se iscimaju u svakom slucaju, nije bas prijatno kad ti neko kaze da si naporan a to potvrdi jos par ljudi posle njega a ti nemas pojma o cemu se radi;D Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites